Eladó egy luxusingatlan mindössze 70 méterre a Balatontól!

A Balaton déli partja igencsak közkedvelt rész mind nyaralás mind lakóingatlan vásárlás szempontjából. Az elmúlt években az itt található házak értéke jelentősen felerősödött, budapesti színvonalú és árú ingatlanok vannak a tó mentén. Most találtunk egy újépítésű, egészen pontosan 2021-ben épített ikerházat Fonyódon, ami minden luxusigényt kielégít, és a Balaton partjától  csupán 70 méterre helyezkedik el.

A ház Fonyód Bélatelepen található, egy zsákutcában, ahol a forgalom zaja egyáltalán nem jellemző. Kétszintes, 93 négyzetméteres, 5 szobás ikerházról van szó. Vadiúj, 2021-ben építették egy 330 négyzetméteres telekre. A földszinten nagyméretű nappali és étkező helyezkedik el, amely rendelkezik kert- és teraszkapcsolattal is. Emellett még az alsó szinten fellelhető egy konyha, egy hálószoba és egy fürdőszoba is. A konyha teljesen új és gépesített, csodálatos kilátás nyílik ablakából. A lenti hálószobából szintén ki lehet jutni a hatalmas teraszra. A fürdőszoba gyönyörű kék színű csempeburkolatot kapott, színeiben a Balaton hangulatát eleveníti fel, minőségi szaniterekkel és szerelvényekkel rendelkezik. Az emeleti és a földszinti fürdő is esőztető zuhannyal épített zuhanykabinnal és – fallal, valamint bojlerrel felszerelt. Az emeleten a folyósóról összesen 3 hálószoba nyílik, a legnagyobb ablakából fantasztikus balatoni panoráma tárul elénk.

 

A bejárat széles úszókapuval felszerelt, az udvaron akár 4 autó számára is elegendő parkolási hely van. A kerítés melletti rész babérmeggyel szegélyezett, a konyha előtt díszkert található, ami kiváló hangulatot kölcsönöz a konyha ablakából is. A hátsó kert egy bensőséges, zárt légkörű parkosított kert, hatalmas 30 négyzetméteres terasszal rendelkezik, ami lehetőséget ad a nyugodt pihenésre, egy hosszú nap után. Az utca melletti fronton pedig egy 8 négyzetméteres terasz van, mely szintén kellemes hangulatot teremt a délutáni lazításhoz.

A nyaraló környezete igazán igényes, békés miliőt hoz létre. Az ikerházzal szemben ősfás park található, a többi ház az övezetben rendezett, új. A közeli strand mesés balatoni életérzést idéz elő, a víz sekély, a területe nagy és emellett szépen füvesített is.

Az ingatlan stílusosan lett berendezve lakberendező által, akár azonnal használatba vehető vagy kiadható igény szerint. A berendezés biztosítása megegyezés kérdése.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)