Fektesd be ott a pénzed, ahol az egyetemek és a metró is közel van!

Ma már mindenki számára egyértelmű, hogy a legjobb befektetés az ingatlan, különösen akkor, ha felsőoktatási intézmények közelében helyezkedik el. Ezen kívül nem hátrány az sem, ha kiváló a közlekedés, például közel van valamelyik metró megálló. Ha mindezeken felül olyan lakást találunk, aminek a közelében egy kis zöld, vagy akár egy nagyobb park is van, igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat.

A Népliget környéke, azon belül is az Üllői út és a Könyves Kálmán körút találkozásának szűk környezete például különösen kedvező minden szempontból, hiszen innen a legtöbb egyetem és a 3-as metró vonala is könnyen elérhető, amellyel szinte bárhova könnyen eljuthatunk, zöldövezetként pedig maga a Népliget szolgál. Itt az Üllői úttal párhuzamos csendes, kis utcában, a Zágrábi utcában épül most a Balance Garden, mely nemcsak elhelyezkedése, de kiváló minősége okán is figyelemre méltó lehet befektetők, sőt családosok számára is. Különös tekintettel arra, hogy a közelben egészségügyi-, oktatási intézmények, játszóterek is megtalálhatók és a Shopmark bevásárlóközpont is könnyen elérhető metróval.

Persze bármilyen céllal is keresünk ingatlant, az elhelyezkedés mellett kiemelten fontos a minőség is, különösen az elszálló építőanyagárak mellett, amikor egy felújítás lényegesen többe kerül, mint amennyivel növeli az ingatlan értékét. A Népliget környékén azonban nem igazán épül most a Balance Garden-en kívül más új beruházás, így érdemes szétnéznünk ebben az igazán zöld lakóparkban, ahol a közösségi terek is kiemelt szerepet kapnak.

A projekt ugyanis 4 lépcsőházból áll, melyek az 1. és 2. szinteken összekapcsolódnak, majd a 3. emelettől újra különválnak, így nemcsak a földszinti részt veszi majd körbe nagy zöld terület, hanem a 3. szinten is kialakítanak két tetőkertet csakúgy, mint az egyes lépcsőházak tetején. A földszinti lakásokat természetesen úgy tervezték, hogy kertkapcsolatosak legyenek, és a többi lakáshoz is kapcsolódik majd erkély vagy terasz. A földszinti kert közös részein pedig tollaslabda-pálya és street-workout eszközök is várják a lakókat, a gyermekek számára ügyességi eszközöket helyeznek el, a sportolási lehetőségeket pedig a Népliget egészíti ki.

A Balance Gardennek nemcsak a zöld környezete, hanem a műszaki tartalma is figyelemre méltó, így a 2023. III. negyedévében történő átadáskor elektromos redőnyökkel felszerelt, hőszigetelt nyílászárókkal rendelkező, klimatizált, festett, burkolt, szaniterekkel felszerelt, kulcsrakész lakásokat vehetnek át a vevők, ahová már csak a berendezést kell megvásárolni.

A lakásokhoz természetesen opcionálisan megvásárolható tárolókat is kialakítanak a földszinten, a lakók autóit pedig egy 257 beállóval rendelkező mélygarázs és 42 felszíni parkoló várja majd, és a nagy érdeklődésre való tekintettel a mélygarázsban az e-töltőhelyek számát is növelték.

A projekt további különlegessége, hogy a lakásokat minden egyes lépcsőházban lifttel lehet majd megközelíteni, melyek a tágas, kényelmesen berendezett lobbykból indulnak.

A kiváló minőségre garancia a fejlesztést és a kivitelezést egy kézben tartó Bayer Construct vállalatcsoport több évtizedes tapasztalata, az általuk képviselt minőséget pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy a jelenleg az 5. szintnél járó beruházásban a 300 lakásból már több, mint 100 db lakás elkelt.

A cikk megjelenését a Balance Garden fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

A velencei álomnyaralásokba egy kellemetlen részletet be kell iktatni mostantól.

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Tovább nőhet a kihasználatlanság az irodáknál és a raktáraknál, kicsit javulhat a helyzet a bevásárlóközpontok és a hotelek esetében.

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

A háziorvosok ellenőrzése csak részben bizonyult hatásosnak, a probléma gyökerei mélyen vannak.

© 2024 (v2.202102)