A megvalósult kertvárosi álom Budapest határában

Az ingatlanvásárlás egyik aranyszabálya, hogy az ember elsősorban a környéket veszi meg, így aztán mikor bővül a család és új otthont keresgélünk, az egyik legfontosabb, hogy mérlegeljük azokat az előnyöket, amit egy békés kertvárosias környezet adhat. Mai cikkünkben mutatunk egy tökéletes családi otthont Budapest határában.

Ha hosszútávra tervezünk érdemes a település adottságait alaposan szemügyre venni, utána kell nézni milyen fejlesztések valósultak meg a közelmúltban és milyen további lehetőséget tartogat a környék. Ezen szempontok mentén a dél-keleti agglomerációban kitűnik Gyál, ami sajnos sokszor elkerüli a főváros környékén keresgélő családosok figyelmét, pedig közvetlenül határos a fővárossal és egyre népszerűbb, sokan keresnek itt családi házat.

Gyál a már megvalósult és a tervezett fejlesztések terén élen jár. Többek között sportcsarnok, uszoda és új sportpálya is létesült a kisvárosban. Családosok számára fontos információ, hogy négy óvodát és két iskolát is felújítottak, illetve egy kisebb üzletközpont nyílt, megjelentek diszkont áruházak, 15 perces autóútra pedig hipermarket és bútoráruházak is rendelkezésre állnak. A település kertvárosias és családbarát jellege miatt gyorsan növekszik a lakosság, az infrastruktúra folyamatos fejlesztése pedig várhatóan még több családot vonz majd a környékre, miközben az önkormányzat figyel a szociális infrastruktúra bővítésére is.

Még több képért kattintson a fotóra!

Gyál frekventált részén, a piachoz és bevásárló központoktól két utcányira találtunk egy gyönyörű családi házat, mely tökéletes állapotban várja leendő lakóit. Innen mindössze 5 perc sétatávolságra két buszmegálló is található. A városból egyébként négy különféle kék buszjárat is közlekedik Budapestre, sőt vonattal is megközelíthető a Budapest-Lajosmizse vasútvonalon, melynek felújítása szintén a közeljövőben valósul meg.

A családi ház egy 876 négyzetméteres telken található, ami már önmagában is kiemelkedő, hiszen a környéken jelenleg fele ekkora telkeken lévő, beszorított ingatlanokat kínálnak.

Még több képért kattintson a fotóra!

A 143 négyzetméteres ház központja a 23 négyzetméteres étkező – hall, mely a családi élet középpontja. Innen nyílik a legtöbb helyiség, többek között a tágas 32 négyzetméteres nappali és a reggeliző résszel is ellátott konyha. A házban további három nagy méretű szobát alakítottak ki, továbbá fürdőszoba, háztartási helyiség, kamra és egy mellékhelyiség található még a szinten. A nappaliból közelíthető meg a 60 négyzetméteres terasz is, mely tavasztól őszig a családi összejövetelek, és a szabadban töltött pihenés tökéletes helyszíne. Minden helyiség nagy ablakokkal rendelkezik, a tájolásnak köszönhetően pedig jól benapozottak a helyiségek..

Még több képért kattintson a fotóra!

A tetőtér beépítésével további 100 négyzetméternyi lakóteret nyerhetünk, erre minden lehetősége megvan az új tulajdonosnak. Az ingatlant jelenlegi tulajdonosai folyamatosan karbantartották, nemrégiben egy nagyobb felújításon is átesett, melynek részeként új burkolatokat és új szanitereket építettek be.
A házon kiépített napelem rendszer működik, mely a jó minőségű gépészettel az átlagnál jóval kedvezőbb energetikai besorolást eredményez, így mindössze 35-40 ezer Ft az átlagos rezsiköltség. A napelemrendszer egyébként tovább bővíthető, illetve ipari áram is elérhető a telken.

Még több képért kattintson a fotóra!

A telken dupla garázs és egy tároló is helyet kapott, az épületeket gyönyörű zöld kert öleli körbe. A kert locsolásához szükséges vizet fúrt kút biztosítja.

Ha fontos a minőségi életstílust, a kertvárosias lakókörnyezet és hossztávra keres lakóhelyet, tökéletes választás Gyál és ez a kitűnő állapotban lévő, azonnal költözhető családi ház.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A kormányzati portálra felkerültek a mohácsi Duna-híd megépítésére tett árajánlatok, és a Szijjártó Pétert megjachtoztató üzletember vállalkozása adta a legolcsóbbat.

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Három kerületben is indulhat a Tisza Párt, és a fővárosi közgyűlésbe is szeretne képviselőt küldeni

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az uniós tagság számos előnnyel jár, de számszerűsítésére viszonylag ritkán vállalkoznak. Északi szomszédunk esetében a hatást igen jelentősnek találták a pozsonyi jegybank kutatói.

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

A forint csütörtök reggelre erőre kapott a főbb devizákkal szemben a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

© 2024 (v2.202102)