Kitűnő lehetőség, közel a Római-parthoz

Óbuda a főváros egyik legnépszerűbb célpontja a nívós otthonokat keresők körében. A III. kerületen belül is kiemelkednek azonban a Római-parthoz közeli területek. Errefelé ma is érdemes nívós, minőségi otthont keresni. Most egy olyan új lakóépület-együttest mutatunk, ahol már 20 százalék előleggel leköthetők a nívós, Dunához közeli lakások.

Túlzás nélkül állítható, hogy manapság az ember megkeresett, akár egy életen át összeszedett javai talán egy-egy ingatlanba befektetve vannak igazán jó helyen. Háború, áremelkedések, gazdasági bizonytalanság: ezek ellen az egyik legjobb alternatívát az ingatlan befektetés jelenti. Akár kiadási, akár saját célra vásárolunk.

Súlyos milliókat bukhat el az, aki – bár megtehetné, hogy lakásba fekteti a pénzét – nem lép. Sokan, sokszor mondanak ítéletet az ingatlanpiacról, de az szinte bizonyos, hogy hosszabb távon mindig is kiemelkedő értékőrzőnek számít egy jó helyen lévő budapesti otthon.

Ezúttal Óbudán, a Római-part közelében bukkantunk rá egy olyan ajánlatra, amely segíthet azokon is, akik költözés előtt állnak. A III. kerületben koncentrálódik például számos elegáns építkezés, különösen a Római-part vonzásában, amely a környék egyik elit helyének számít.
Érdekes tény, hogy a fővárosi lakások 10 százaléka ebben a kerületben épül fel, miközben Budapest népességének csak a két százaléka lakik itt. Ugyanakkor rengeteg itt a munkahely, és több felsőoktatási intézmény is van erre, miközben albérletbe adható otthonból kevés van. (Ez utóbbi azoknak jó hír, akik befektetési célból vásárolnának ingatlant.)

A Római-part (képünkön fent a parti sétány egy részlete) a környéket ismerők szívébe hamar belopja magát, hiszen óriási ősfákkal szegélyezett, éttermekkel is jól ellátott egészen egyedi hely ez a főváros északi részén. Nem csak a római kori műemlékek, hanem a nagy strandok és az előbb említett sétányon a hangulatos parti éttermek és kikapcsolódási lehetőségek is vonzzák az érintetteket.

Fontos tudni azt is, hogy Római-part közelében nem sok új lakóépület együttes akad, így aki erre keres igazán nívós lakást, az sokszor csak a legfelsőbb osztályoknak elérhető villákat, villakakásokat talál.

Ugyanakkor remek hír, hogy erre, egészen pontosan a Pünkösdfürdő utcában épül Buda Bright lakópark. Ennek átadása csak 2023 végére várható, és mindaddig csak a vételár 20 százalékát kell előlegként befizetni.
Ismert az is, hogy a CSOK és az új lakásokra járó további lehetséges kedvezmény kihasználható a jogosultak számára a 40 négyzetméternél nagyobb lakások esetén.

Buda Bright lakópark 3 épülettömbjében mindösszesen háromszáz-tizenhat otthont alakítanak ki, amelyek tehát várhatóan 2023. év decemberére költözhetőek lesznek.

Hatalmas fegyvertény, hogy a Buda Bright házak közösségi közlekedéssel kiválóan elérhetők.

Ezen túl a környék utcáiban sok kisebb, nagyobb bolt és szolgáltató van, de pár lépésre van CBA Príma, Penny Market és egy kisebb bevásárlóközpont, a Self Store Plaza. Itt étterem és több kisebb szolgáltató egység is akad.

Továbbá sétatávolságra található egy piac és egy nagy bolt is – a kisebbek mellett.

 

A nem egyedül, hanem már gyerek(ek)kel érkező, vagy csemetéket tervező fiatalok családoknak elsőrangú hír, hogy sétával is elérhető több óvoda, bölcsőde, továbbá három általános iskola.

Az óriási üvegfelületeknek köszönhetően napfényesek, szép kilátással, valamint nyugodt környezettel várják a vevőket. Az épületek által közre zárt szép, modern park akár a felnőttek, akár a fiatalabbak számára a lehető legkényelmesebb, legbiztonságosabb kikapcsolódás helyszíne.

Tervezésnél is fontos szempont volt a bútorozhatóság és a praktikum egyaránt. Ezért hát az otthonok nagyon nagy részéhez, még a kis garzonokhoz is, normál méretű terasz vagy erkély tartozik, ami barátságos színteret biztosít a kikapcsolódáshoz.

És újra írjuk le, mert manapság különösen lényeges: mindössze 20 százaléknyi befizetéssel leköthetők az otthonok, a fennmaradó összeget pedig elegendő a beköltözéskor, azaz jó idő múlva szükséges csak kifizetni, akár hitelből is. Az sem mellékes az új építés esetén, hogy a beruházó az említett Indotek Group.

Ez a cég a hazai ingatlanpiac egyik meghatározó szereplője, fő profilját kiegészítve az elmúlt években számos új társasházat épített. Ez pedig azt jelenti, hogy minden Buda Bright lakást vásárló biztonságban érezheti befektetését, előlegét.

A cikk a Buda Bright otthonok építtetőjének a támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)