Eleged van a hőségből? A jövő nyarat már klimatizált kertvárosi otthonodban töltheted!

A belvárosi nyüzsgés helyett egyre többen választják a kertvárosi nyugalmat, hiszen az otthon töltött idő felértékelődött, és egy jó közlekedési adottságokkal rendelkező külvárosi környék is képes ugyanazt a kényelmet nyújtani, mint a belváros, csak sokkal több zölddel körülvéve, ami ilyenkor nyáron még a hőmérsékletet is csökkenti 1-2°C-kal.

Természetesen az egyre emelkedő ingatlanárak miatt is sokan választják a kedvezőbb árfekvésű, kertvárosi részeket, mint amilyen például a XVI. kerület is, ahol az Iglói utca környéke egy kiváló infrastruktúrával ellátott környék, zöldövezetben, ahol igazán szerencsés lehet az, aki egy klímás, akár még terasszal, erkéllyel vagy kertkapcsolattal is rendelkező lakást birtokolhat.

Itt vette kezdetét tavaly egy nagy zöld belső kerttel, erkélyes, teraszos, kertkapcsolatos, klímás lakásokkal épülő lakóprojekt, a Zöldmező társasház építése. A beruházás azóta is ütemterv szerint halad, már a belső kivitelezői munkák zajlanak, így idén év végén már költözhetnek is az új lakások első tulajdonosai, de érdemes sietni, ugyanis a lakások 80%-a már elkelt.

Az Iglói utca környékén minden fontos szolgáltatás, oktatási intézmények, játszótér, étterem, cukrászda, kikapcsolódási- és sportolási lehetőségek és uszoda is található, valamint a bevásárlást is könnyen el lehet intézni a János utcai Lidlben, vagy a Pólus Centerben, ami mindössze 2,5 km távolságra van. Ha pedig mégis a belvárosba kell menni valamiért, busszal rendkívül könnyen elérhető az Örs Vezér Tere, autóval pedig az M0-ás és az M3-as bevezetője is gyorsan megközelíthető.

A Zöldmező lakáskínálatában optimális tájolású, igazán élhető, minőségi otthonokat kínálnak, melyek változatos méretben és elosztásban épülnek, így minden korosztály megtalálhatja a számára ideális ingatlant. Minden lakás klimatizált lesz, a nyílászárók pedig elektromos redőnyöket is kapnak, így a jövő nyarat már garantáltan kellemes, hűvös otthonaikban tölthetik a tulajdonosok. A lakásokhoz pedig természetesen tárolókat is lehet vásárolni, az autók parkolását pedig mélygarázs és felszíni beállók biztosítják.

A minőségre garancia, hogy a fejlesztés és a generálkivitelezés egy kézben, a sok évtizedes tapasztalattal rendelkező BAYER Construct kezében összpontosul, de a minőségről a vevők saját szemükkel is meggyőződhetnek, ugyanis az épülő lakások személyesen is megtekinthetők, tehát nem a tervezőasztalról kell vásárolni. Érdemes azonban sietni, ugyanis a lakások 80%-a már gazdára talált, és a még szabad lakásokra is folyamatos az érdeklődés.

A cikk megjelenését a Zöldmező Lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

Az Alapjogokért Központ is kiadott egy közleményt Brüsszel migrációval kapcsolatos döntésére reagálva.

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Jó üzlet a használtruha-kereskedelem, ekkora inflációban pláne.

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

360 százalékkal verte fel a PPD nevű vállalat a gáz árát.

© 2023 (v2.202102)