Elragadó családi ház Budapest kertvárosi övezetében

Budapest XVI. kerülete közkedvelt a családosok körében, hiszen tipikus kertvárosi, családi házas övezet, ahonnan kiváló a közlekedés a városba, mégis lényegesen kedvezőbbek az árak, mint a vele szomszédos Zuglóban.  Rákosszentmihály az egyik legkedveltebb és egyúttal mind lakosságát, mind kiterjedését tekintve a legnagyobb városrész a XVI. kerületben, mai cikkünkben innen hozunk egy hatalmas, családi házat, ami nagy családosok vagy több generációs családok számára is ideális lehet.

Az impozáns ingatlan az Árpád utcában található, ez egy csendes kis utcácska, a környék rendezett, kellemes légkörű. A legközelebbi buszmegálló pár perc sétára van, ahonnan az Örs vezér teréig lehet bejutni a 144-es, 174-es, 244-es és 277-es buszokkal. Az Örs vezér tértől pedig az M2-es metró igénybevételével a belváros bármely pontját kényelmesen el lehet érni. Éjszaka is járnak buszok, aki ezzel kíván utazni, az vagy Cinkotára tud eljutni vagy Újpest központig. Az M0-ás, M3-as autópályákat pedig több irányban is el lehet innen 5-10 perc alatt érni.

A környék infrastrukturális ellátottsága kiváló, minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges, így bevásárlási lehetőség, általános iskola, posta, bankfiók, étterem is van a közvetlen közelben, kicsit távolabb pedig a Sashalmi erdő, a Havashalmi Futó Park, teniszklub, uszoda is várja a kirándulni-, sportolni vágyókat.

Egy hatalmas, 1258 négyzetméteres telken fekszik a 341 négyzetméteres ingatlan, melyet 2004-ben építettek. Kívülről a ház megjelenése elegáns, de emellett családias hangulatú is, a mediterrán stílusú családi házat kívül-belül a meleg színek, kovácsoltvas korlátok, terméskő burkolatok határozzák meg. Az ingatlan újszerű állapotban van, így új tulajdonosának egyáltalán nem kell majd a felújításával bajlódnia.

Az ingatlan 3 szinten, 7 szobával és 3 fürdőszobával rendelkezik, így kiváló lehetőség nagy családosok vagy többgenerációs családok számára. Ugyanakkor azok számára is ideális lehet, akiknek egy otthoni vállalkozás szerepel a terveik között. Tárolóhelyiségként a ház 35 négyzetméteres pincéje szolgál, ugyanakkor a szépen parkosított kertben egy 38 négyzetméteres kétállásos garázs nyújt lehetőséget az autók parkolására.

A ház hangulatos bejárata előtt egy kisebb terasz kapott helyet, de természetesen nem hiányozhat a hátsó kertre néző terasz sem, ami kitűnő hely a reggeli kávé, este egy pohár bor elfogyasztására. A garázs előtti hangulatos belső udvar és kert családi-, baráti ebédeknek, grill partiknak, a kertben található tűzhely pedig bográcsozásnak is kiváló helyszíne lehet.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)