Költözni szeretne? Itt a lehetőség: irány ez a zöldövezeti, energiatakarékos prémium ház!

Rövidesen beköltözhető, igen energiatakarékos, azaz garantáltan „gázmentes”, hőszivattyús fűtéssel ellátott lakásokra bukkantunk Angyalföld egyik legjobb, zöldövezeti részén. Itt nem csak az életkezdéshez akadnak egy-két szobás lakások, de tágasabb helyet keresők, például a két-három gyermekes családok is megtalálhatják álmaik otthonát.

Ma már a fél ország arról beszél, attól tart, hogy a gáz nem csak megfizethetetlenül drága, de hiánycikké is válhat a legnagyobb hidegben. Azok alhatnak igazán nyugodtan manapság, akik például a legmodernebb, jól szigetelt, sőt, eleve gázfűtést mellőző megoldással kalkulálhatnak.

Ezt a szempontot ráadásul az új otthon keresésénél is is érdemes érvényesíteni, mert ki tudja, hogy a következő években hogyan alakul a gázellátás, illetve ha lesz is földgáz, akkor vajon mennyibe fog kerülni.

Aki teheti, tehát más egy új otthon választásánál is – a korábbiaknál is sokkal jobban – odafigyel arra, hogy mennyire energiatakarékos az adott ház, illetve lakás, továbbá mennyire független a fűtése a gázellátástól.

Angyalföld egyik legjobban fejődő részén, a Rákos-patak mentén bukkantunk most rá az Avico Group beruházásában épülő Uptown lakóparkra, amelynek első két üteme épül. Mi több, az első ütem ősszel már készen is lesz!

És a lényeg tehát: e társasházak és lakásaik, ebben a felső kategóriában már nyilvánvaló módon – megújuló energiaforrást, azaz igen kedvezményes árammal működő, hőszivattyút használ, amely a téli fűtés nagyban segíti így a mai átlaglakásokban várhatónál nagyságrendekkel kevesebb rezsit kell majd fizetni. Másképpen: a következő években csak a rezsin milliós nagyságrendeket spórolhatunk, ha egy ilyen, igazán korszerű lakóparkban találunk otthonra.

És persze korántsem csak a kedvező rezsiről van szó: e remek kertvárosi környezetben, igen közel a Rákos-patak partjához, valamint számos fával, növénnyel „ellátott” részen lakhatunk. Ha valaki nem igazán szeretne a belvárosból túlzottan messze kiköltözni, az itt a patak környékén a természethez igen közel, ám egyúttal a városi szolgáltatásoktól sem messze élhet gondtalanul.

Közel ide számtalan sportolási, bevásárlási lehetőség van, intézmények találhatók a közeli Béke téren, könnyen elérhető távolságra plázák (például Duna Pláza, Westend), hipermarketek és piacok vannak.

Öt perc sétányira az épülő házaktól sok fontos bolt akad: van itt Penny Market, Aldi, és CBA. Közelben akad posta, rendelők és persze éttermek. Továbbá a környéken számos iskola, óvoda, bölcsőde van. Továbbá közel esnek ide a Váci úti irodák is.

Az Uptown nevű, már két épületből álló hipermodern „városka” két ütemben épül. Az első ütem pár héten belül elkészülő 84 lakása mellett már tavaly nyár óta a további 92 lakást tartalmazó második ütem is épül. A lakásokat a vételár mindössze egytizedének befizetésével le lehet most kötni mindkét ütemben!

Az Uptown épületeiben 34–104 négyzetméteres, egy-négy szobás lakások közt a fiatal, a friss családos, a közép korú, továbbá az idősebb korosztály is megtalálhatja a legideálisabb megoldást.

 

Az írás a társasházak fejlesztője, az Avico Group támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Medgyessy Péter: A mostani helyzetbe 2026-ban belebukhat a kormány

Medgyessy Péter: A mostani helyzetbe 2026-ban belebukhat a kormány

Magyarország 2002-2004 közötti miniszterelnökével a Klasszis Klub április 22-ei adásában beszélgettünk.

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első három hónapjában.

Hibázott a TV2, csattant a bírság

Hibázott a TV2, csattant a bírság

A csatorna túltolta a promóciót egy decemberi adásban.

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Komoly hivatali látogatáson járt a köztársasági elnök.

© 2024 (v2.202102)