Vállalkoznál? Egy remek telephelyre leltünk a IX. kerület Üllői úti részén

Cégeknek manapság nem könnyű meglelni a több szempont szerint is ideális telephelyet. Miért? Azért, mert lényeges, hogy kitűnő elhelyezkedéssel, kialakítással és megfelelő mérettel bírjon. Ezúttal az Üllői úton, a Ferencvárosban egy egészségközpontnak, céges központnak, magán-iskolának és rendezvény-helyszínnek is kitűnő helyre bukkantunk.


Az Üllői út ferencvárosi része gyakorlatilag a Corvin-Negyeddel szemben van, így ez a szakasz is jelentős fejlődésen esett át, így hát ez a belső kétszintes helyszín kiváló lehet számtalan vállalkozásra.

Itt egy teljesen összefüggő iroda- illetve intézmény-együttesről van szó, amely tehát a IX. kerület talán legjobban fejlődő részén van. A hely kitűnően alkalmas cégközpontnak, de pesti, fővárosi telephelynek is remek választás.

A tágas hely az Üllői úton van, mégpedig a 4-es és 6-os villamos-család közelében, valamint a nemrég felújított hármas metró Semmelweis Klinikák és Corvin-Negyed megállója közt. Mindkettő körülbelül 4-5 perc alatt elérhető gyalogosan.

A környéken rengeteg kisebb nagyobb szolgáltató van, továbbá élelmiszerboltok, éttermek, benzinkút és ugye a Corvin Pláza is elérhető.

A helyben dolgozók vagy az ügyfelek számára lehet előny, hogy csak három percnyi sétatára van innen a Tűzliliom park és a Salkaházi Sára park, továbbá 12-15 perc a hangulatos Orczy-kert.

Könnyen megközelíthető a Semmelweis Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Károli Gáspár Református Egyetem is.

Maga a hely nem kevesebb, mint 534 négyzetméteres: mindkét emeletén előadótermek, irodák, raktárak és szociális helyiségek vannak.

E terek szerencsére igény szerint könnyedén formálhatók, ha új funkciót kívánunk adni valamelyiknek. Akad itt egy kitűnő elrendezésű pihenőtér, amely ugyancsak az irodaházhoz tartozik. Itt a kollégák pihenhetnek, beszélgethetnek, az ügyfelek várakozhatnak.

A földszinten a bejárat mellett egy recepció is van, ami minden cég számára igen hasznos lehet.

Fontos tudni, hogy a hely legutóbb nyelviskolaként működött, így hát a tulajdoni lap szerinti megnevezése iskola.

Rendkívül jó kialakítása miatt viszont természetesen bármilyen cég számára otthont adhat. Legyen szó például orvosi központról, irodáról és bemutatóteremről, itt bármit üzemeltethet.

Az írás a telephely értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az Aranyszarvassal méltóztatott tovább gyarapodni Mészáros Lőrinc földesúr birodalma

Az Aranyszarvassal méltóztatott tovább gyarapodni Mészáros Lőrinc földesúr birodalma

Czerván György fideszes képviselőnek is fontos lehet, hogy a felcsúti milliárdos sikeresen vigye tovább a céget.

Szaftos részletek derültek ki egy sportpanamáról

Szaftos részletek derültek ki egy sportpanamáról

Költekezés magas szinten.

Megkopasztja az önkormányzatokat a kormány

Megkopasztja az önkormányzatokat a kormány

Felemás a mérleg.

Európai ingyenbérletet kaphatnak a fiatalok

Európai ingyenbérletet kaphatnak a fiatalok

35 ezren kaphatnak Interrail bérletet.

© 2024 (v2.202102)