Luxusházat építhet vagy hatalmas üzleti lehetőséget kaphat ezzel a zuglói telekkel

Házat szeretne, de olyat, amelyet maga alakíthat? Esetleg az üzleti világban mozgó vállalkozóként építene Pest talán legjobb, legmenőbb helyén nagy profitrátával? Ne is keressen tovább, megtalálta: egy remek építési telket találtunk Önnek Zuglóban! Mutatjuk is.

Vállalkozóként olyan adottságot keresünk építési célra, ami frekventált és sok egyéb szempontnak megfelelően is ideális – ez a nyereségre vonatkozó elképzeléseinket is befolyásolja.
Most egy kiemelkedően elegáns, pesti, kertvárosi környéken mutatunk egy ilyen lehetőséget.

Aki jó építési vállalkozó, vagy szemfüles magánember és építkezni szeretne, nagyon is jól tudja, hogy a fővárosban úgymond a menő kertvárosokban érdemes építkezni.

Ugyanakkor azt hozzá kell tennünk, hogy egy külvárosi kerület kertvárosában álló ház nem képvisel talán akkora értéket, mint egy nagypolgári részre épített elegáns ingatlan, vagy több lakásos társasház!

Budapest, XIV. kerületének elegáns kertvárosában találtuk ezt az elsőrangú építési telket, elbontható házzal!

Ezek az építési telkek – merthogy két telekről van szó valójában – nem csak azért értékesek, mert csendes, zöldövezetben vannak, hanem a megközelíthetőségük is páratlan. Elérhetőek közösségi közlekedéssel, a 77-es trolibusszal, valamint a 133E és a 7-es buszokkal is.

Szóval ezen a nyugodt, madárcsicsergős tágas telken elfér akár egy hatlakásos luxus társasház is, vagy egyetlen elegáns családi ház, ha éppen egy család választja az otthonául.

Kihangsúlyozva még egyszer a telek előnyét: ha valaki igényli, megvásárolhatja a másik oldal is. Ha pedig egyszer a két telek összevonásra kerül, akkor egy nagyon társasház is elhelyezhető rajta.

Fontos továbbá, hogy a telken belül elérhető az áram, a gáz, és a víz is, így az építési munkák már nyáron megkezdhetők, nem kell hónapokat várni a közművek bekötésére!

Az építtetőknek fontos, hogy az ingatlanok a következő besorolás alá esnek: Lke-1/2 építési övezet.

Ez azt jelenti, hogy kellően nagy, 25 %-os a beépítettség legnagyobb mértéke, miközben az épületmagasság megengedett legnagyobb mértéke: 7,5 méter.

Továbbá a zöldfelület megengedett legkisebb mértéke 60% és a terepszint alatti beépítés megengedett legnagyobb mértéke 35%, az önálló rendeltetési egységek számát meghatározó osztószám pedig 228.

Zugló kertvárosa madártávlatból

A cikk a telek értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már nem sokáig menekülhetnek az orosz besorozottak a vágóhíd elől

Már nem sokáig menekülhetnek az orosz besorozottak a vágóhíd elől

Aki tud, az próbál elmenekülni az elől, hogy vágóhídra vigyék, sőt egy sorozóbizottságban fegyveres konfliktus is volt. Ugyanakkor egyre valószínűbb, hogy lezárják a határokat.

Aki lehozza nékünk a csillagokat is az égről – Két éven belül nő is utazik a Holdra

Aki lehozza nékünk a csillagokat is az égről – Két éven belül nő is utazik a Holdra

A görög mitológiában Artemisz a Hold istennője – és Apollón ikertestvére. Tökéletes névválasztás egy olyan űrhajóhoz, amely az első nőt fogja a Holdra repíteni.

Lehet-e ma valahogy pozitív reálkamatot elérni?

Lehet-e ma valahogy pozitív reálkamatot elérni?

Utolérhető-e az infláció magyar állampapírral, lehet-e pozitív reálkamatot elérni? Nehéz, mert az eddigi inflációkövető kötvények késéssel követték az inflációt.

Soha nem látott számban adnak el elektromos autókat

Soha nem látott számban adnak el elektromos autókat

Rekordszámú elektromos autót adhatnak el világszerte az idén - áll a Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) jelentésében.

© 2022 (v2.202102)