35 millió alatt a Balatonon? Csodákra ne számítsunk, de azért akad néhány jó ár-érték arányú ingatlan!

Teljesen irreális elképzelésnek tűnhet, hogy 35 millió forint alatt találjunk olyan ingatlant a Balatonon, amit nem kell rögtön elbontani, de azért elvétve akad 1-2 megfontolandó ajánlat. Ezeket gyűjtöttük most egy csokorba.

Igazi kis ékszerdoboz Nemesgulácson

Bár Nemesgulács nincs közvetlenül a Balaton partján, mindössze 5 km választja el onnan, és a festői szépségű Balaton-felvidéken, a Tapolcai-medencében található. Itt bukkantunk erre a sorházi lakásra, mely saját elkerített udvarral is rendelkezik, autóval külön úton megközelíthető, az autó parkolását az udvarban egy garázs teszi lehetővé. Az 1960-ban épült kő épület 2018-ban esett át komplett felújításon, egy tágas amerikai konyhás nappalival, egy kis hálószobával, fürdőszobával és egy 34 nm-es terasszal várja új tulajdonosát.

Szépen felújított házikó Siófokon

Siófok belvárosában áll ez a kis 70 nm-es családi ház, mely 1960-ban épült, de komplett felújításon esett át. Az ingatlan új burkolatokat, szanitereket, konyhabútort is kapott és klimatizált, amerikai konyhás nappalival, 2 hálószobával, fürdőszobával várja új tulajdonosát.

Felújított, faházas nyaraló Balatonkeresztúron

Balatonkeresztúron a Balatontól mindössze 1 km-re, boltok, éttermek közvetlen közelében található ez a fából készült ikerfél, mely nappali-étkezővel, konyhával, 1 hálószobával és fürdőszobával rendelkezik. A nyaralót az elmúlt években fokozatosan felújították, külső hőszigetelést és szúnyoghálóval felszerelt, műanyag nyílászárókat is kapott.

Kis ráfordítással csodás nyaraló Kővágóörsön

Kővágóörs szintén a Balaton-felvidék, azon belül is a Káli-medence egyik legszebb települése, mely egy kis balatoni partszakasszal is rendelkezik. Itt helyezkedik el ez az átlagos állapotú, inkább esztétikai felújításra szoruló kétszobás ház, melyből kis ráfordítással csodás nyaralót lehet varázsolni. Az ingatlanba villany, víz, csatorna bevezetésre került, gáz az utcáról beköthető, fűtését egy vízteres cserépkályha biztosítja radiátorokkal.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Az előző havi megtorpanás után júniusban ismét gyorsult a mezőgazdasági termelői árak emelkedése: a felvásárlási árak a májusi 45,4 százalék után júniusban átlagosan 48,3 százalékkal voltak magasabbak az egy évvel korábbiaknál a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint.

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Országosan a legtöbb megyében és a főváros nagy részén is kitartanak az eladók az árak mellett, szinte alig engednek 2-3 százalékot. Kelet-Magyarországon viszont nőtt az alku mértéke.

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Erre és még sok más kérdésre keresték a választ legújabb Klasszis podcast műsorunkban kollégáink, Csabai Károly főszerkesztő és Székely Sarolta felelős szerkesztő.

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Magyarország történetének eddigi legnagyobb beruházása valósul meg Debrecenben.

© 2022 (v2.202102)