A „város a városban” koncepció megérkezett – Újbudától csak 10-15 percnyire

Tőlünk nyugatabbra számos olyan új építésű lakó-iroda és szolgáltató együttest kínáló „kisváros” koncepció született, mint a biatorbágyi Tópark. Talán mifelénk kicsit rögösebbnek volt mondható az út, de mára egyértelművé vált: a koncepció bizony több mint életképes, él és virul nálunk is. Mutatjuk mi minden érhető el ott.

Itt az idő, hogy megnézzük, mit is jelent pontosan a Tópark ‘BE MY CITY’-nél a “város a városban” kialakítás!
A Tópark létrehozása során elsődleges szempont volt, hogy leendő lakóink számára ne csak egy lakóparkot, hanem egy élhető, önálló városi környezetet alakítsanak ki és magas színvonalú életkörülményeket biztosítsunk számukra.
Szolgáltatásaikkal széles körben igyekeznek ma már lefedni a nálunk lakó, dolgozó emberek, továbbá a hozzájuk érkező látogatók igényeit.

Számos sportolási és kikapcsolódási lehetőség, iskola és egyéb folyamatosan bővülő szolgáltatások állnak lakóik és bérlőik rendelkezésére.

Így például a neves Cafe Frei kínálatában a világ különböző kávé-különlegességeit és süteményeit kóstolhatják meg, ahol akár elvitelre is kérhetik a lakók a finomságokat.

Az itt lakóknak, vagy az itt lakást, irodát bérlőknek akkor sem kell autóba ülni és elzarándokolni a legközelebbi áruházba, ha főzés közben veszik észre, hogy hiányzik egy fontos hozzávaló.

A Manna kisboltban beszerezhetik a szükséges élelmiszereket, friss zöldségeket és gyümölcsöket, továbbá finom szendvicseket is vásárolhatnak.

De ez még nem minden: a Safety Wash autómosójában karcmentes és alapos tisztításban lehet része az itt lakók, illetve az itt dolgozók járműveinek. A mosóban ráadásul innovatív nanotechnológiával dolgoznak, aminek köszönhetően szinte teljesen vízmentesen mossák le az autókat, így a környezetet is kíméli ez a szolgáltatás.

Mindezeken túlmenően egy kis szépségápolásért sem kell messzire menni, hiszen a Tóparkban megtalálható a J.W. Beauty Center szépségszalon, ahol egy helyen fodrászat, kozmetika, manikűr, masszázs, barnítás, és még sok más szépészeti szolgáltatás áll rendelkezésükre.

A Rose Hair Studio pedig instant hajdúsítással és minőségi parókákkal várja vendégeit.
A folyamatosan fejlődő és bővülő szolgáltatások célja, hogy teljesen önálló területet alakítsanak ki, ahol minden szükséglet kielégítésére lehetősége lesz a Tóparkban lakóknak és dolgozóknak.

 

Költöztesse Ön is vállalkozását a Tóparkba!

A bérelhető üzlethelyiségekről itt tájékozódhat:

ÜZLETEK a Tóparkban

 

A cikk a Tópark “Be My City” támogatásával készült.

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)