Eladó egy luxusingatlan mindössze 70 méterre a Balatontól!

A Balaton déli partja igencsak közkedvelt rész mind nyaralás mind lakóingatlan vásárlás szempontjából. Az elmúlt években az itt található házak értéke jelentősen felerősödött, budapesti színvonalú és árú ingatlanok vannak a tó mentén. Most találtunk egy újépítésű, egészen pontosan 2021-ben épített ikerházat Fonyódon, ami minden luxusigényt kielégít, és a Balaton partjától  csupán 70 méterre helyezkedik el.

A ház Fonyód Bélatelepen található, egy zsákutcában, ahol a forgalom zaja egyáltalán nem jellemző. Kétszintes, 93 négyzetméteres, 5 szobás ikerházról van szó. Vadiúj, 2021-ben építették egy 330 négyzetméteres telekre. A földszinten nagyméretű nappali és étkező helyezkedik el, amely rendelkezik kert- és teraszkapcsolattal is. Emellett még az alsó szinten fellelhető egy konyha, egy hálószoba és egy fürdőszoba is. A konyha teljesen új és gépesített, csodálatos kilátás nyílik ablakából. A lenti hálószobából szintén ki lehet jutni a hatalmas teraszra. A fürdőszoba gyönyörű kék színű csempeburkolatot kapott, színeiben a Balaton hangulatát eleveníti fel, minőségi szaniterekkel és szerelvényekkel rendelkezik. Az emeleti és a földszinti fürdő is esőztető zuhannyal épített zuhanykabinnal és – fallal, valamint bojlerrel felszerelt. Az emeleten a folyósóról összesen 3 hálószoba nyílik, a legnagyobb ablakából fantasztikus balatoni panoráma tárul elénk.

 

A bejárat széles úszókapuval felszerelt, az udvaron akár 4 autó számára is elegendő parkolási hely van. A kerítés melletti rész babérmeggyel szegélyezett, a konyha előtt díszkert található, ami kiváló hangulatot kölcsönöz a konyha ablakából is. A hátsó kert egy bensőséges, zárt légkörű parkosított kert, hatalmas 30 négyzetméteres terasszal rendelkezik, ami lehetőséget ad a nyugodt pihenésre, egy hosszú nap után. Az utca melletti fronton pedig egy 8 négyzetméteres terasz van, mely szintén kellemes hangulatot teremt a délutáni lazításhoz.

A nyaraló környezete igazán igényes, békés miliőt hoz létre. Az ikerházzal szemben ősfás park található, a többi ház az övezetben rendezett, új. A közeli strand mesés balatoni életérzést idéz elő, a víz sekély, a területe nagy és emellett szépen füvesített is.

Az ingatlan stílusosan lett berendezve lakberendező által, akár azonnal használatba vehető vagy kiadható igény szerint. A berendezés biztosítása megegyezés kérdése.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kiderült, miért kapott a nyakába bírságot itthon a Ryanair

Kiderült, miért kapott a nyakába bírságot itthon a Ryanair

A hatóság szerint nem is neki kell adóznia.

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Az előző havi megtorpanás után júniusban ismét gyorsult a mezőgazdasági termelői árak emelkedése: a felvásárlási árak a májusi 45,4 százalék után júniusban átlagosan 48,3 százalékkal voltak magasabbak az egy évvel korábbiaknál a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint.

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Országosan a legtöbb megyében és a főváros nagy részén is kitartanak az eladók az árak mellett, szinte alig engednek 2-3 százalékot. Kelet-Magyarországon viszont nőtt az alku mértéke.

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Erre és még sok más kérdésre keresték a választ legújabb Klasszis podcast műsorunkban kollégáink, Csabai Károly főszerkesztő és Székely Sarolta felelős szerkesztő.

© 2022 (v2.202102)