Elegáns V. kerületi otthon, csak igényeseknek!

Csodálatos luxus szintű otthont találtunk a belváros szívében, egy nem mindennapi nagypolgári házban, az V. kerületi Vécsey utcában. Mutatjuk a részleteket!
A Parlament mellett, illetve annak környékén rengeteg szépen felújított, patinás, hangulatos társasházat találunk. Jó néhány ilyen van az V. kerületi Vécsey utcában is.

A környezet szépen megújult az elmúlt esztendőkben, többek között teljesen átépítették és felújították a Kossuth teret, valamint a téren található metró állomást is.

Nem messze új épületek is épülnek, és az amúgy is elegáns környék ezáltal még nívósabbá vált.

Ezen a környéken járva, találtuk tehát ezt az öt emeletes társasházat, amelynek negyedik emeletén utcára néző, szép kilátással rendelkező nagypolgári lakásra leltünk.

A társasháztól a Duna-part is néhány percnyire található, ezért ha kikapcsolódásra vagy egy kis sétára vágyunk, akkor a folyópart is a rendelkezésünkre áll. A lakás megközelíthetősége szintén kiemelkedő, egy percnyi sétatávolságra van a Kossuth Lajos téri metróállomástól, illetve több busz és villamos is elérhető.

A tágas lakás három külön nyíló szobával, egy étkezős nappalival, egy fürdőszobával és egy külön nyíló mellékhelyiséggel rendelkezik. A lakás teljes körű felújítása nemrég történt meg, melynek során új vezetékek, padlóburkolatok és szaniterek kerültek beépítésre.

Fűtése házközponti. A konyha is teljesen megújult. A 117 nm-es ingatlan ablakai részben az utcára, részben az udvarra néznek.

A nagypolgári lakás mérete és kiváló elhelyezkedése okán családok számára is alkalmas, vagy akár befektetésnek, illetve rendelőként, esetleg irodaként is funkcionálhat.

A fenti lakás mind a közlekedési adottságai miatt, mind az igényes kialakítása miatt vonzó lehet azoknak, akik a belvárosi életformát szeretnék választani.

A cikk az ingatlan értékesítőjének a támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Erre és még sok más kérdésre keresték a választ legújabb Klasszis podcast műsorunkban kollégáink, Csabai Károly főszerkesztő és Székely Sarolta felelős szerkesztő.

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Magyarország történetének eddigi legnagyobb beruházása valósul meg Debrecenben.

Többségi tulajdont szerez Tiborcz István Gránit Bankja az Equilor Befektetési Zrt.-ben

Többségi tulajdont szerez Tiborcz István Gránit Bankja az Equilor Befektetési Zrt.-ben

A Gránit Bank Zrt. 50 százalék plusz egy szavazatnyi részesedést szerez a több mint 30 éves magyar befektetési szolgáltatóban.

Beszántja a tárcája alá tartozó állami cégeket Lázár János

Beszántja a tárcája alá tartozó állami cégeket Lázár János

Év végével fogják felszámolni a cégeket.

© 2022 (v2.202102)