A „város a városban” koncepció megérkezett – Újbudától csak 10-15 percnyire

Tőlünk nyugatabbra számos olyan új építésű lakó-iroda és szolgáltató együttest kínáló „kisváros” koncepció született, mint a biatorbágyi Tópark. Talán mifelénk kicsit rögösebbnek volt mondható az út, de mára egyértelművé vált: a koncepció bizony több mint életképes, él és virul nálunk is. Mutatjuk mi minden érhető el ott.

Itt az idő, hogy megnézzük, mit is jelent pontosan a Tópark ‘BE MY CITY’-nél a “város a városban” kialakítás!
A Tópark létrehozása során elsődleges szempont volt, hogy leendő lakóink számára ne csak egy lakóparkot, hanem egy élhető, önálló városi környezetet alakítsanak ki és magas színvonalú életkörülményeket biztosítsunk számukra.
Szolgáltatásaikkal széles körben igyekeznek ma már lefedni a nálunk lakó, dolgozó emberek, továbbá a hozzájuk érkező látogatók igényeit.

Számos sportolási és kikapcsolódási lehetőség, iskola és egyéb folyamatosan bővülő szolgáltatások állnak lakóik és bérlőik rendelkezésére.

Így például a neves Cafe Frei kínálatában a világ különböző kávé-különlegességeit és süteményeit kóstolhatják meg, ahol akár elvitelre is kérhetik a lakók a finomságokat.

Az itt lakóknak, vagy az itt lakást, irodát bérlőknek akkor sem kell autóba ülni és elzarándokolni a legközelebbi áruházba, ha főzés közben veszik észre, hogy hiányzik egy fontos hozzávaló.

A Manna kisboltban beszerezhetik a szükséges élelmiszereket, friss zöldségeket és gyümölcsöket, továbbá finom szendvicseket is vásárolhatnak.

De ez még nem minden: a Safety Wash autómosójában karcmentes és alapos tisztításban lehet része az itt lakók, illetve az itt dolgozók járműveinek. A mosóban ráadásul innovatív nanotechnológiával dolgoznak, aminek köszönhetően szinte teljesen vízmentesen mossák le az autókat, így a környezetet is kíméli ez a szolgáltatás.

Mindezeken túlmenően egy kis szépségápolásért sem kell messzire menni, hiszen a Tóparkban megtalálható a J.W. Beauty Center szépségszalon, ahol egy helyen fodrászat, kozmetika, manikűr, masszázs, barnítás, és még sok más szépészeti szolgáltatás áll rendelkezésükre.

A Rose Hair Studio pedig instant hajdúsítással és minőségi parókákkal várja vendégeit.
A folyamatosan fejlődő és bővülő szolgáltatások célja, hogy teljesen önálló területet alakítsanak ki, ahol minden szükséglet kielégítésére lehetősége lesz a Tóparkban lakóknak és dolgozóknak.

 

Költöztesse Ön is vállalkozását a Tóparkba!

A bérelhető üzlethelyiségekről itt tájékozódhat:

ÜZLETEK a Tóparkban

 

A cikk a Tópark “Be My City” támogatásával készült.

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kiderült, miért kapott a nyakába bírságot itthon a Ryanair

Kiderült, miért kapott a nyakába bírságot itthon a Ryanair

A hatóság szerint nem is neki kell adóznia.

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Az előző havi megtorpanás után júniusban ismét gyorsult a mezőgazdasági termelői árak emelkedése: a felvásárlási árak a májusi 45,4 százalék után júniusban átlagosan 48,3 százalékkal voltak magasabbak az egy évvel korábbiaknál a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint.

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Országosan a legtöbb megyében és a főváros nagy részén is kitartanak az eladók az árak mellett, szinte alig engednek 2-3 százalékot. Kelet-Magyarországon viszont nőtt az alku mértéke.

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Erre és még sok más kérdésre keresték a választ legújabb Klasszis podcast műsorunkban kollégáink, Csabai Károly főszerkesztő és Székely Sarolta felelős szerkesztő.

© 2022 (v2.202102)