Kertváros, medencés családi ház: ez kell nekem!

Az egyre inkább elszálló belvárosi ingatlanárak miatt, és természetesen a belváros zsúfoltsága, zaja, szennyezett levegője miatt is egyre többen választják a kertvárosok nyugalmát. Különösen igaz ez a családosokra, akik számára fontos, hogy kertes házban éljenek, de még megfizethető környéken vegyenek ingatlant. A remek közlekedési kapcsolatokkal rendelkező, jó infrastruktúrájú kertvárosi környékekre, mint amilyen a XVII. kerületi Rákocsaba is ez fokozottan igaz. Mai cikkünkben innen hozunk zöldövezeti, medencés ingatlant.

Igazán szerencsésnek mondhatja magát az, aki a rákoscsabai Lemberg utcának azon szakaszán élhet, melyet nagy kiterjedésű zöld terület választ el az Anna utcától. Itt, a páros oldal lakóinak gyakorlatilag a zöldövezet a hátsó szomszédjuk, de ez nem jelenti azt, hogy el lennének vágva a nagyvilágtól. A Pesti úti Aldi ugyanis mindössze 5 perc alatt elérhető biciklivel, de ott van tőle nem messze a Lidl is, így a bevásárlás igen egyszerű, a szintén a Pesti úton közlekedő buszokkal pedig gyorsan az Örs vezér terén lehetünk, és természetesen óvoda, iskola, játszótér és étterem is van a közelben.

Nem csoda, hogy rengetegen keresnek családi házat a környéken, ám az eladó házak száma igen csekély, és különösen ritka az, amelynek medencéje is van. Mi most mégis találtunk egy szélső sorházi lakást, melynek legnagyobb előnye, hogy nemcsak nagyméretű, kizárólagos használati jogosultságú telek jár hozzá, de kertje közvetlenül a zöldövezettel határos, és süllyesztett, épített úszómedencével rendelkezik, ahová csak a zöldövezetben élő madarak láthatnak be.

Igen, mindez azt is jelenti, hogy itt tényleg minden reggel madárcsicsergésre ébredhet, és a kertre néző tágas teraszon fogyaszthatja el a reggeli kávéját, de ez a terasz ugyanígy családi-, baráti összejöveteleknek is helyet adhat. A csodálatos környezet tehát adott, nézzük most, mit tud nyújtani ez a családi ház! Garantáljuk, nem fog csalódni!

A ház ugyanis két szinten, nappali-étkezővel, konyhával, fürdőszobával és 4 hálószobával várja új lakóit, azaz egy nagyobb család számára is kényelmes életteret nyújt. Ráadásul még bővíthető is, hiszen a padlástér is teljesen le van szigetelve, gipszkartonozva, tetőtéri ablakokat is kapott, és a gáz és a villany is fel lett vezetve, tehát a ház akár kétgenerációssá is átalakítható. Az ingatlan szép állapotban van, fenntartás sem költséges, gépkocsi tárolási lehetőség a közös telekrészen van, tehát a parkolásért sem kell fizetni.

Ha tehát Ön egy valódi madárcsicsergős, mégis jó infrastruktúrájú környéken keres medencés családi házat, ne habozzon, ez az ingatlan Önre vár!

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Orbán Viktor elmondta, mire kell összpontosítani Németországgal közösen

Orbán Viktor elmondta, mire kell összpontosítani Németországgal közösen

Egy csomagban a védelempolitika, a kereskedelem és az innováció. 

Az Aranyszarvassal méltóztatott tovább gyarapodni Mészáros Lőrinc földesúr birodalma

Az Aranyszarvassal méltóztatott tovább gyarapodni Mészáros Lőrinc földesúr birodalma

Czerván György fideszes képviselőnek is fontos lehet, hogy a felcsúti milliárdos sikeresen vigye tovább a céget.

Szaftos részletek derültek ki egy sportpanamáról

Szaftos részletek derültek ki egy sportpanamáról

Költekezés magas szinten.

© 2024 (v2.202102)