Elegáns V. kerületi otthon, csak igényeseknek!

Csodálatos luxus szintű otthont találtunk a belváros szívében, egy nem mindennapi nagypolgári házban, az V. kerületi Vécsey utcában. Mutatjuk a részleteket!
A Parlament mellett, illetve annak környékén rengeteg szépen felújított, patinás, hangulatos társasházat találunk. Jó néhány ilyen van az V. kerületi Vécsey utcában is.

A környezet szépen megújult az elmúlt esztendőkben, többek között teljesen átépítették és felújították a Kossuth teret, valamint a téren található metró állomást is.

Nem messze új épületek is épülnek, és az amúgy is elegáns környék ezáltal még nívósabbá vált.

Ezen a környéken járva, találtuk tehát ezt az öt emeletes társasházat, amelynek negyedik emeletén utcára néző, szép kilátással rendelkező nagypolgári lakásra leltünk.

A társasháztól a Duna-part is néhány percnyire található, ezért ha kikapcsolódásra vagy egy kis sétára vágyunk, akkor a folyópart is a rendelkezésünkre áll. A lakás megközelíthetősége szintén kiemelkedő, egy percnyi sétatávolságra van a Kossuth Lajos téri metróállomástól, illetve több busz és villamos is elérhető.

A tágas lakás három külön nyíló szobával, egy étkezős nappalival, egy fürdőszobával és egy külön nyíló mellékhelyiséggel rendelkezik. A lakás teljes körű felújítása nemrég történt meg, melynek során új vezetékek, padlóburkolatok és szaniterek kerültek beépítésre.

Fűtése házközponti. A konyha is teljesen megújult. A 117 nm-es ingatlan ablakai részben az utcára, részben az udvarra néznek.

A nagypolgári lakás mérete és kiváló elhelyezkedése okán családok számára is alkalmas, vagy akár befektetésnek, illetve rendelőként, esetleg irodaként is funkcionálhat.

A fenti lakás mind a közlekedési adottságai miatt, mind az igényes kialakítása miatt vonzó lehet azoknak, akik a belvárosi életformát szeretnék választani.

A cikk az ingatlan értékesítőjének a támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meglepő helyekre látogat el Putyin, újabb drónok csapódtak be Ukrajnában

Meglepő helyekre látogat el Putyin, újabb drónok csapódtak be Ukrajnában

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

A kamatplafon sem hozta meg a kedvet a lakáshitelekhez

A kamatplafon sem hozta meg a kedvet a lakáshitelekhez

Egyelőre nem hozta el a remélt fellendülést a lakáshitelek piacán a kamatplafon bevezetése.

Válság ide vagy oda, a köztévé mindig megkapja a maga százmilliárdját

Válság ide vagy oda, a köztévé mindig megkapja a maga százmilliárdját

Annyi pénzt kap a közmédia, hogy alig bírja elkölteni. A válogatott sikerének gazdasági haszna lehet. Erről beszélt újságírónk, Vég Márton a Trend FM műsorában.

Virgácsot kaphat a forint Mikulásra, ha így folytatja

Virgácsot kaphat a forint Mikulásra, ha így folytatja

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére reggelhez képest a bankközi devizapiacon.

© 2023 (v2.202102)