Elegáns új otthonok a város felett: villalakások lélegzetelállító panorámával!

Ha  prémium életstílushoz illő otthont keres, megtaláltuk Önnek a tökéleteset!  A budai hegyvidéken épülő Diana Társasház a város felett épül, ahonnan lélegzetelállító panoráma tárul a környékre, mindehhez pedig magas minőség és gyönyörű zöld környezet társul.

A Diana Társasház a budai hegyvidéken egy a zsákutca végén épül, ezáltal csendes, zöld környezet veszi körül, ahol mindig biztosított a nyugalom és a friss levegő. A visszafogott, békés környezet ellenére, pillanatok alatt bekapcsolódhatunk a városi fogtagba.  A 110-es, 112-es, 21-es és 21A-s busz megállóhelye csupán 5 perc sétatávolságra található. A belváros autóval is könnyen, mindössze negyedóra alatt elérhető, az M1-es, M0-ás és M7-es autópálya pedig szintén nagyjából 15 percnyi autóútra van.

A 2248 négyzetméteres telken egy háromszintes, csupán ötlakásos társasház épül. A lakáskínálatban 2-4 szobás luxusotthonok közül választhatunk, melyekhez nagyméretű teraszok és privát kertrészek kapcsolódnak. A társasház hegyoldali elhelyezkedése ellenére a földszinti és az emeleti lakások is vízszintes kertkapcsolattal rendelkeznek, a penthouse lakáshoz pedig zöldtető tartozik. A Diana Társasház lakásaiból és a hozzá kapcsolódó teraszokról pazar kilátás nyílik fővárosra, mely minden napszakban lélegzetelállító látványt nyújt.

A Diana Társasház minőségét az említett jellemzőkön túl a műszaki megoldások és a beépített anyagok minősége biztosítja. Az épület hűtéséről és fűtéséről a korszerű Daikin hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtó rendszer gondoskodik, vizes helyiségekben kiegészítő padlófűtéssel.  A külső nyílászárók igényes, alumínium profil rendszerből készülnek, külső oldalon fakó arany fóliabevonattal ellátva, a belső oldalon törtfehér színben, háromrétegű üvegezéssel. Ennek köszönhetően nagyszerű hővédő hatással rendelkeznek.

A lakók számára 10 darab parkoló áll rendelkezésre a pinceszinten, melyek a lakások mellé megvásárolhatók. A már említett minőséghez és kényelemhez hozzátartozik az is,  hogy otthonunkat egy 8 fős személyfelvonóval közelíthetjük meg. A parkolókhoz vezető kocsifelhajtó pedig fűtött kialakítást kapott, mely által télen nem kell attól tartania, hogy megcsúszik az autójával.

A Diana Társasház luxus színvonalú álomotthonokat kínál azoknak, akiknek fontos a minőség és a kényelem ugyanakkor nem akarnak lemondani a városi élet előnyeiről. Ha frekventált mégis természetközeli helyen élne, nézze meg a lakáskínálatot!

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)