Panorámás, tágas és nívós családi ház, Buda egyik elegáns részén

Forgalomtól szinte mentes, nyugalmas környéken, Buda nem távoli részén, egy hihetetlen kilátással megáldott, két generációnak is alkalmas házra bukkantunk a XI. kerület egyik remek környékén, mégpedig a Sashegyen. Nem csak otthonnak, de vállalati pontnak is kiváló ez a ház, amely romantikus télikerttel is csábít.

Sasad, illetve a Sashegy környéke akár csak régen, ma is igen felkapottnak számít. Így hát mindig öröm, ha errefelé egy nívós otthont találunk.

Ezen a kimondottan keresett helyen került nemrég a piacra ez, a nem mindennapi kilátással bíró, két, különálló családi házból álló épületegyüttes. A pazar kilátás mellé nívós környék is „jár” ezúttal, sőt, még csend és nyugalom is, mert az utca átmenő forgalomtól mentes.

Tehát ez a 2 teljesen önálló ház szuper lehetőségeket ad, természetesen két család számára is elegendő teret nyújt.

Az otthon nagyjából kétszer 233 nm-nyi lakóteret és kiszolgáló helyiséget kínál.

Házanként 5 szoba, több vizes helyiség, és két autó számára is elegendő zárt garázs található benne, továbbá egy meghitt télikert!

A telek is normális méretű, eléggé sok a hely a 935 négyzetméteren, miközben a ház óriási előnye, hogy a telek, amire épült, nem meredek, csupán enyhén lejtős. Méghozzá délkeleti irányba.

Az igazi nívós, hegyvidéki zöldövezet, a panoráma, a nyugalom mellett természeten a madárcsicsergés hallható. Mindezek dacára mégsem Buda peremvidékén vagyunk!

Buda belső részei mintegy 15-20 percen belül elérhetők, de minden fontos és lényeges bevásárlási, intézményi lehetőség megtalálható gyalog is 3-10 percen belül, a közvetlen közelben.

Érdemes tehát megtekinteni ezt, a Sasad városrészben igen ritkának számító, egyedülálló ajánlatot.

A lakáscélon túl mondjuk egy igen nívós cégközpont is kialakítható itt, illetve akár befektetési célból is elgondolkodtató egy ilyen színvonalas otthon megvásárlása.

A cikk a ház eladójának támogatásával készült.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kiderült, miért kapott a nyakába bírságot itthon a Ryanair

Kiderült, miért kapott a nyakába bírságot itthon a Ryanair

A hatóság szerint nem is neki kell adóznia.

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Az előző havi megtorpanás után júniusban ismét gyorsult a mezőgazdasági termelői árak emelkedése: a felvásárlási árak a májusi 45,4 százalék után júniusban átlagosan 48,3 százalékkal voltak magasabbak az egy évvel korábbiaknál a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint.

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Országosan a legtöbb megyében és a főváros nagy részén is kitartanak az eladók az árak mellett, szinte alig engednek 2-3 százalékot. Kelet-Magyarországon viszont nőtt az alku mértéke.

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Erre és még sok más kérdésre keresték a választ legújabb Klasszis podcast műsorunkban kollégáink, Csabai Károly főszerkesztő és Székely Sarolta felelős szerkesztő.

© 2022 (v2.202102)