Zugló kertvárosában, madárcsicsergős zöldben, de mégis, mindenhez közel

Zugló igen tetemes részén csupa zöldet találnunk, az ottani környék nem csak a léleknek felemelő, de egyúttal igen elegánsak, így kifejezetten keresett a tehetősek körében e kerület. Most egy olyan lehetőséget mutatunk, ami kifejezetten előnyös környéken van.

Ha szeretnénk a családunkkal egy kiemelten elegáns pesti környezetben, illetve környéken lakni, méghozzá a város belső részeitől sem messze, akkor figyelmükbe ajánljuk ez a csodálatos, egyben kitűnő elhelyezkedéssel bíró XIV. kerületi önálló házat; olyat, amelyben 2 generáció is könnyedén lakhat egymás közvetlen szomszédságában.

Ez a különleges családi ház nagyon szuper közlekedés mellett, Zugló központjában, a Bosnyák tér és az Örs vezér tere között helyezkedik el.

A két csomópontot 13-15 perc alatt elérhetjük. A Jeszenák János utcai 3-as villamos megállója pedig 2 perc alatt megközelíthető, ahonnan további közlekedési csomópontokhoz is gyorsan eljuthatunk.

A környéken éttermek, boltok és egyéb szolgáltatók is megtalálhatók, ugyanakkor gyönyörű ősfás utcák és parkok – játszóterek veszik körbe.

A Róna utcai tévéstúdiók okán nagyon sok színházi és filmes szakember él a környéken, hiszen nagyon közel esik a „munkahely”. A családi ház tehát a belvároshoz közel, de mégis egy nagyon nyugodt, kertvárosi környezetben fekszik.

A 180 nm-es ingatlan 2006-ban teljes körű felújításon esett át. A két szintes ház alsó szintjén jelenleg egy vállalkozás számára kialakított terület működik, egy iroda és egy stúdió kapott itt helyet. Ez a szint egyébként könnyű átalakíthatósága miatt, önálló lakrészként is funkcionálhat.

Az emeleten egy világos, dupla komfortos lakrész került kialakításra, ahol három szobát és egy tágas teraszt találhatunk. A terasz nagyon hangulatos, ideális a reggeli kávé elfogyasztására, olvasgatásra, de akár kisebb, családi összejövetelekre is.

A szépen gondozott és füvesített kert öntözőrendszerrel ellátott. A kert intimitását a szélén végig ültetett tuják adják. Az előkertben pedig két fedett autóbeálló kapott helyet.

Ez a családi ház praktikus választás a két generációs családoknak, hiszen a külön élettér minden további nélkül megvalósítható. Azok számára is ideális, akik alapvetően otthonról dolgoznak, és szeretnének együtt lenni a családdal, de a munka idejére el tudnak vonulni és háborítatlanul dolgozni.

És nyilván jó szívvel ajánlható azoknak, akik a kertvárosi életstílust részesítik előnyben, de néha belevetnék magukat a zajos, pezsgő belvárosi életbe.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kiderült, miért kapott a nyakába bírságot itthon a Ryanair

Kiderült, miért kapott a nyakába bírságot itthon a Ryanair

A hatóság szerint nem is neki kell adóznia.

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Az előző havi megtorpanás után júniusban ismét gyorsult a mezőgazdasági termelői árak emelkedése: a felvásárlási árak a májusi 45,4 százalék után júniusban átlagosan 48,3 százalékkal voltak magasabbak az egy évvel korábbiaknál a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint.

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Országosan a legtöbb megyében és a főváros nagy részén is kitartanak az eladók az árak mellett, szinte alig engednek 2-3 százalékot. Kelet-Magyarországon viszont nőtt az alku mértéke.

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Erre és még sok más kérdésre keresték a választ legújabb Klasszis podcast műsorunkban kollégáink, Csabai Károly főszerkesztő és Székely Sarolta felelős szerkesztő.

© 2022 (v2.202102)