Lenyűgöző panoráma és zöld környezet biztosítja a minőségi életstílust Buda legújabb társasházában!

Kiváló lokáció, csendes zöldövezet, és lenyűgöző panoráma jellemzi a XII. kerületben épülő Diana társasházat. A budai hegyvidék adottságai mellett a magas minőségű építészeti megoldások és a prémium anyagok biztosítják a társasház nívóját. Amennyiben a nyugalom és az elegancia ötvözetét keresi jövőbeni otthonában, akkor ez az ingatlan tökéletes választásnak bizonyulhat.

A Diana Társasház  a XII. kerületi Diana közben található, egy csendes zsákutcában, amelyet erdős terület határol, biztosítva ezzel a természet közelségét és a friss levegőt. Gyönyörű természeti adottsága ideális környezetet kínál a feltöltődésre és a pihenésre egy hosszabb nap után.  A hegyvidéki lokációnak köszönhetően gyönyörű kilátás tárul elénk a városra, amivel nem lehet egyhamar betelni.

Külföldön keresel nyaralót? Vagy csak lakást/nyaralót hirdetnél? Olvasd el ezt a cikkünket!

Erre az 5 dologra figyelj, ha külföldön vennél nyaralót!

Mindezt akár a teraszról, akár a kertből is élvezheti, hiszen a lakóépület egy 2248 négyzetméteres telken épül, így a földszinti és az emeleti lakásoknak is van vízszintes kertkapcsolata, illetve a penthouse lakáshoz zöldtető tartozik. A Diana Társasház háromszintes épületben kínál csupán 5 luxuslakást, melyek 2-4 szobával rendelkeznek.

Az ingatlanhoz egy 8 fős liftet is terveztek, ezzel a mélygarázsból is megközelíthetők a lakások. A magas minőség megmutatkozik a lakások műszaki tartalmában is. A külső nyílászárók alumínium profil rendszerből készülnek, háromrétegű üvegezéssel, ez az egyik legigényesebb kialakítás. A diszkrécióról sem feledkeztek meg, a nyílászárók külső oldalán fakó fóliabevonat található, hogy teljes nyugalomban részesüljenek az ingatlan jövőbeli tulajdonosai. Az épület fő homlokzatai fakó arany és szürke szálcement burkolatot kapnak, amely harmonizál a nyílászárók stílusával. A hűtésről és a fűtésről pedig korszerű hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, vizes helyiségekben kiegészítő padlófűtéssel.

Közlekedés szempontjából is kiválóan frekventált a környék, sétával pár perc alatt elérhető a Szendrő utca, ahonnan a 102-es, 110-es, 21-es és 21A jelzésű autóbusz indul. Autóval mind a belvárost, mind a közelben lévő autópályákat 15 perc alatt el lehet érni.

Legyen részese a nyugodt, természetközeli  életnek egy modern és kényelmes új otthonban, közel a pezsgő belvároshoz.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatja.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kocsis Máté határvadász testületet akar

Kocsis Máté határvadász testületet akar

Magyarország nem engedhet a biztonságából.

Magyarországról rajtolhat a Tour de France?

Magyarországról rajtolhat a Tour de France?

Nem tartja kizártnak a Tour de France versenyigazgatója, hogy a francia kerékpáros körverseny egyszer Magyarországról induljon el.

Meddig menekülnek még a dolgozók a munkahelyekről?

Meddig menekülnek még a dolgozók a munkahelyekről?

Rekord mennyiségű munkavállaló hagyta el az állását, mert tudta, hogy rengeteg lehetőség várja. Vajon megáll ez a folyamat vagy folytatódik a túlpörgés? 

Orbán Viktor: migránsok százezrei ostromolják Magyarország határát

Orbán Viktor: migránsok százezrei ostromolják Magyarország határát

Nekünk magyaroknak szükségünk van a hazánkra, mert a haza véd meg bennünket minden bajtól és veszélytől.

© 2022 (v2.202102)