Nézd, mi épül Kelenföldön, közel a Dunához!

A XI. kerület, azon belül is Kelenföld különösen népszerű környékké vált az elmúlt években. Az ELTE és a BME közelsége miatt mindig is kedvelt városrész népszerűsége először az M4-es metró megépülésekor ugrott nagyot, a nemrég elkészült Etele Pláza és a Budapest One irodaház megnyitása óta pedig tovább fokozódott az érdeklődés a környék ingatlanai iránt. Kelenföld egyik legkedveltebb része pedig vitathatatlanul a Duna-part, a Kopaszi-gát és a Lágymányosi-öböl környéke. Itt készül most valami a Budafoki út és a Barázda utca sarkán.

Méghozzá nagyszerű, modern és szuperfiatalos lakások épülnek, hiszen kezdetét vette az Elite Park méltán sikeres első ütemének építése után a második és a harmadik ütem építése. A környék legnagyobb előnye természetesen a kiváló infrastruktúra, hiszen innen a Rákóczi vagy a Petőfi hídon keresztül könnyen elérhető a belváros, a tömegközlekedést pedig az 1-es villamos, illetve számos buszjárat segíti és a 4-es metró, illetve az elővárosi vonatok is könnyen elérhetőek.

A környék ideális egyetemisták és befektetők számára, hiszen innen könnyen megközelíthetőek nemcsak az ELTE és a BME épületei, de még a VIII., IX. kerületi felsőoktatási intézmények is. De családosok számára is tökéletes, hiszen természetközeli, sok játszótér, valamint óvodák és iskolák is találhatóak a környéken, a bevásárlást pedig könnyen el lehet intézni az Újbuda Centerben, de az Etele Pláza sincs messzebb 5 percnél. A kikapcsolódási lehetőséget pedig számtalan étterem, edzőterem, sportolási lehetőség és park biztosítja.

Az Elite Park tervezésekor a fő szempont a zöldövezet és a lakóterek fúziója, a helyiségek és a funkciók összhangja volt, annak érdekében, hogy a lakóknak olyan igazi otthonokat kínáljanak, ahol jó élni és kikapcsolódni. Ezt szolgálja a lakópark kertje, egy igazi nagyvárosi oázis, valamint a lakásokhoz kapcsolódó erkélyek, teraszok, melyek a 7. szinttől felfelé, a visszahúzott homlokzatnak köszönhetően már tágas tetőteraszokká válnak, ahol magánkertek kialakítására, sütögetésre is lehetőség nyílik. A homlokzat vidám színei pedig remekül tükrözik a környék fiatalosságát, dinamizmusát.

A 3 épületből álló projekt első ütemébe már be is költöztek a lakók, a 2. és a 3. épület pedig most egyszerre épül földszint + 9 emeletes magassággal, az épületek bejáratánál tágas lobbyval, melyek hangulatos társalgórészt is kapnak és itt kerülnek elhelyezésre a süllyesztett postaládák is.

Az épületegyüttesben összesen 464 lakás kap helyet, melyek között a 30 nm-es kis stúdiólakás éppúgy megtalálható, mint a 120 nm-es, több hálószobás lakások, és a 2-4 hálószobás lakásokra természetesen a CSOK is felvehető.

A projekt lakásaiban a fűtést és a melegvizet a távhő szolgáltatja lakásonként saját mérőórával, így rezsije igazán kedvező lesz majd. Más beruházásoktól eltérően pedig számtalan olyan kényelmi funkció kerül beépítésre az Elite Park lakásaiban, amiért a legtöbb helyen külön kell fizetni, de itt az alapárban van. Így például az összes lakás rendelkezik majd klímaberendezéssel, a nyílászárókat pedig távirányítóval üzemeltethető, motoros redőnnyel látják el, ezen kívül minden lakásban beépítésre kerül a gépesített konyhabútor, az előszobabútor, illetve a szaniterekkel együtt a fürdőszoba is szekrényes kivitelű mosdókkal.

A parkolást egy 456 férőhelyes mélygarázs biztosítja, melyek közül 50 beálló e-töltővel is rendelkezik majd, illetve további 21 autó parkolására is lesz még lehetőség felszíni beállókon.

A telek nagy része zöld lesz, a kertekben közösségi kikapcsolódásra alkalmas helyeket alakítanak ki, sportolásra alkalmas felszereléseket telepítenek, és természetesen egy játszótér is kialakításra kerül. A Barázda utca felőli oldalon, a földszinten kisebb üzleteket is kialakítanak, melyekben valószínűsíthetően szépségipari és egyéb szolgáltatásokat nyújtó (pl.: mosoda, csomagpont) üzletek kapnak helyet.

A projekt a több évtizedes tapasztalattal rendelkező Bayer Property fejlesztésében, a Bayer Construct kivitelezésében valósul meg, ami garancia a kiváló minőségre, és a beruházás időben történő átadására, mely 2024 III. negyedévére várható.

A cikk megjelenését az Elite Park fejlesztője támogatta.

 

 

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

A kegyelmi botrányba belebukó köztársasági elnöknek így is jár ez-az.

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Beizzították a kampányt a kormánypártok, megvan az új jelszó is.

© 2024 (v2.202102)