Pár fantasztikus ingatlan, egyenesen a festői Dunakanyar környékéről

A Dunakanyar nem véletlenül Magyarország egyik legfontosabb turisztikai körzete. A tájegység mind művészettörténeti mind történelmi emlékekben bővelkedik, amelyek a terület turisztikai vonzerejét csak növelik.

Persze a csodálatos természeti adottságai sem elhanyagolható tényezői a vidéknek. Akinek fontos az élővilág közelsége, a harmónia és a békesség, annak ez a környék maga a nyugalom szigete. Olyan helyeken lehet itt kirándulni, mint a 699 méteres Dobogó-kő, vagy a 639 méter magas prédikálószék, ahonnan a kilátás egyenesen lélegzetelállító.

Ezt a látképet nehezen lehet elfelejteni, aki pedig életvitelszerűen közel akarja érezni magához ezt a vidéket, annak a mai válogatásunkban szereplő ingatlanok felkelthetik figyelmüket.

Ha A Dunakanyarra gondolunk és a hozzá tartozó városokra, akkor a legtöbb embernek valószínűleg elsőre Visegrád fog eszébe jutni. Nem véletlen, hiszen hatalmas történelmi múlt áll a neve mögött. Ebben a kisvárosban találtunk egy teljes dunai panorámával rendelkező családi házat. A lokáció magáért beszél, az ingatlan a Dobos-hegyen található, egy madárcsicsergős, természetközeli, ugyanakkor jól megközelíthető környezetben. A ház egy 724 négyzetméteres telken helyezkedik el, az épület pedig 110 négyzetméteres, 4 szobás, mind a 3 szintjén külön panorámás terasszal rendelkezik. Az ingatlan állapota részben felújított, részben pedig igény szerint felújításra szorul. 3 szoba, a konyha , az előszoba és a középső szint fürdőszobája teljeskörű esztétikai felújítást kapott pár éve. A levegő ezen a környéken kifejezetten tiszta és friss, a szomszédos házak külleme rendezett, esztétikus látképet nyújt. A ház a 11-es főútról kocsival 2-3 perc alatt elérhető, azonban a forgalom zajából semmit nem lehet hallani. A mindennapi élethez szükséges teendőket Visegrád központjában vagy a szomszédos Dömsödön lehet elintézni.

Nagymaros a Dunakanyarban, a Duna bal partján helyezkedik el, szemben Visegráddal és a visegrádi várral. A kilátás a partról csodálatos, a Visegrádi-hegység látképe fogadja az ide látogatókat. Itt található egy eddig vendégházként üzemelt téglaház, ami ideális lakóháznak is. Az ingatlan erdei környezetben található, a panoráma pedig bámulatos. A környező hegyek és a Duna látképe idilli hangulatot teremt meg a teraszon ülve egy reggeli kávé mellett. A telek egy 1200 négyzetméteres sík telek, remek kihasználási lehetőség van benne. A ház kétszintes, felújított, összesen 100 négyzetméter, saját igényekre könnyen átalakítható. A ház mellé épült egy kis faház is, ahol beépített szauna és dézsa várja jövendőbeli lakóit.

Dömös a Közép-Dunántúli régió legkeletebbre fekvő települése. Itt található egy több generáció számára is ideális családi ház, mely a Duna-kanyar egyik legszebb részén helyezkedik el. A ház 280 négyzetméter, összesen 6 szoba és 4 fürdőszoba van benne. Parkolási lehetőség a ház előtt, az utcán van. A fűtést cserépkályhával lehet kivitelezni, de a ház maga modern, esztétikus hangulatú. Az ingatlannak van egy tetőterasza is, ahonnan káprázatos a kilátás, illetve a telken is kellemes, nyugodt légkör fogad.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kocsis Máté határvadász testületet akar

Kocsis Máté határvadász testületet akar

Magyarország nem engedhet a biztonságából.

Magyarországról rajtolhat a Tour de France?

Magyarországról rajtolhat a Tour de France?

Nem tartja kizártnak a Tour de France versenyigazgatója, hogy a francia kerékpáros körverseny egyszer Magyarországról induljon el.

Meddig menekülnek még a dolgozók a munkahelyekről?

Meddig menekülnek még a dolgozók a munkahelyekről?

Rekord mennyiségű munkavállaló hagyta el az állását, mert tudta, hogy rengeteg lehetőség várja. Vajon megáll ez a folyamat vagy folytatódik a túlpörgés? 

Orbán Viktor: migránsok százezrei ostromolják Magyarország határát

Orbán Viktor: migránsok százezrei ostromolják Magyarország határát

Nekünk magyaroknak szükségünk van a hazánkra, mert a haza véd meg bennünket minden bajtól és veszélytől.

© 2022 (v2.202102)