Eger városa, ahol érdemes lakni!

Egy különleges, két generációs, igen nívós házat mutatunk most az igen gyorsan fejlődő, Pestről akár egy óra alatt elérhető Eger városában.

Sokan ismerik és szeretik Eger városát, és nem csak a borkedvelők vagy a történelmi emlékekért érkezők, de a pihenni vágyók is. Elsősorban a különleges dombok ölelte hely klímája, valamint a rengeteg csodálatos kiránduló és fürdőhely miatt, illetve a kulináris és gasztronómiai élvezetek okán.

Azt talán kevesebben tudják, hogy mintegy 60 ezer lakosával Észak-Magyarország második legnépesebb városa, továbbá – a hagyományos egyetemvárosi rangja lévén is – Eger jelentős oktatási és kulturális központ, továbbá immár az új M25-ös révén olyan autópálya vezet oda, amely az M3-as pesti kivezetőjétől számolva azt jelenti, hogy bő egy órás úttal elérhető a főváros, ha jó a forgalom.

 

Az utóbbi években ráadásul az ingatlanpiac is követte a város fejlődését, így kifejezetten divatos lett ide költözni vagy a környéken elegáns nyaralót vásárolni.

Ezúttal egy két generációnak is kiválóan alkalmas, luxus szintű, szép kilátással is „megáldott” családi házat mutatunk a város egyik legjobb részén.

 

Itt, Eger zöldövezetében tehát két, egymástól teljesen független, külön bejáratú lakást magába foglaló családi ház került a piacra.

Az első lakás egy két szoba összkomfortos, közel ötven négyzetméteres otthon, míg a második lakás egy igen tágas, két szintes családi háznak felel meg. A földszinti rész 84, a tetőtéri pedig közel 94 négyzetméteres.

A második lakrész a parkosított kertből és a garázson keresztül közelíthető meg.

Az előszobából nyílik egy elegánsan felszerelt fürdőszoba, mellékhelyiség, a garázs és a pince lejárat.

Tágas üvegajtón keresztül az étkezőbe érünk, ami egységet képez a jól felszerelt konyhával. A nappali oldalablakai és a nappali végében lévő üvegfal szinte azt az érzetet kelti, hogy a kert és a szoba egy egységet képez…

Magyarán szinte a szobába „hozza” a kert hangulatát, a pihenést. Továbbá a hűvösebb napokon a kandalló nyújt is bensőséges érzést.

És ha mindez nem lenne elég: akkor a Bükk hegyeire néző döbbenetesen szép panorámával telhetünk el.

A földszinti nappaliból ráadásul tágas terasz nyílik és innen is megközelíthető a gyönyörű, ősfás kert és a konyhakert is. A ház egyébként a kilencvenes évek elején épült, de 2008-ban teljesen leszigetelték a homlokzatot is.

A fenti tágas méretekhez még tartozik 166 négyzetméternyi pince, továbbá egy közel 25 négyzetméteres garázs.

A ház alatt teljes terjedelemben helyezkedik el az emlegetett pince, ahol a fűtő és ellátó berendezés mellett tűzifa-tárolót, műhelyt, és a kerti szerszámok téli tárolásához szükséges helyet találunk. Az első lakás fűtése gáz cirkó, a másodiké gáz kazán és vegyes tüzelésű kazán. A kert örökzöldekkel és virágos növényekkel parkosított. Mint a fentiekből is látható, a ház építésekor az egyedi és minőségi kialakítás volt a legfőbb szempont.

A belső terekben mindenhol dominál a fa, mint szerkezeti elem és mint burkolat is. A nappaliból falépcső vezet fel az impozáns galériára, ahol helyet kapott egy finn szauna. A tetőtérben 3 hálószoba, fürdőszoba és különálló mellékhelyiség található.

A cikk a hirdető támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meddig menekülnek még a dolgozók a munkahelyekről?

Meddig menekülnek még a dolgozók a munkahelyekről?

Rekord mennyiségű munkavállaló hagyta el az állását, mert tudta, hogy rengeteg lehetőség várja. Vajon megáll ez a folyamat vagy folytatódik a túlpörgés? 

Orbán Viktor: migránsok százezrei ostromolják Magyarország határát

Orbán Viktor: migránsok százezrei ostromolják Magyarország határát

Nekünk magyaroknak szükségünk van a hazánkra, mert a haza véd meg bennünket minden bajtól és veszélytől.

El tud szakadni a forint a 400-as eurószinttől? A hét videója

El tud szakadni a forint a 400-as eurószinttől? A hét videója

Minek kell történnie ahhoz, hogy hazai fizetőeszközünk erősödjön? Van ennek egyáltalán reális esélye? Heti videónkban ezekre a kérdésekre kerestünk válaszokat.

Tiborcz István beszáll a Waberer's-be

Tiborcz István beszáll a Waberer's-be

Kisebbségi tulajdont vásárol a miniszterelnök veje.

© 2022 (v2.202102)