Újépítésű lakóparkok Buda és Pest legjobb környékeiről

Egyre több újépítésű lakópark közül tud választani az, aki az életét egy modern, jó felszereltségű és kedvező elhelyezkedéssel rendelkező ingatlanban képzeli el. Ezekben a lakóparkokban ráadásul az is előny, hogy mindenki a saját igénye szerint tud lokáción belül lakást választani. Tetőtéri terasz? Négy szoba? Kertkapcsolat? Dunára néző panoráma? Mindenre van megoldás!

A Metrodom River  a XI. kerületben található, melynek különlegessége az, hogy a lakópark közvetlen  kapcsolatot teremt a Duna főágával, ez pedig gyönyörű kilátást jelent az itt lakók számára nap mint nap. A projekt egy 3 hektáros teljesen parkosított kertben, 6 lakóépületben, összesen 712 lakás épül fel, öt ütemben. A lakóparkot minden oldalról kerítés veszi körbe. A parkosított belső kert kizárólag gyalogosan érhető el,  a növények és a forgalom elszigetelése csodálatos városi oázis hangulatot teremt. Az épületeket az elegáns dizájn és a prémium megjelenés jellemzi, az alacsonyabb szárnyak tetejére impozáns zöldtető kerül, így az összkép egy nagyon kellemes megjelenést fog adni. Ezeken túl a a lakópark mellett egy sétány épül, ahova szintén csak gyalogosok, illetve kerékpárosok mehetnek be. A sétányon keresztül 10-12 perc alatt el lehet érni a Kopaszi-gát déli bejáratához a kikapcsolódni vágyóknak.

 

A XVI. kerületben épül a Zöldmező Lakópark, ez Budapest egyik igencsak kedvelt kertvárosias pesti negyede. Összesen 128 lakás kerül kialakításra a két darab 5 szintes társasházban. A kertvárosi hangulat ebben a lakóparkban adott, az “L” alakú épületek egy csendes, parkosított belső kerttel rendelkeznek, ami kikapcsolódásra, pihenésre, de gyermekek számára játszásra is kiváló. A lakások jelentős része rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, a földszinti lakásokhoz kertkapcsolat tartozik. A társasház legkisebb ingatlanja 31 négyzetméter, míg a legnagyobb 83 négyzetméter, így akár egyedül költözne, akár családdal, a megfelelő lakásméret adott. A parkolást felszíni és a mélygarázsban található beállók biztosítják.

A Fresh Garden a Balaton déli oldalának leghíresebb városában, Siófokon található. Elhelyezkedése miatt tökéletes választás lehet nyaralónak, de teljes használatú lakásnak is vagy akár befektetésnek. Az épületbe 1 darab 6 személyes lift került beépítésre, ezzel könnyedén el lehet érni az összes lakást. A Balaton partja mindössze 10 perc sétára található, a természet közelségét és az északi part hegyeinek csodás látványát bármikor megcsodálhatja innen. Az ingatlan fantasztikus lehetőségeket tartogat a mindennapi kikapcsolódáshoz. Aki nem szeretne elsétálni a partig, annak tökéletes alternatívát nyújt a wellness részleg, amelyet a lakók használhatnak kizárólag. Itt egy zárt és fűtött medence került kialakításra, 12 méter hosszú és 120 cm mélységű. Emellett a medencetérben infraszauna és gőzkabin is fellelhető.

A Danubio Lakópark a Marina-part legimpozánsabb részén helyezkedik el, közvetlen kapcsolattal a Duna-parttal. Az épülettől pár percnyi sétára található a Dagály fürdő, emellett pedig a Váci út, az Árpád híd és az M3-as bevezető is pár percre van. A víz közelségét érdemes kihasználni, a Duna-parton hatalmas sétákat lehet tenni, a vízi sport szerelmeseinek pedig szintén biztosított a kikapcsolódás, hiszen a parti-sétányon a kikötő pár perc alatt elérhető. Az épület egyik legfontosabb szempontja az energiatudatosság volt. Ennek köszönhető a csúsztatott emeletek kialakítása, ugyanis ennek eredménye nyáron a természetes napvédelem, télen pedig biztosítja a szoláris energia nyereséget a lakások számára. Ez tulajdonképpen egy környezetkímélő hűtés és fűtést szolgáltat. A kialakítás azonban nem csak emiatt fontos, így válik kivitelezhetővé az is, hogy nagyobb nyitottság legyen a panorámára a lakásokhoz és több természetes fény érje el őket.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros csoport megveszi a Brendont

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros csoport megveszi a Brendont

Teljes egészében a Talentishez kerül a Brendon Holding. Az akvizíció elsődleges célja, hogy a márka magyar kézben maradjon.

Az UniCredit Bank nem jelentett pézmosás-gyanús esteket

Az UniCredit Bank nem jelentett pézmosás-gyanús esteket

Az MNB összesen több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságai miatt.

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH kis is számolta

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH kis is számolta

A benzin 3,2, a dízel 5 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál – jelentette első ízben a Központi Statisztikai Hivatal.

OTP-ügyfelek figyelem! A bank automatikus korlátozást vezet be

OTP-ügyfelek figyelem! A bank automatikus korlátozást vezet be

Az OTP Bank – kiberbiztonsági megfontolásból - május nyolcadikától automatikusan 1 millió forintos napi átutalási limitet állít be az internet- és mobilbankból indított átutalásokra.

© 2024 (v2.202102)