Full panoráma a tengerre, 5 és fél órára Budapesttől!

Mit várunk el egy tengerparti nyaralástól? Hogy ne csak a strand legyen közel, de szálláshelyünk minden egyes ablakából panoráma legyen, a tengert lássuk! És mit várunk el mindezeken felül egy olyan tengerparti apartmantól, amit szívesen megvásárolnánk? Természetesen azt, hogy gyorsan megközelíthető legyen, de jó lenne az is, ha a környék a tengeren kívül más kikapcsolódási lehetőségeket is kínálna a hűvösebb évszakokra. Épp egy ilyen ingatlant találtunk a horvát tengerparton.

Horvátország szebbnél szebb tengerparti városai ma már könnyen megközelíthetőek autópályán, mégis, ha nyaralni megyünk, különösen fontos tényező, hogy minél hamarabb odaérhessünk, ezért nyaralóvásárlásnál is érdemes a leggyorsabban elérhető, északi városokban keresgélni.

Starigrad-Paklenica például egy varázslatos hangulatú kisváros a Velebit-hegység lábánál, a Velebit-csatorna mentén melynek megközelítéséhez még Zadarig sem kell mennünk, az autópályán a tengerparthoz érve rögtön az első lejárón kell lehajtani, és elérhetjük a települést Budapestről mindössze 5 és fél óra alatt. A Velebit-hegység közelségének köszönhetően pedig nemcsak strandolásra, de túrázásra, hegymászásra, barlangászásra is adott a lehetőség, és több középkori nevezetesség, látnivaló is van a településen, a Velebit-csatorna szélvédett kikötője, pedig a kisebb hajók számára is biztonságos kikötést biztosít.

Itt, a parttól mindössze 150 méterre kínálnak most eladásra egy 2 és fél szobás, nagy teraszos apartmant, melynek minden egyes ablaka a tengerre néz. A 47 nm-es apartman egy 2002-ben épült, 14 lakásos társasház 3. emeletén található, ahonnan nemcsak a tenger közelíthető meg gyorsan, de a városközpont is, ahol üzletek, étterem, orvosi rendelő, posta található, mindössze 800 méterre van innen.

A lakás, bár a legfelső szinten helyezkedik el, a felette lévő padlástérnek köszönhetően mégsem melegszik fel túl hamar, a kellemes hőmérsékletet a nappaliban, télen-nyáron hűtő-fűtő klíma biztosítja, de kandallóhoz is rendelkezik kéménykiállással. A többi helyiség radiátorokkal fűthető, műanyag, hőszigetelt nyílászárói szúnyoghálóval és redőnnyel is rendelkeznek. Az ingatlanhoz saját kültéri parkolóhely is tartozik. A konyha gépekkel teljesen felszerelt, a fürdőszobában mosógép is található, az összes gép és berendezés a vételár részét képezi, ez az ingatlan nyaraláskor is az otthon kényelmével vár.

Budapestről gyorsan elérhető, 4 évszakos, panorámás, tengerparti nyaralót keres? Képzelje el, ahogy naplementénél egy kellemesen hűsítő koktélt iszik családja vagy barátai társaságában ennek a könnyen fenntartható, jól kihasználható apartmannak a teraszán!

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyarországról rajtolhat a Tour de France?

Magyarországról rajtolhat a Tour de France?

Nem tartja kizártnak a Tour de France versenyigazgatója, hogy a francia kerékpáros körverseny egyszer Magyarországról induljon el.

Meddig menekülnek még a dolgozók a munkahelyekről?

Meddig menekülnek még a dolgozók a munkahelyekről?

Rekord mennyiségű munkavállaló hagyta el az állását, mert tudta, hogy rengeteg lehetőség várja. Vajon megáll ez a folyamat vagy folytatódik a túlpörgés? 

Orbán Viktor: migránsok százezrei ostromolják Magyarország határát

Orbán Viktor: migránsok százezrei ostromolják Magyarország határát

Nekünk magyaroknak szükségünk van a hazánkra, mert a haza véd meg bennünket minden bajtól és veszélytől.

El tud szakadni a forint a 400-as eurószinttől? A hét videója

El tud szakadni a forint a 400-as eurószinttől? A hét videója

Minek kell történnie ahhoz, hogy hazai fizetőeszközünk erősödjön? Van ennek egyáltalán reális esélye? Heti videónkban ezekre a kérdésekre kerestünk válaszokat.

© 2022 (v2.202102)