Igazi liliomfa Angyalföld közepén

Amikor lakást szeretnénk vásárolni, sok szempontot figyelembe veszünk, és felmerül az a kérdés is, hogy használt lakást vagy új építésűt keressünk. Mindkettőnek megvannak természetesen a maga előnyei és hátrányai is. És nagy ritkán olyat is találhatunk, ami mindkettő előnyeit ötvözi, egy ilyen különlegességet találtunk Angyalföld közepén is. És érdemes igyekezni: már csak 13, azonnal költözhető lakás van szabadon!

Egy új lakás legnagyobb előnye, hogy a megvásárlása után egy fillért sem kell rákölteni, sőt még évekig nem kell karbantartásra sem költeni. Ugyanakkor kétségtelen, hogy drágább is. Egy használt lakáshoz már olcsóbban hozzájuthatunk, de megvásárlása után várt és nem várt kiadások is felmerülhetnek.

Egy igazi klasszikus, szépen átépített, polgári ház viszont mindenkit elvarázsol.

Ha olyan ingatlant keresünk, ahol a régit és az újat tökéletes harmóniában egyesítették, akkor érdemes megnézni a XIII. kerület szívében elhelyezkedő Magnólia Házat, ahol már csak az utolsó simítások hiányoznak.

A Magnólia Ház egy gyönyörűen újjávarázsolt százéves épület, a Kartács utcában, a Béke tér közelében, az Árpád-hídtól mindössze 10 percre, amelynek felújításánál kiemelt figyelmet fordítottak a klasszikus, nagypolgári stílus megőrzésére.

Ennek köszönhetően például a lakások nagy belmagassága is megmaradt, ahogyan a lépcsőházak korabeli míves korlátjai, illetve a homlokzat eredeti díszei, és a nyílászárókat is az eredetiekkel megegyező, de már hőszigetelt nyílászárókra cserélték.

Az épület most tehát teljes száz évvel ezelőtti pompájában ragyog, éppúgy, mint új korában, mégis 21. századi színvonalat nyújtva lakóinak, hiszen külső hőszigetelést is kapott, fűtését pedig házközponti fűtés biztosítja lakásonként külön hőmennyiségmérővel és hőfokszabályzóval. A gyönyörű lépcsőház pedig egy új, 12 személyes liftet is kapott.

A Magnólia Házban mindemellett arra is figyeltek, hogy a lakások minden igénynek megfeleljenek, így a 40 nm-es garzontól kezdve a 100 nm-es lakásig, mindenféle lakásméret megtalálható és amerikai konyhás, illetve külön konyhás lakásokat is egyaránt kínálnak. Az épület plusz szintet és tetőteret is kapott, ahol teraszos és loft jellegű, duplex lakások is helyet kaptak.

Az épületben összesen 68 lakást alakítottak ki, így minden adott ahhoz, hogy egy kicsi, de összetartó lakóközösség szülessen, amit tovább erősít a 300 nm-es zárt, parkosított kert és a borospincék hangulatát idéző, felújított, dongaboltozatos pince, ahol fitneszterem és infraszauna is helyet kapott.

A Magnólia Ház közelében egyúttal minden fontos szolgáltatás, oktatási- és egészségügyi intézmények, üzletek, játszóterek is megtalálhatók és a Margit-sziget sincs messze.

Ezen felül a lakók számára a parkolás a környéken ingyenes, így nem is csoda, hogy nagy az érdeklődés és a lakások nagyobb része már gazdára talált, a meglévő 13 lakás így azonnal költözhető, mégis miden olyan kedvezmény igénybe vehető, ami az új lakások után jár!

A cikk megjelenését a Magnólia Ház értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb fontos mutatóban rontott Magyarország

Újabb fontos mutatóban rontott Magyarország

A részletes adatok is alátámasztják, hogy júliust az export csökkenése és az import növekedése jellemezte.

Vékonyodhat a budapestiek rezsiszámlája

Vékonyodhat a budapestiek rezsiszámlája

Mától lehet igényelni a megemelt összegű fővárosi rezsitámogatást.

Nagy verést kapott a kormánypárti jelölt az időközi választáson

Nagy verést kapott a kormánypárti jelölt az időközi választáson

A budapesti II. kerületi időközi választáson az ellenzéki pártok támogatásával induló Nagy Eszter a szavazatok közel 61 százalékát szerezte meg.

Továbbra sem csillapodik a Magyarországra tartó menekültáradat

Továbbra sem csillapodik a Magyarországra tartó menekültáradat

Mintegy 11 ezren érkeztek Ukrajnából vasárnap.

© 2022 (v2.202102)