Albérletet keresel Pécsett, ami modern és a történelmi belvárosban helyezkedik el? Megtaláltuk Neked!

Pécs az egyik legszebb magyar városunk, földrajzi fekvése és történelmi építészete is lenyűgöző. Híres főtere a Széchenyi tér, mely  a középkorban a város piactereként funkcionált, manapság pedig sétálóutcái és nevezetességei miatt a legnépszerűbb környék a városban, itt található például a dzsámi is, ami Pécs leghíresebb épülete. A tér 2010-es felújítása során egy tényleg európai és 21. századi színvonalú főtér jött létre Pécs központjában, amely nemcsak a turisták körében kedvelt, de kiadó lakást is sokan keresnek a környékén. A tértől csupán 20 méterre található a mai cikkünkben bemutatásra kerülő kiadó téglalakás, amely nem csak kiváló lokációval rendelkezik, de 2021-ben teljeskörű esztétikai és műszaki felújításon is átesett.

Az ingatlan a Perczel Miklós utca 2 szám alatt található, egy 1900-ban épített történelmi hangulatú épületben. Ez az utca a Széchenyi tér főutcájának egyik mellékutcája, így a közelség is adott a főtérhez, mégis nyugodtabb környezetet biztosít, hiszen kevesebb a forgalom itt. A lakás a második emeleten van, 46 négyzetméteren, másfél szobával várja új lakóját. Bútorozottan kapjuk kézhez, a lakásban főleg a fehér, barna és a szürke színek dominálnak.  A konyha teljes körűen gépesített, illetve a fürdőszobában található mosógép szárító funkcióval is rendelkezik, ami megspórolja a teregetéssel járó helyet. A tájolása keleti, ennek köszönhetően a reggeli napsugarakat lehet élvezni. Ablakai az udvarra, valamint az utcára néznek.

A közelben minden megtalálható, ami szükséges a komfortos életvitel kialakításához. A Széchenyi téren éttermek találhatóak, a közeli utcákban pedig élelmiszerboltok, bankok, gyorséttermek. Az Árkád bevásárlóközpont gyalog körülbelül nyolc perc alatt elérhető, ahol további szórakozási lehetőségeket lehet igénybe venni. A művészet kedvelőinek a Pécsi Nemzeti Színház ad lehetőséget, a lakástól mindössze három perc sétára. A távolabbi pécsi nevezetességeket vagy területeket könnyedén elérhetjük a helyi buszjáratokkal, a Tettye – Pécs legfestőibb tája parkokkal és arborétummal – maximum fél órányi távolságra van a 33-as busz igénybevételével.

A lakás kiváló azok számára akik magukra és környezetükre is egyaránt igényesek. Akár párok számára, akár egyedülállóként is ideális lehet minden szempontból.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ezzel mentheti meg a lakosság Magyarországot: kérdés, hogy megteszi-e?

Ezzel mentheti meg a lakosság Magyarországot: kérdés, hogy megteszi-e?

Mire lesz elég a lassuló reálbér-emelkedés?

Az üzemanyagár-sapka árnyékában az autósoknak kedveznek a kutak

Az üzemanyagár-sapka árnyékában az autósoknak kedveznek a kutak

3-6 forintos olcsóbbodást jelentettek be, de ha a kormány szerdai ülésén rábólint Nagy Márton javaslatára, akkor jóval nagyobb árzuhanás jöhet.

Áll a bál a Kremlben

Áll a bál a Kremlben

Ezek az elmúlt órák főbb eseményei.

© 2024 (v2.202102)