Lenyűgöző panoráma és zöld környezet biztosítja a minőségi életstílust Buda legújabb társasházában!

Kiváló lokáció, csendes zöldövezet, és lenyűgöző panoráma jellemzi a XII. kerületben épülő Diana társasházat. A budai hegyvidék adottságai mellett a magas minőségű építészeti megoldások és a prémium anyagok biztosítják a társasház nívóját. Amennyiben a nyugalom és az elegancia ötvözetét keresi jövőbeni otthonában, akkor ez az ingatlan tökéletes választásnak bizonyulhat.

A Diana Társasház  a XII. kerületi Diana közben található, egy csendes zsákutcában, amelyet erdős terület határol, biztosítva ezzel a természet közelségét és a friss levegőt. Gyönyörű természeti adottsága ideális környezetet kínál a feltöltődésre és a pihenésre egy hosszabb nap után.  A hegyvidéki lokációnak köszönhetően gyönyörű kilátás tárul elénk a városra, amivel nem lehet egyhamar betelni.

Külföldön keresel nyaralót? Vagy csak lakást/nyaralót hirdetnél? Olvasd el ezt a cikkünket!

Erre az 5 dologra figyelj, ha külföldön vennél nyaralót!

Mindezt akár a teraszról, akár a kertből is élvezheti, hiszen a lakóépület egy 2248 négyzetméteres telken épül, így a földszinti és az emeleti lakásoknak is van vízszintes kertkapcsolata, illetve a penthouse lakáshoz zöldtető tartozik. A Diana Társasház háromszintes épületben kínál csupán 5 luxuslakást, melyek 2-4 szobával rendelkeznek.

Az ingatlanhoz egy 8 fős liftet is terveztek, ezzel a mélygarázsból is megközelíthetők a lakások. A magas minőség megmutatkozik a lakások műszaki tartalmában is. A külső nyílászárók alumínium profil rendszerből készülnek, háromrétegű üvegezéssel, ez az egyik legigényesebb kialakítás. A diszkrécióról sem feledkeztek meg, a nyílászárók külső oldalán fakó fóliabevonat található, hogy teljes nyugalomban részesüljenek az ingatlan jövőbeli tulajdonosai. Az épület fő homlokzatai fakó arany és szürke szálcement burkolatot kapnak, amely harmonizál a nyílászárók stílusával. A hűtésről és a fűtésről pedig korszerű hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, vizes helyiségekben kiegészítő padlófűtéssel.

Közlekedés szempontjából is kiválóan frekventált a környék, sétával pár perc alatt elérhető a Szendrő utca, ahonnan a 102-es, 110-es, 21-es és 21A jelzésű autóbusz indul. Autóval mind a belvárost, mind a közelben lévő autópályákat 15 perc alatt el lehet érni.

Legyen részese a nyugodt, természetközeli  életnek egy modern és kényelmes új otthonban, közel a pezsgő belvároshoz.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatja.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Donyecknél sikeres az orosz gőzhenger, de ezt csak az oroszok állítják

Donyecknél sikeres az orosz gőzhenger, de ezt csak az oroszok állítják

Az ukránok állítólag könnyedén lőhetnek orosz területet is.

Olyan történt szombaton, amire sem az RTL, sem a TV2 nem számított

Olyan történt szombaton, amire sem az RTL, sem a TV2 nem számított

A magyarokat továbbra is egy vetélkedő tartja a markában, szombaton viszont meglepő győztes született a tévécsatornák harcában.

Több ezer ember vesz részt a mentésben Törökországban

Több ezer ember vesz részt a mentésben Törökországban

A magyarok már három személyt kihúztak a romok alól.

Matolcsy Györgyék rábólintottak: egyesülhet az MKB és a Takarékbank

Matolcsy Györgyék rábólintottak: egyesülhet az MKB és a Takarékbank

A pénzintézetekből létre jött Magyar Bankholding májustól alakítja ki arculatát.

© 2023 (v2.202102)