Legyen vendég új otthonában: Nyílt napot tart a Metrodom Zugló!

Hamarosan átadásra kerül a Zugló központjában található családbarát szolgáltatásokat kínáló Metrodom Zugló lakópark, ennek apropóján pedig nyílt napot szerveznek szeptemberben. Látogasson el Ön is az eseményre, ahol saját szemével győződhet meg róla, mennyi mindent tartogat a társasház leendő lakói számára.

A szeptemberi nyílt nap keretein belül az érdeklődők megtekinthetik a lakópark mintalakását, az épület belső kertjét és a közösségi nappalit. Megtapasztalhatja milyen kényelmet nyújtanak a Metrodom okosotthonai. Bár a lakópark lakásainak 80%-a már elkelt, azonban szinte minden méretben akad még szabad lakás, a garzonoktól a 3 hálószobás családi otthonokig. Óriási előny, hogy a ház és a lakások már teljesen elkészültek, így a minőség, a burkolatok vagy más felhasznált anyagok terén sem fog senkit utólag kellemetlen meglepetés érni.

A lakóparkhoz ellátogatva felfedezheti a környék által nyújtott előnyöket is. Zugló ezen része telis-tele van zöld parkokkal és játszóterekkel, emellett fontos szempont, hogy tömegközlekedéssel és autóval is gyorsan elérhető a belváros. A Metrodom Zugló a Bosnyák tértől pár perces sétatávolságra található, a közelben pedig plázák, szupermarketek, pékségek, piac, kisebb üzletek és különféle szolgáltatók egész sora várja a környékbelieket, így a napi teendők gyorsan és könnyen elintézhetők anélkül, hogy messzire kellene menni.

Számtalan szolgáltatás biztosítja majd a lakók mindennapi kényelmét: a lakóparkon belül kialakított pihenőkertek, biztonságosan megépített játszótér, sőt tűzrakó és grillező hely is rendelkezésre áll. A lakópark földszintjén gyerekek számára kialakított játszószobát és egy tágas közösségi helyiséget találunk, ahol lehetőség nyílik meccsnézésre, csocsózásra, társasjátékozásra és egyéb közösségi tevékenységekre.

A kertvárosias hangulat és a lakópark extra szolgáltatásai mellett a kiemelkedő műszaki tartalom teszi egyedivé a beruházást. A lakások egytől-egyig okosotthon rendszerrel vannak felszerelve, mely nagyban hozzájárul a gazdaságos és környezet kímélő fenntartáshoz. A hűtéséről és fűtéséről a Metrodom modern és extra energiatakarékos Dual Eco rendszere gondoskodik, melyben a hőszivattyús, illetve a gázkazánok dolgoznak együtt, mindig az optimális költséghatékonyságnak megfelelően. A Dual Eco rendszernek, a mennyezeti felületi hűtés-fűtésnek, illetve a kiváló, BB-s energetikai besorolásnak köszönhetően a Metrodom Zugló lakói, az emelkedő energiaárak ellenére is kifejezetten alacsony rezsivel számolhatnak a jövőben is.

Látogasson el a nyíltnapra és győződjön meg minderről személyesen szeptember 2-án, pénteken vagy 3-án, szombaton 10.00-18.00 között. Az esemény regisztrációhoz kötött, amit ezen a linken tehet meg.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

És egyre rövidebb időt lennének képesek átvészelni, ha elvesztenék állásukat- derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, első negyedéves közös kutatásából.

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Nagy riadalmat okoztak a 2022-ben elszálló nemzetközi gáz- és áramárak Magyarországon, de a népszámlálási adatok szerint a háztartások harmadában fával fűtenek.

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A kormányzati portálra felkerültek a mohácsi Duna-híd megépítésére tett árajánlatok, és a Szijjártó Pétert megjachtoztató üzletember vállalkozása adta a legolcsóbbat.

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Három kerületben is indulhat a Tisza Párt, és a fővárosi közgyűlésbe is szeretne képviselőt küldeni

© 2024 (v2.202102)