Zugló kertvárosában, madárcsicsergős zöldben, de mégis, mindenhez közel

Zugló igen tetemes részén csupa zöldet találnunk, az ottani környék nem csak a léleknek felemelő, de egyúttal igen elegánsak, így kifejezetten keresett a tehetősek körében e kerület. Most egy olyan lehetőséget mutatunk, ami kifejezetten előnyös környéken van.

Ha szeretnénk a családunkkal egy kiemelten elegáns pesti környezetben, illetve környéken lakni, méghozzá a város belső részeitől sem messze, akkor figyelmükbe ajánljuk ez a csodálatos, egyben kitűnő elhelyezkedéssel bíró XIV. kerületi önálló házat; olyat, amelyben 2 generáció is könnyedén lakhat egymás közvetlen szomszédságában.

Ez a különleges családi ház nagyon szuper közlekedés mellett, Zugló központjában, a Bosnyák tér és az Örs vezér tere között helyezkedik el.

A két csomópontot 13-15 perc alatt elérhetjük. A Jeszenák János utcai 3-as villamos megállója pedig 2 perc alatt megközelíthető, ahonnan további közlekedési csomópontokhoz is gyorsan eljuthatunk.

A környéken éttermek, boltok és egyéb szolgáltatók is megtalálhatók, ugyanakkor gyönyörű ősfás utcák és parkok – játszóterek veszik körbe.

A Róna utcai tévéstúdiók okán nagyon sok színházi és filmes szakember él a környéken, hiszen nagyon közel esik a „munkahely”. A családi ház tehát a belvároshoz közel, de mégis egy nagyon nyugodt, kertvárosi környezetben fekszik.

A 180 nm-es ingatlan 2006-ban teljes körű felújításon esett át. A két szintes ház alsó szintjén jelenleg egy vállalkozás számára kialakított terület működik, egy iroda és egy stúdió kapott itt helyet. Ez a szint egyébként könnyű átalakíthatósága miatt, önálló lakrészként is funkcionálhat.

Az emeleten egy világos, dupla komfortos lakrész került kialakításra, ahol három szobát és egy tágas teraszt találhatunk. A terasz nagyon hangulatos, ideális a reggeli kávé elfogyasztására, olvasgatásra, de akár kisebb, családi összejövetelekre is.

A szépen gondozott és füvesített kert öntözőrendszerrel ellátott. A kert intimitását a szélén végig ültetett tuják adják. Az előkertben pedig két fedett autóbeálló kapott helyet.

Ez a családi ház praktikus választás a két generációs családoknak, hiszen a külön élettér minden további nélkül megvalósítható. Azok számára is ideális, akik alapvetően otthonról dolgoznak, és szeretnének együtt lenni a családdal, de a munka idejére el tudnak vonulni és háborítatlanul dolgozni.

És nyilván jó szívvel ajánlható azoknak, akik a kertvárosi életstílust részesítik előnyben, de néha belevetnék magukat a zajos, pezsgő belvárosi életbe.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)