Megtaláltuk a béke szigetét Budapesttől 28 km-re!

Gyönyörű panoráma, csend, nyugalom és a természet közelsége. Ez minden amire egy hosszú nap után vágyhat az ember, különösen akkor ha ez az otthonában fogadja. Budapesttől 40 percre,  festői környezetben fekvő településen találtuk meg mindezt, egy különleges házban, ahol az épített  és a természeti környezet tökéletes harmóniában van, távol a város zajától, ugyanakkor elérhető távolságon belül ahhoz, hogy ne kelljen lemondani a mindennapok kényelméről.

A Dunakanyar egyik legszebb településén, Tahitótfaluban járunk, melynek fekvése egészen egyedülálló. A Duna kettéosztja a települést, Tótfalu a  szentendrei-szigeten található, míg a település másik része, Tahi  a Visegrádi-hegység lábánál terül el. E különleges földrajzi adottságnak köszönhetően a környék lakói egyszerre gyönyörködhetnek a Szentendrei sziget buja, zöld erdőiben és a Duna kékségében. Itt, Tahi legszebb részén bukkantunk egy családi házra, mely olyan adottságokkal rendelkezik, hogy bátran ki merjük jelenteni: ez itt a béke és a nyugalom szigete!

A település aszfaltozott utcájában, 500 négyzetméteres telken található a két apartmanból álló összesen 148 négyzetéteres családi ház. Az ingatlan kialakításából adódóan tökéletes választás két generációnak vagy megvalósulhat a sokak által áhított otthon és munkahely egységek elválasztása, illetve bérbe is lehet adni a lakrészeket.

A felső apartmanház összesen 98 négyzetméteres. Földszintjén nagy nappali, konyha, fürdőszoba, valamint egy szoba, illetve további kisebb kiszolgáló helyiségek találhatóak. Az emelten még egy hálószoba, mellékhelyiség, tároló és közlekedő került kialakításra. A felsőszinten fedett erkély, az alsó szinten pedig terasz kapcsolódik a lakrészhez.

Az alsó apartmanház 63 négyzetméteres, itt nappali, konyha, hálószoba, fürdőszoba, valamint tároló helyiség található.

Az ingatlan kertje parkosított, az előkertet és a hátsókertet is örökzöldekkel, virágzó növényekkel ültették be, a teraszokat pedig szoliter cserepes növények díszítik. A hátsó kertben továbbá egy medence és egy kerti csobogó is található, ez utóbbi a környék madarainak kedvenc helye.

Az ingatlant jelenlegi tulajdonosai, szépen gondozták, karbantartották. Legyen olyan otthona, ahol madárcsicsergésre ébredhet, vagy élvezze a kilátás teraszáról a reggeli kávé vagy egy pohár bor mellet.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Feldman Zsolt államtitkár: nem lesz hiány magyar almából

Feldman Zsolt államtitkár: nem lesz hiány magyar almából

A magyar almának van jövője, az áruházakban idén sem lesz hiány - mondta az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára.

„Fontos itthon tartanunk a tehetségeket” - ismét indul a Privátbankár diákversenye

„Fontos itthon tartanunk a tehetségeket” - ismét indul a Privátbankár diákversenye

Október 14-én éjfélig jelentkezhetnek a technikumokban és szakképző iskolákban tanuló diákok a III. Legyél te is Pénzügyi Junior Klasszis! versenyre.

Tovább szigorít a Nemzeti Bank

Tovább szigorít a Nemzeti Bank

MNB: a monetáris szigorítás a likviditás szűkítésével folytatódik.

A mozdonyvezetők is kiállnak a pedagógusok mellett

A mozdonyvezetők is kiállnak a pedagógusok mellett

Elismerésünket fejezzük ki a pedagógus munkavállalók anyagi, erkölcsi megbecsülését követelő, a sztrájkokban részt vevő munkavállalók és támogatóik felé.

© 2022 (v2.202102)