Házat építesz vagy Otthont veszel kulcsrakészen? A döntés a te kezedben van!

Ha álmaink otthonára vágyunk, logikus döntésnek tűnhet, hogy mindent mi tervezzünk meg és saját magunk vágjunk bele az építkezésbe. De ismerve mivel jár egy építkezés, biztos, hogy a végén egy igazi otthon vár majd, nem pedig egy olyan épület, amelynek minden fala arra emlékeztet, hogy mennyit harcoltunk megbízhatatlan szakikkal, és mennyivel később és mennyivel drágábban készült el az „álomotthon”?

Egy minimum hónapokig, de inkább évekig tartó, idegtépő építkezés után vajon tudjuk még szeretni azt a házat, ahová beköltözünk? Lesz még egyáltalán kedvünk hozzá, hogy beköltözzünk? Tényleg úgy gondoljuk, hogy egy kulcsrakészen vásárolt ház nem lehet olyan, mint amelynek minden négyzetcentiméterét mi terveztük? Ne higgyük ezt! Ha körültekintően választunk, egy kulcsrakészen vásárolt ház lehet az igazi álomotthon!

Most hunyja le a szemét és képzelje el, hogy egy fárasztó nap után egy abszolút 21. századi, high-tech otthon várja, amit belsőépítészek és lakberendezők varázsoltak tökéletesre, úgy, hogy Önnek egy cseppet sem kellett stresszelni rajta.

Képzelje el, hogy prémium minőségű burkolatok, csodás famunkák, exkluzív olasz bútorok varázsolják otthonná a házat, ahol él, amely a hatalmas üvegtábláknak köszönhetően szinte eggyé válik a parkosított, árnyas fákkal beültetett, zöldellő kerttel.

A teraszra kilépve azonnal a feszített víztükrű medencében hűsölhet, amit a fűtésnek köszönhetően hűvösebb napokon is élvezhet, és a terasz nagy családi ebédek, barátoknak rendezett grillpartik, vagy akár csak egy reggeli kávé pompás helyszíne is lehet. Olyan pillanatok ezek, melyek örök emlékek maradnak.

Képzelje el, hogy csodás otthona a méltán népszerű és igen exkluzívnak tekinthető Harsánylejtőn helyezkedik el, méghozzá egy maximálisan biztonságos lakóparkban, ahol nyugodtan kiengedheti a gyermekeit az utcára bringázni, játszani, ahová a nagyobbak a BKK járatainak köszönhetően biztonságban hazaérhetnek akár este is, ahonnan Önnek is csak egy karnyújtásnyira van a városi pezsgés.

Ráadásul mindez környezetbarát és pénztárca kímélő módon fenntartható, hiszen a télen-nyáron kellemes hőmérsékletet napkollektoros-hőszivattyús rendszer biztosítja, mely egy bio kandallóval is kiegészül, a garázsban pedig elektromos autó töltő várja. Így abszolút környezetbarát módon élvezheti a csúcstechnológia kényelmét, amiből nem hiányozhatnak a kültéri kamerák, az ujjlenyomatos beléptető rendszer, a fűtött autófeljáró és a prémium gépekkel felszerelt konyha sem.

Nyissa ki a szemét, hiszen mindez nem álom, hanem valóság, van egy cég, mely 20 éve épít kulcsrakész ingatlanokat, és eddig nagyjából 130 igazi Otthont adott át a boldog és elégedett tulajdonosoknak. Náluk a precíz, tökéletes kivitelezés és az otthonosság kéz a kézben járnak. Az átgondolt tervezésnek és a szeretettel építésnek köszönhetően ezeknek a házaknak valóban lelkük van, melyet már akkor érezni, amikor először belép az ajtón az ember. Jöjjön el, nézze meg Ön is személyesen, garantáltan beleszeret majd a harsánylejtői álomba.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Országosan a legtöbb megyében és a főváros nagy részén is kitartanak az eladók az árak mellett, szinte alig engednek 2-3 százalékot. Kelet-Magyarországon viszont nőtt az alku mértéke.

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Erre és még sok más kérdésre keresték a választ legújabb Klasszis podcast műsorunkban kollégáink, Csabai Károly főszerkesztő és Székely Sarolta felelős szerkesztő.

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Magyarország történetének eddigi legnagyobb beruházása valósul meg Debrecenben.

Többségi részesedést szerez a Tiborcz István társtulajdonában lévő Gránit Bank az Equilor Befektetési Zrt.-ben

Többségi részesedést szerez a Tiborcz István társtulajdonában lévő Gránit Bank az Equilor Befektetési Zrt.-ben

A Gránit Bank Zrt. 50 százalék plusz egy szavazatnyi részesedést szerez a több mint 30 éves magyar befektetési szolgáltatóban.

© 2022 (v2.202102)