Ide tényleg csak költözni kell! Belsőépítész által újraálmodott lakás a város szívében!

Pest belső kerületei különösen népszerűek akár saját célra, akár befektetésnek szeretne valaki ingatlant vásárolni. A folyamatosan megújuló VIII. kerületben a kedvező közlekedési feltételek miatt is sokan keresnek lakást, a hamarosan újjászülető Blaha Lujza tér pedig várhatóan a belváros egyik új, ligetes, fás, kedvelt találkozóhelye lesz majd a város szívében. A tér közvetlen közelében, a körúton vált most eladóvá egy belsőépítész által felújított, gyönyörű, tágas lakás.

A lakás tehát a József körút elején, a Csarnok negyed, a Palota negyed és a Népszínház negyed határán, a VII. kerülethez közel helyezkedik el, egy átlagos állapotú, klasszikus ház, legfelső, 4. emeletén, így rendkívül világos. A ház homlokzatának felújítása a közeljövőben várható.

A közvetlen közelben számos luxus szálloda növeli a környék presztízsét, de természetesen a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások és neves oktatási intézmények is megtalálhatók a közelben, így a lakás családok számára is ideális választás lehet. A közlekedés pedig a központi elhelyezkedés, a Blaha Lujza tér közelsége, a körúton közlekedő 4-es, 6-os villamosok vonalának és a közelben megálló 2-es, 4-es metrónak köszönhetően is kiváló.

A szépen felújított lakás tágas étkező-konyhával rendelkezik, innen léphetünk a hatalmas, napfényes nappaliba, egyik hálószobája a nappaliból, másik az étkező-konyhából nyílik.  A nappali és az onnan nyíló hálószoba nyugati, a kisebbik hálószoba keleti tájolású. A nappaliból nyíló hálószobában épített gardrób is található. A fürdőszoba és a toalett külön helyiségben kapott helyet, fürdőszobájában épített zuhanykabint alakítottak ki.

A lakás enteriőrjét Éltető Zsófia junior-príma díjas építész álmodta meg. A felújítás során a külső nyílászárókat cserélték és elektromos redőnyökkel is felszerelték, a belső nyílászárókat és a több, mint 100 éves spalettákat felújították. A lakás nagy belmagassága, tágas terei nagypolgári hangulatot idéznek, mégis modern köntösben a belsőépítész által válogatott lámpáknak és gyönyörű tapétáknak köszönhetően. Az ingatlanból természetesen nem hiányozhatnak a kiváló minőségű burkolatok sem, a szobák padlóját eredeti faparkettával burkolták, a konyha pedig új konyhabútort kapott beépített főzőlappal, sütővel és mosogatógéppel felszerelve.

A felújítás természetesen a műszaki tartalmat is érintette, így sor került az összes elektromos vezeték cseréjére, valamint a fűtésrendszer korszerűsítésére is. Az ingatlan új kondenzációs kazánt kapott, mely a fürdőszobában és a toalettben elektromos padlófűtéssel egészül ki, és a fűtési rendszer természetesen távolról is vezérelhető. Mindhárom szoba és az étkező is klimatizált.

Ha befejeződik a Blaha Lujza tér felújítása, a környék felértékelődése várható, így mindenképp érdemes egy ennyire jó adottságú, azonnal költözhető lakást akár saját célra, akár befektetésnek megvásárolni, hiszen a kiváló elhelyezkedésnek és több felsőoktatási intézmény közelségének köszönhetően ez az ingatlant mindig könnyen kiadható lesz majd.

Nézze meg az ingatlanról készült videót is, így még teljesebb képet kaphat arról, milyen gyönyörűen felújították ez a kiváló elhelyezkedésű lakást.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyarország is rábólintott az azerbajdzsáni földgázra

Magyarország is rábólintott az azerbajdzsáni földgázra

Bulgária, Románia, Magyarország és Szlovákia földgázhálózatot működtető vállalatai javaslatot tettek további azerbajdzsáni földgáz behozatalára.

Orosz menekültek a pesti albérleti piacon? 

Orosz menekültek a pesti albérleti piacon? 

Tovább nőnek a díjak, de erősen szűkül a kereslet gerincét adó magyarok köre.

Semmitmondó és zavaros beszéd után csatolta magához Putyin Ukrajna négy megyéjét

Semmitmondó és zavaros beszéd után csatolta magához Putyin Ukrajna négy megyéjét

De a körítés nem számít: mostantól Oroszország a saját részének tekinti a négy ukrán megyét, méghozzá "örökre".

Megmentené a  Dunaferrt a kormány

Megmentené a Dunaferrt a kormány

A jövő heti kormányülésen napirendre kerül az ISD Dunaferr Zrt. helyzete.

© 2022 (v2.202102)