Nézd, mi épül Kelenföldön, közel a Dunához!

A XI. kerület, azon belül is Kelenföld különösen népszerű környékké vált az elmúlt években. Az ELTE és a BME közelsége miatt mindig is kedvelt városrész népszerűsége először az M4-es metró megépülésekor ugrott nagyot, a nemrég elkészült Etele Pláza és a Budapest One irodaház megnyitása óta pedig tovább fokozódott az érdeklődés a környék ingatlanai iránt. Kelenföld egyik legkedveltebb része pedig vitathatatlanul a Duna-part, a Kopaszi-gát és a Lágymányosi-öböl környéke. Itt készül most valami a Budafoki út és a Barázda utca sarkán.

Méghozzá nagyszerű, modern és szuperfiatalos lakások épülnek, hiszen kezdetét vette az Elite Park méltán sikeres első ütemének építése után a második és a harmadik ütem építése. A környék legnagyobb előnye természetesen a kiváló infrastruktúra, hiszen innen a Rákóczi vagy a Petőfi hídon keresztül könnyen elérhető a belváros, a tömegközlekedést pedig az 1-es villamos, illetve számos buszjárat segíti és a 4-es metró, illetve az elővárosi vonatok is könnyen elérhetőek.

A környék ideális egyetemisták és befektetők számára, hiszen innen könnyen megközelíthetőek nemcsak az ELTE és a BME épületei, de még a VIII., IX. kerületi felsőoktatási intézmények is. De családosok számára is tökéletes, hiszen természetközeli, sok játszótér, valamint óvodák és iskolák is találhatóak a környéken, a bevásárlást pedig könnyen el lehet intézni az Újbuda Centerben, de az Etele Pláza sincs messzebb 5 percnél. A kikapcsolódási lehetőséget pedig számtalan étterem, edzőterem, sportolási lehetőség és park biztosítja.

Az Elite Park tervezésekor a fő szempont a zöldövezet és a lakóterek fúziója, a helyiségek és a funkciók összhangja volt, annak érdekében, hogy a lakóknak olyan igazi otthonokat kínáljanak, ahol jó élni és kikapcsolódni. Ezt szolgálja a lakópark kertje, egy igazi nagyvárosi oázis, valamint a lakásokhoz kapcsolódó erkélyek, teraszok, melyek a 7. szinttől felfelé, a visszahúzott homlokzatnak köszönhetően már tágas tetőteraszokká válnak, ahol magánkertek kialakítására, sütögetésre is lehetőség nyílik. A homlokzat vidám színei pedig remekül tükrözik a környék fiatalosságát, dinamizmusát.

A 3 épületből álló projekt első ütemébe már be is költöztek a lakók, a 2. és a 3. épület pedig most egyszerre épül földszint + 9 emeletes magassággal, az épületek bejáratánál tágas lobbyval, melyek hangulatos társalgórészt is kapnak és itt kerülnek elhelyezésre a süllyesztett postaládák is.

Az épületegyüttesben összesen 464 lakás kap helyet, melyek között a 30 nm-es kis stúdiólakás éppúgy megtalálható, mint a 120 nm-es, több hálószobás lakások, és a 2-4 hálószobás lakásokra természetesen a CSOK is felvehető.

A projekt lakásaiban a fűtést és a melegvizet a távhő szolgáltatja lakásonként saját mérőórával, így rezsije igazán kedvező lesz majd. Más beruházásoktól eltérően pedig számtalan olyan kényelmi funkció kerül beépítésre az Elite Park lakásaiban, amiért a legtöbb helyen külön kell fizetni, de itt az alapárban van. Így például az összes lakás rendelkezik majd klímaberendezéssel, a nyílászárókat pedig távirányítóval üzemeltethető, motoros redőnnyel látják el, ezen kívül minden lakásban beépítésre kerül a gépesített konyhabútor, az előszobabútor, illetve a szaniterekkel együtt a fürdőszoba is szekrényes kivitelű mosdókkal.

A parkolást egy 456 férőhelyes mélygarázs biztosítja, melyek közül 50 beálló e-töltővel is rendelkezik majd, illetve további 21 autó parkolására is lesz még lehetőség felszíni beállókon.

A telek nagy része zöld lesz, a kertekben közösségi kikapcsolódásra alkalmas helyeket alakítanak ki, sportolásra alkalmas felszereléseket telepítenek, és természetesen egy játszótér is kialakításra kerül. A Barázda utca felőli oldalon, a földszinten kisebb üzleteket is kialakítanak, melyekben valószínűsíthetően szépségipari és egyéb szolgáltatásokat nyújtó (pl.: mosoda, csomagpont) üzletek kapnak helyet.

A projekt a több évtizedes tapasztalattal rendelkező Bayer Property fejlesztésében, a Bayer Construct kivitelezésében valósul meg, ami garancia a kiváló minőségre, és a beruházás időben történő átadására, mely 2024 III. negyedévére várható.

A cikk megjelenését az Elite Park fejlesztője támogatta.

 

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyarország is rábólintott az azerbajdzsáni földgázra

Magyarország is rábólintott az azerbajdzsáni földgázra

Bulgária, Románia, Magyarország és Szlovákia földgázhálózatot működtető vállalatai javaslatot tettek további azerbajdzsáni földgáz behozatalára.

Orosz menekültek a pesti albérleti piacon? 

Orosz menekültek a pesti albérleti piacon? 

Tovább nőnek a díjak, de erősen szűkül a kereslet gerincét adó magyarok köre.

Semmitmondó és zavaros beszéd után csatolta magához Putyin Ukrajna négy megyéjét

Semmitmondó és zavaros beszéd után csatolta magához Putyin Ukrajna négy megyéjét

De a körítés nem számít: mostantól Oroszország a saját részének tekinti a négy ukrán megyét, méghozzá "örökre".

Megmentené a  Dunaferrt a kormány

Megmentené a Dunaferrt a kormány

A jövő heti kormányülésen napirendre kerül az ISD Dunaferr Zrt. helyzete.

© 2022 (v2.202102)