Elegáns V. kerületi otthon, csak igényeseknek!

Csodálatos luxus szintű otthont találtunk a belváros szívében, egy nem mindennapi nagypolgári házban, az V. kerületi Vécsey utcában. Mutatjuk a részleteket!
A Parlament mellett, illetve annak környékén rengeteg szépen felújított, patinás, hangulatos társasházat találunk. Jó néhány ilyen van az V. kerületi Vécsey utcában is.

A környezet szépen megújult az elmúlt esztendőkben, többek között teljesen átépítették és felújították a Kossuth teret, valamint a téren található metró állomást is.

Nem messze új épületek is épülnek, és az amúgy is elegáns környék ezáltal még nívósabbá vált.

Ezen a környéken járva, találtuk tehát ezt az öt emeletes társasházat, amelynek negyedik emeletén utcára néző, szép kilátással rendelkező nagypolgári lakásra leltünk.

A társasháztól a Duna-part is néhány percnyire található, ezért ha kikapcsolódásra vagy egy kis sétára vágyunk, akkor a folyópart is a rendelkezésünkre áll. A lakás megközelíthetősége szintén kiemelkedő, egy percnyi sétatávolságra van a Kossuth Lajos téri metróállomástól, illetve több busz és villamos is elérhető.

A tágas lakás három külön nyíló szobával, egy étkezős nappalival, egy fürdőszobával és egy külön nyíló mellékhelyiséggel rendelkezik. A lakás teljes körű felújítása nemrég történt meg, melynek során új vezetékek, padlóburkolatok és szaniterek kerültek beépítésre.

Fűtése házközponti. A konyha is teljesen megújult. A 117 nm-es ingatlan ablakai részben az utcára, részben az udvarra néznek.

A nagypolgári lakás mérete és kiváló elhelyezkedése okán családok számára is alkalmas, vagy akár befektetésnek, illetve rendelőként, esetleg irodaként is funkcionálhat.

A fenti lakás mind a közlekedési adottságai miatt, mind az igényes kialakítása miatt vonzó lehet azoknak, akik a belvárosi életformát szeretnék választani.

A cikk az ingatlan értékesítőjének a támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

© 2024 (v2.202102)