Élvezd a balatoni nyarat egy siófoki villában!

A Balaton egyik legnépszerűbb pontján, Siófokon, a vízhez kifejezetten közel most egy luxus szintű ingatlant mutatunk. Csodálkozzon el Ön is ezen a csodálatos villaépületen!
A nyár közepén egyre többen és többen vágyunk a Balatonra, különösen azok, akik idén még nem jutottak le vagy csak egy-két napot tudtak a víz közelében tölteni. Jól tudjuk, hogy a Balaton ma már sok esetben a fővárosnál is felkapottabb hellyé vált.

Tavasszal és ősszel is mindenki igyekszik le a magyar tengerhez, de az igazi buli és nyüzsgés nyáron van Siófokon és környékén.

Nemrégiben, az MTÜ támogatásával több mint háromszáz millió forintból megújult az ezüstparti hatalmas, három kilométer hosszúságú strand.

Nagyon sok padot telepítettek a sétány mellett, valamint egy hosszú öltözőkabin-sort is. A vízbe való bejutáshoz pedig stabil lépcsőbejárókat alakítottak ki.

 

A sportolási lehetőségeknek is kedveztek, homokos röplabdapályákat, műfüves focipályákat, még teqball asztalokat és lábtengópályákat is létesítettek.

Az Ezüstpart legfelkapottabb parti étterme, a Calypso mellett, a gyerekek legnagyobb örömére pedig játszóteret hoztak létre.

Ezúttal itt, az Ezüstparton találtunk egy luxus színvonalú, igazán romantikus villát, amely a vízparthoz nagyon közel esik.

A magyar tenger partja mellett, különösen Siófokon egy nívós nyaralót birtokolni igazán menő dolog és egyúttal extra kényelmet is biztosít tulajdonosának.

Ráadásul a Balaton parti város mindig fejlődik és szépül, amiért ma is a hazai nyaralók kedvelt célpontja.

A kétszintes elegáns villaépület több funkciót is betölthet. Elhelyezkedése és mérete okán is alkalmas állandó otthonnak, vagy elegáns cégközpontnak, befektetésnek, de alkalmas akár céges üdülőnek vagy panziónak. A ház az Ezüstparttól mindössze 5-6 perc sétára található, egy csendes, kis forgalmú utcában.

Szinte 5 perc távolságra érthetjük el a strandot, vendéglők, kávézók és kisebb boltok sorával találkozhatunk.

A vasútállomáshoz 10 perc alatt lehet odaérni, autóval pedig – ha a forgalom is úgy akarja – Budapestről egy óra alatt leérhetünk háztól házig.

A családi ház hatalmas, 360 nm-es alsó szintjén három kisebb szoba, konyha és kamra, étkező, nappali, valamint egy mellékhelység került kialakításra.

Az emeleten két különálló lakrész is kialakításra került, az egyik 3 szobás, a másik 2 szobás. Természetesen mindkettő saját fürdőszobával rendelkezik. Az emelet felett van egy kártyaszobaként működő toronyszoba is, amely átalakítható más funkcióra is.

A két szint között egy különleges falépcső adja az összekötést, a hálószobákban laminált padló burkolatokat találunk, a nappaliban pedig szépen ápolt parkettát. Az egész ház világos a hatalmas ablakoknak köszönhetően, a hőszigetelt nyílászárók pedig télen-nyáron gondoskodnak a lakás kellemes klímájáról.

A felső szint egyébként kívülről is megközelíthető két, oldalt kanyargó, elegáns lépcsősoron keresztül is.

A tágas nappaliból kiérkezve leülhetünk egy kényelmes, nagy teraszon, majd onnan elsétálhatunk a térkővel burkolt kerti sávon keresztül egy fedett szaletlibe.

A telek 1620 nm-es, szépen parkosított, kiválóan alkalmas családi és baráti összejövetelek rendezésére. A kertben sütögető is kialakításra került, illetve akadnak fedett autóbeállók, továbbá egy szerszámok tárolására alkalmas kis faház is.

A cikk a villa értékesítőjének támogatásával készült.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Az előző havi megtorpanás után júniusban ismét gyorsult a mezőgazdasági termelői árak emelkedése: a felvásárlási árak a májusi 45,4 százalék után júniusban átlagosan 48,3 százalékkal voltak magasabbak az egy évvel korábbiaknál a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint.

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Országosan a legtöbb megyében és a főváros nagy részén is kitartanak az eladók az árak mellett, szinte alig engednek 2-3 százalékot. Kelet-Magyarországon viszont nőtt az alku mértéke.

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Erre és még sok más kérdésre keresték a választ legújabb Klasszis podcast műsorunkban kollégáink, Csabai Károly főszerkesztő és Székely Sarolta felelős szerkesztő.

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Magyarország történetének eddigi legnagyobb beruházása valósul meg Debrecenben.

© 2022 (v2.202102)