Elegáns új otthonok a város felett: villalakások lélegzetelállító panorámával!

Ha  prémium életstílushoz illő otthont keres, megtaláltuk Önnek a tökéleteset!  A budai hegyvidéken épülő Diana Társasház a város felett épül, ahonnan lélegzetelállító panoráma tárul a környékre, mindehhez pedig magas minőség és gyönyörű zöld környezet társul.

A Diana Társasház a budai hegyvidéken egy a zsákutca végén épül, ezáltal csendes, zöld környezet veszi körül, ahol mindig biztosított a nyugalom és a friss levegő. A visszafogott, békés környezet ellenére, pillanatok alatt bekapcsolódhatunk a városi fogtagba.  A 110-es, 112-es, 21-es és 21A-s busz megállóhelye csupán 5 perc sétatávolságra található. A belváros autóval is könnyen, mindössze negyedóra alatt elérhető, az M1-es, M0-ás és M7-es autópálya pedig szintén nagyjából 15 percnyi autóútra van.

A 2248 négyzetméteres telken egy háromszintes, csupán ötlakásos társasház épül. A lakáskínálatban 2-4 szobás luxusotthonok közül választhatunk, melyekhez nagyméretű teraszok és privát kertrészek kapcsolódnak. A társasház hegyoldali elhelyezkedése ellenére a földszinti és az emeleti lakások is vízszintes kertkapcsolattal rendelkeznek, a penthouse lakáshoz pedig zöldtető tartozik. A Diana Társasház lakásaiból és a hozzá kapcsolódó teraszokról pazar kilátás nyílik fővárosra, mely minden napszakban lélegzetelállító látványt nyújt.

A Diana Társasház minőségét az említett jellemzőkön túl a műszaki megoldások és a beépített anyagok minősége biztosítja. Az épület hűtéséről és fűtéséről a korszerű Daikin hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtó rendszer gondoskodik, vizes helyiségekben kiegészítő padlófűtéssel.  A külső nyílászárók igényes, alumínium profil rendszerből készülnek, külső oldalon fakó arany fóliabevonattal ellátva, a belső oldalon törtfehér színben, háromrétegű üvegezéssel. Ennek köszönhetően nagyszerű hővédő hatással rendelkeznek.

A lakók számára 10 darab parkoló áll rendelkezésre a pinceszinten, melyek a lakások mellé megvásárolhatók. A már említett minőséghez és kényelemhez hozzátartozik az is,  hogy otthonunkat egy 8 fős személyfelvonóval közelíthetjük meg. A parkolókhoz vezető kocsifelhajtó pedig fűtött kialakítást kapott, mely által télen nem kell attól tartania, hogy megcsúszik az autójával.

A Diana Társasház luxus színvonalú álomotthonokat kínál azoknak, akiknek fontos a minőség és a kényelem ugyanakkor nem akarnak lemondani a városi élet előnyeiről. Ha frekventált mégis természetközeli helyen élne, nézze meg a lakáskínálatot!

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)