Pár fantasztikus ingatlan, egyenesen a festői Dunakanyar környékéről

A Dunakanyar nem véletlenül Magyarország egyik legfontosabb turisztikai körzete. A tájegység mind művészettörténeti mind történelmi emlékekben bővelkedik, amelyek a terület turisztikai vonzerejét csak növelik.

Persze a csodálatos természeti adottságai sem elhanyagolható tényezői a vidéknek. Akinek fontos az élővilág közelsége, a harmónia és a békesség, annak ez a környék maga a nyugalom szigete. Olyan helyeken lehet itt kirándulni, mint a 699 méteres Dobogó-kő, vagy a 639 méter magas prédikálószék, ahonnan a kilátás egyenesen lélegzetelállító.

Ezt a látképet nehezen lehet elfelejteni, aki pedig életvitelszerűen közel akarja érezni magához ezt a vidéket, annak a mai válogatásunkban szereplő ingatlanok felkelthetik figyelmüket.

Ha A Dunakanyarra gondolunk és a hozzá tartozó városokra, akkor a legtöbb embernek valószínűleg elsőre Visegrád fog eszébe jutni. Nem véletlen, hiszen hatalmas történelmi múlt áll a neve mögött. Ebben a kisvárosban találtunk egy teljes dunai panorámával rendelkező családi házat. A lokáció magáért beszél, az ingatlan a Dobos-hegyen található, egy madárcsicsergős, természetközeli, ugyanakkor jól megközelíthető környezetben. A ház egy 724 négyzetméteres telken helyezkedik el, az épület pedig 110 négyzetméteres, 4 szobás, mind a 3 szintjén külön panorámás terasszal rendelkezik. Az ingatlan állapota részben felújított, részben pedig igény szerint felújításra szorul. 3 szoba, a konyha , az előszoba és a középső szint fürdőszobája teljeskörű esztétikai felújítást kapott pár éve. A levegő ezen a környéken kifejezetten tiszta és friss, a szomszédos házak külleme rendezett, esztétikus látképet nyújt. A ház a 11-es főútról kocsival 2-3 perc alatt elérhető, azonban a forgalom zajából semmit nem lehet hallani. A mindennapi élethez szükséges teendőket Visegrád központjában vagy a szomszédos Dömsödön lehet elintézni.

Nagymaros a Dunakanyarban, a Duna bal partján helyezkedik el, szemben Visegráddal és a visegrádi várral. A kilátás a partról csodálatos, a Visegrádi-hegység látképe fogadja az ide látogatókat. Itt található egy eddig vendégházként üzemelt téglaház, ami ideális lakóháznak is. Az ingatlan erdei környezetben található, a panoráma pedig bámulatos. A környező hegyek és a Duna látképe idilli hangulatot teremt meg a teraszon ülve egy reggeli kávé mellett. A telek egy 1200 négyzetméteres sík telek, remek kihasználási lehetőség van benne. A ház kétszintes, felújított, összesen 100 négyzetméter, saját igényekre könnyen átalakítható. A ház mellé épült egy kis faház is, ahol beépített szauna és dézsa várja jövendőbeli lakóit.

Dömös a Közép-Dunántúli régió legkeletebbre fekvő települése. Itt található egy több generáció számára is ideális családi ház, mely a Duna-kanyar egyik legszebb részén helyezkedik el. A ház 280 négyzetméter, összesen 6 szoba és 4 fürdőszoba van benne. Parkolási lehetőség a ház előtt, az utcán van. A fűtést cserépkályhával lehet kivitelezni, de a ház maga modern, esztétikus hangulatú. Az ingatlannak van egy tetőterasza is, ahonnan káprázatos a kilátás, illetve a telken is kellemes, nyugodt légkör fogad.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)