Fektesd be ott a pénzed, ahol az egyetemek és a metró is közel van!

Ma már mindenki számára egyértelmű, hogy a legjobb befektetés az ingatlan, különösen akkor, ha felsőoktatási intézmények közelében helyezkedik el. Ezen kívül nem hátrány az sem, ha kiváló a közlekedés, például közel van valamelyik metró megálló. Ha mindezeken felül olyan lakást találunk, aminek a közelében egy kis zöld, vagy akár egy nagyobb park is van, igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat.

A Népliget környéke, azon belül is az Üllői út és a Könyves Kálmán körút találkozásának szűk környezete például különösen kedvező minden szempontból, hiszen innen a legtöbb egyetem és a 3-as metró vonala is könnyen elérhető, amellyel szinte bárhova könnyen eljuthatunk, zöldövezetként pedig maga a Népliget szolgál. Itt az Üllői úttal párhuzamos csendes, kis utcában, a Zágrábi utcában épül most a Balance Garden, mely nemcsak elhelyezkedése, de kiváló minősége okán is figyelemre méltó lehet befektetők, sőt családosok számára is. Különös tekintettel arra, hogy a közelben egészségügyi-, oktatási intézmények, játszóterek is megtalálhatók és a Shopmark bevásárlóközpont is könnyen elérhető metróval.

Persze bármilyen céllal is keresünk ingatlant, az elhelyezkedés mellett kiemelten fontos a minőség is, különösen az elszálló építőanyagárak mellett, amikor egy felújítás lényegesen többe kerül, mint amennyivel növeli az ingatlan értékét. A Népliget környékén azonban nem igazán épül most a Balance Garden-en kívül más új beruházás, így érdemes szétnéznünk ebben az igazán zöld lakóparkban, ahol a közösségi terek is kiemelt szerepet kapnak.

A projekt ugyanis 4 lépcsőházból áll, melyek az 1. és 2. szinteken összekapcsolódnak, majd a 3. emelettől újra különválnak, így nemcsak a földszinti részt veszi majd körbe nagy zöld terület, hanem a 3. szinten is kialakítanak két tetőkertet csakúgy, mint az egyes lépcsőházak tetején. A földszinti lakásokat természetesen úgy tervezték, hogy kertkapcsolatosak legyenek, és a többi lakáshoz is kapcsolódik majd erkély vagy terasz. A földszinti kert közös részein pedig tollaslabda-pálya és street-workout eszközök is várják a lakókat, a gyermekek számára ügyességi eszközöket helyeznek el, a sportolási lehetőségeket pedig a Népliget egészíti ki.

A Balance Gardennek nemcsak a zöld környezete, hanem a műszaki tartalma is figyelemre méltó, így a 2023. III. negyedévében történő átadáskor elektromos redőnyökkel felszerelt, hőszigetelt nyílászárókkal rendelkező, klimatizált, festett, burkolt, szaniterekkel felszerelt, kulcsrakész lakásokat vehetnek át a vevők, ahová már csak a berendezést kell megvásárolni.

A lakásokhoz természetesen opcionálisan megvásárolható tárolókat is kialakítanak a földszinten, a lakók autóit pedig egy 257 beállóval rendelkező mélygarázs és 42 felszíni parkoló várja majd, és a nagy érdeklődésre való tekintettel a mélygarázsban az e-töltőhelyek számát is növelték.

A projekt további különlegessége, hogy a lakásokat minden egyes lépcsőházban lifttel lehet majd megközelíteni, melyek a tágas, kényelmesen berendezett lobbykból indulnak.

A kiváló minőségre garancia a fejlesztést és a kivitelezést egy kézben tartó Bayer Construct vállalatcsoport több évtizedes tapasztalata, az általuk képviselt minőséget pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy a jelenleg az 5. szintnél járó beruházásban a 300 lakásból már több, mint 100 db lakás elkelt.

A cikk megjelenését a Balance Garden fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kiderült, miért kapott a nyakába bírságot itthon a Ryanair

Kiderült, miért kapott a nyakába bírságot itthon a Ryanair

A hatóság szerint nem is neki kell adóznia.

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Az előző havi megtorpanás után júniusban ismét gyorsult a mezőgazdasági termelői árak emelkedése: a felvásárlási árak a májusi 45,4 százalék után júniusban átlagosan 48,3 százalékkal voltak magasabbak az egy évvel korábbiaknál a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint.

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Országosan a legtöbb megyében és a főváros nagy részén is kitartanak az eladók az árak mellett, szinte alig engednek 2-3 százalékot. Kelet-Magyarországon viszont nőtt az alku mértéke.

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Erre és még sok más kérdésre keresték a választ legújabb Klasszis podcast műsorunkban kollégáink, Csabai Károly főszerkesztő és Székely Sarolta felelős szerkesztő.

© 2022 (v2.202102)