Válság? Háború? Energiaárrobbanás? Ilyenkor is biztos pont az ingatlanbefektetés!

Mind tudjuk, hogy az ingatlan biztos befektetés, de válság és egy közelünkben zajló háború esetén mindenkiben felmerül a kérdés, hogy mi az, ami még biztos pont lehet, anyagi biztonságot nyújthat az életünkben.

Két év járvány és utána a szomszédunkban kezdődő háború elsősorban a mentális egészségünket, biztonságérzetünket rengette meg, de mostanra az évtizedek óta nem tapasztalt infláció és a forint mélyrepülése miatt, már anyagi biztonságunkat is veszélyben érezzük. Mi nyújthat még ilyenkor is anyagi biztonságot? Mi az, amibe még ilyenkor is nyugodtan fektethetjük a pénzünket? Természetesen az ingatlan! Mai cikkünkben egy olyan beruházást mutatunk, amelyben befektetés céljára tökéletes lakásokat kínálnak.

Mitől lesz egy ingatlan ideális befektetés? Természetesen elsősorban az elhelyezkedésétől, hiszen míg egy ingatlan állapotán, sőt bizonyos határokon belül még az elrendezésén is tudunk változtatni, addig az elhelyezkedésén nem.

Ezért érdemes frekventált, jó közlekedéssel ellátott, egyetemekhez közeli környéken vásárolni. Még jobb, ha egy ilyen környéken, egy csendes kis utcában található lakást találunk, ahol nemcsak a „minden közel van életérzést” kapjuk meg, de egy fárasztó nap után nyugodtan ki is pihenhetjük magunkat.

A méltán népszerű és infrastruktúrával kiválóan ellátott Corvin-negyed egyik csendes utcájában, a Corvin sétánytól mindössze pár percre, a Nap utcában épül  a Nap 22 társasház energiatakarékos, kiváló tájolású és elosztású, napfényes lakásokkal.

Természetesen, ha befektetésnek keresünk lakást, fontos az ingatlan állapota is, különösen most, amikor a felújítási költségek drasztikusan megemelkedtek.  Gyakorlatilag egy új építésű lakáshoz   olcsóbban juthatunk , mintha egy felújítandó lakást vennénk majd hosszú hónapokig bajlódnánk a felújításával . Ezen felül ahogy kilépünk a felújított lakásunkból azonnal szembesülhetünk a hazai társásház-állomány rendkívül leromlott és korszerűtlen állapotával. Az energiahatékony új építésű társasházi lakások értékállósága is lényegesen felülmúlja a használt lakásokét.

A rezsiköltségek drasztikus és az előrejelzések szerint tartós emelkedése, az energiaellátás bizonytalansága felértékeli az energiatakarékos és így fenntartható rezsijű otthonok szerepét a vásárlók körében.   A Nap 22 társasház lakásai  a kiváló hőszigetelésének, nyílászáróinak és hőszivattyús fűtő-hűtő rendszerének köszönhetően „BB”, azaz közel nulla energiaigényűek lesznek.

Ezen felül a lakások okosotthon rendszer előkészítést is kapnak, amit egyéni igények alapján, felár ellenében tovább fejleszthetnek a tulajdonosok. A hőmérsékletet programozható termosztát segítségével lakásonként is lehet majd szabályozni, az ablakok pedig beépített redőnytokokat és elektromos redőnyelőkészítést is kapnak, így az okosotthon rendszer igény szerinti kiépítésével a fűtést, az árnyékolást vagy akár a villanykapcsolókat is lehet távolról irányítani, fokozva ezzel az energiahatékonyságot. Ugye mondanunk sem kell, hogy egy új, energiatakarékos lakásba, mennyivel könnyebb bérlőt találni, ráadásul az átlagnál magasabb bérleti díjra és ezáltal jobb megtérülésre is szamíthat a Vevő. A Corvin-negyedben található új építésű lakás esetében nemcsak értéktartásra, hanem még érdemi értéknövekedésre is számíthatunk.

A Nap 22 társasházban minden korosztály, családosok is megtalálhatják a számukra ideális otthont, hiszen a mindössze 38 lakásos beruházás lakásai változatos méretűek és elosztásúak, legtöbbjük erkéllyel vagy terasszal is rendelkezik, és az előírtnál nagyobb zöld felület is kapcsolódik majd a társasházhoz. Természetesen az otthonteremtési támogatások is felvehetőek a lakások megvásárlásához. Elhelyezkedésének, az egyetemek közelségének okán azonban elsősorban egyetemisták, illetve befektetők részére ideális, különösen, hogy a Nap 22 a fiatalokat még elektromos roller tárolóval is várja, ahonnan természetesen a töltőállomás sem hiányozhat.

Egy jó helyen lévő ingatlan tehát mindenképp biztos befektetés, de különösen igaz ez a Nap 22 társasház lakásaira, ahol már a társasházi alapító okirat is elkészült, és ahol már szerződést is köthetünk az általunk kiválasztott lakásra, melyeknek átadása 2023 végére várható. Az építkezés a terveknek megfelelően halad, a lakások 45%-a már elkelt! Érdemes tehát sietni, hogy még kapjunk lakást ebben az igazán kivételesnek számító projektben.

A cikk megjelenését a Nap 22 társasház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)