Gyönyörködj a Bükk vonulataiban minden nap a saját nappalidból!

A természetközeli élet napjainkban felértékelődött, és ma, amikor már a világ bármely pontjáról dolgozhatunk, egy Budapestről könnyen elérhető megyeszékhelyen is megtalálhatjuk otthonunkat. Eger például az M25-ös autópálya átadása óta mindössze egy óra alatt elérhető a fővárosból, és ki ne szeretne ott élni, ahová mások nyaralni járnak?

Eger a természeti szépségek, történelmi- és kulturális értékek csodás együttesét kínálja az odalátogatóknak, és ezt a csodát élvezhetik lakói is, mai cikkünkben egy csodás, Bükkre panorámás családi házat mutatunk a város egyik legszebb zöldövezeti részéről, Hajdúhegyről.

Hajdúhegy azért is különösen közkedvelt része Egernek, mert nemcsak zöldövezeti, de mégiscsak közel esik a város központjához is. Itt áll ez a nagyszerű lehetőségeket rejtő, kétgenerációs családi ház, amely tágas életteret kínál akár egy nagyobb család számára is. Ugyanakkor a fűtés miatt mégsem kell aggódni, hiszen a gáz mellett fával is biztosítható az otthon melege.

Az ingatlan 1992-ben épült, 2008-ban szigetelték és számos egyéb felújítás is történt. A ház egy 50 nm-es kisebb, kétszobás lakrészből, és egy tágas, két szintes otthonból áll, melynek földszinti része 84, tetőtere 94 nm alapterületű, nappali + 3 hálószobával rendelkezik. A ház így ideális kétgenerációs családok részére, illetve azoknak is, akik a kisebbik lakrészt kiadnák akár rövid, akár hosszú távon.

A ház legszebb éke egyértelműen a dupla belmagasságú nappali, melynek hatalmas üvegfala közvetlenül a természetre, a Bükk-hegységre nyújt páratlan panorámát, itt léphetünk ki a tágas, hangulatos, kertkapcsolatos teraszra is. A kert pedig ősfákkal, örökzöldekkel, virágokkal és konyhakerttel is vár. Az ingatlan minden helyiségben domináns eleme a fa, a nappaliból is egy gyönyörű fa lépcső vezet fel az emeletre, ahol 3 hálószoba, fürdőszoba mellett egy finn szauna is helyet kapott.

A kisebbik lakás fűtését gáz cirkó kazán biztosítja, a nagyobbik lakás fűtése gáz kazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható, de a nappali éke egy gyönyörű kandalló is. A ház alatt húzódó 166 nm-es pince pedig nemcsak a gépészetnek, de a téli tűzifának is elegendő helyet biztosít. És természetesen egy 25 nm-es garázs is kapcsolódik az ingatlanhoz.

Ha tehát Ön egy igazán természetközeli, tágas otthont keres, amelynek a fűtése a megemelkedő gázárak mellett is biztosítható, ez az otthon Önre vár az ország egyik legszebb városában, mindössze egy órára Budapestről.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Országosan a legtöbb megyében és a főváros nagy részén is kitartanak az eladók az árak mellett, szinte alig engednek 2-3 százalékot. Kelet-Magyarországon viszont nőtt az alku mértéke.

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Erre és még sok más kérdésre keresték a választ legújabb Klasszis podcast műsorunkban kollégáink, Csabai Károly főszerkesztő és Székely Sarolta felelős szerkesztő.

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Magyarország történetének eddigi legnagyobb beruházása valósul meg Debrecenben.

Többségi részesedést szerez a Tiborcz István társtulajdonában lévő Gránit Bank az Equilor Befektetési Zrt.-ben

Többségi részesedést szerez a Tiborcz István társtulajdonában lévő Gránit Bank az Equilor Befektetési Zrt.-ben

A Gránit Bank Zrt. 50 százalék plusz egy szavazatnyi részesedést szerez a több mint 30 éves magyar befektetési szolgáltatóban.

© 2022 (v2.202102)