Lenyűgöző panoráma és zöld környezet biztosítja a minőségi életstílust Buda legújabb társasházában!

Kiváló lokáció, csendes zöldövezet, és lenyűgöző panoráma jellemzi a XII. kerületben épülő Diana társasházat. A budai hegyvidék adottságai mellett a magas minőségű építészeti megoldások és a prémium anyagok biztosítják a társasház nívóját. Amennyiben a nyugalom és az elegancia ötvözetét keresi jövőbeni otthonában, akkor ez az ingatlan tökéletes választásnak bizonyulhat.

A Diana Társasház  a XII. kerületi Diana közben található, egy csendes zsákutcában, amelyet erdős terület határol, biztosítva ezzel a természet közelségét és a friss levegőt. Gyönyörű természeti adottsága ideális környezetet kínál a feltöltődésre és a pihenésre egy hosszabb nap után.  A hegyvidéki lokációnak köszönhetően gyönyörű kilátás tárul elénk a városra, amivel nem lehet egyhamar betelni.

Külföldön keresel nyaralót? Vagy csak lakást/nyaralót hirdetnél? Olvasd el ezt a cikkünket!

Erre az 5 dologra figyelj, ha külföldön vennél nyaralót!

Mindezt akár a teraszról, akár a kertből is élvezheti, hiszen a lakóépület egy 2248 négyzetméteres telken épül, így a földszinti és az emeleti lakásoknak is van vízszintes kertkapcsolata, illetve a penthouse lakáshoz zöldtető tartozik. A Diana Társasház háromszintes épületben kínál csupán 5 luxuslakást, melyek 2-4 szobával rendelkeznek.

Az ingatlanhoz egy 8 fős liftet is terveztek, ezzel a mélygarázsból is megközelíthetők a lakások. A magas minőség megmutatkozik a lakások műszaki tartalmában is. A külső nyílászárók alumínium profil rendszerből készülnek, háromrétegű üvegezéssel, ez az egyik legigényesebb kialakítás. A diszkrécióról sem feledkeztek meg, a nyílászárók külső oldalán fakó fóliabevonat található, hogy teljes nyugalomban részesüljenek az ingatlan jövőbeli tulajdonosai. Az épület fő homlokzatai fakó arany és szürke szálcement burkolatot kapnak, amely harmonizál a nyílászárók stílusával. A hűtésről és a fűtésről pedig korszerű hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, vizes helyiségekben kiegészítő padlófűtéssel.

Közlekedés szempontjából is kiválóan frekventált a környék, sétával pár perc alatt elérhető a Szendrő utca, ahonnan a 102-es, 110-es, 21-es és 21A jelzésű autóbusz indul. Autóval mind a belvárost, mind a közelben lévő autópályákat 15 perc alatt el lehet érni.

Legyen részese a nyugodt, természetközeli  életnek egy modern és kényelmes új otthonban, közel a pezsgő belvároshoz.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatja.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ha Izraelt meg tudják védeni a rakétáktól, Ukrajnát miért nem lehet?

Ha Izraelt meg tudják védeni a rakétáktól, Ukrajnát miért nem lehet?

Ezt a kérdést teszik fel az ukránok, miután a rakéta-hiány miatt nem tudtak megakadályozni egy orosz légicsapást, amiben több mint egy tucat civil vesztette életét. Napi összefoglaló a háborúból.

„Nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy ebből világháború legyen” – ezt gondolják az emberek a háborús konfliktusokról

„Nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy ebből világháború legyen” – ezt gondolják az emberek a háborús konfliktusokról

A közel-keleti helyzet mellett megkérdeztük a járókelőket az orosz–ukrán háborúról is.

Nagy bejelentés érkezett: sokkal jobb hely lesz Magyarország a villanyautósoknak

Nagy bejelentés érkezett: sokkal jobb hely lesz Magyarország a villanyautósoknak

Uniós forrásból épít újabb 20 töltőállomást Magyarországon az MVM Mobiliti.

Jól megcibálták a forintot - ez lett belőle

Jól megcibálták a forintot - ez lett belőle

Ma legalább nem a 400 forintos euró felé meneteltünk.

© 2024 (v2.202102)