Siessen, ha klasszikus, mégis modern otthonra vágyik Angyalföldön!

Amikor új otthonunkat keressük, nehéz eldönteni, hogy használt vagy új építésű lakást vegyünk, hiszen mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Angyalföldön most egy olyan beruházást találtunk, ahol mindkét lakástípusnak kizárólag az előnyei egyesülnek, de érdemes sietni, ugyanis már csak 13 lakás maradt ebben az egyedülálló projektben.

Egy új lakásnak megvan az a vitathatatlan előnye, hogy nemcsak beköltözéskor, de utána még egy jó darabig nem kell egy fillért sem ráköltenünk, mégis egy új, modern otthon kényelmét élvezhetjük. Ugyanakkor ezért a kényelemért cserébe az új lakások lényegesen drágábbak, mint a használtak, és az új projektek modern, letisztult vonalai sokaknak nem tetszenek.

Egy használt lakás azonban lehet egy szép klasszikus házban, akár nagy belmagassággal, igazi nagypolgári hangulatban is, sőt még az ára is jóval kedvezőbb. Viszont biztos, hogy már az első pillanattól kezdve költenünk kell rá, és a korszerűtlen szigetelés, fűtésrendszer miatt még a fenntartása is meglehetősen drága lehet.

A szerencsésebbek természetesen kifoghatnak egy kompletten felújított polgári lakást egy szép házban, de ezért már valószínűleg egy új lakás árát kell kifizetniük és cserébe csak a lakás lesz új, a ház és a lépcsőház attól még lehet nagyon rossz állapotban.

Mi lehet a legjobb megoldás? Egy olyan projektben vásárolni, ami egy régi ház komplett felújításával született, mint amilyen az Árpád-hídtól mindössze 10 percre található Magnólia Ház is a XIII. kerületben. A Magnólia Ház egy csendes kis utcában, a Kartács utcában született újjá, ahová rendkívül közel esik a Béke tér és a közlekedés is kiváló, hiszen több villamos, köztük az 1-es villamos is megáll a közelben, a Göncz Árpád városközpontnál felszállhatunk a 3-as metróra, a parkolás pedig ingyenes a környéken.

Ide közel van a Váci úti irodafolyosó, de oktatási-, egészségügyi intézmények, játszóterek, bevásárlási lehetőségek is bőven akadnak a közelben, a zöldövezetbe vágyókat pedig várja a Városliget és a Margit-sziget is.

A Magnólia Ház egy teljesen újjávarázsolt, 100 éves épület, melynek felújításánál nagy gondot fordítottak a klasszikus, nagypolgári stílus megőrzésére, így megmaradtak a lépcsőházak korabeli, míves korlátjai, a homlokzat eredeti díszei, sőt még a lakások nagy belmagassága is, a nyílászárókat pedig az eredetiekkel megegyező, de hőszigetelt nyílászárókra cserélték.

Ugyanakkor a Magnólia Ház lakói élvezhetik mindazon előnyöket, amelyeket bármelyik új építésű projekt lakás tulajdonosai, hiszen a külső hőszigetelésnek és a lakásonként külön hőmennyiségmérővel és hőfokszabályzóval ellátott házközponti fűtésnek köszönhetően a rezsi nem lesz magas, és a felsőbb emeletek is könnyen elérhetőek az új 12 személyes liftnek köszönhetően. A belső udvaron pedig egy szépen parkosított kert, a borospincék hangulatát idéző, felújított, dongaboltozatos pincében pedig fitneszterem és infraszauna is várja a lakókat.

Az épületben mindössze 68 lakás kapott helyet, így minden adott ahhoz, hogy egy kicsi, de összetartó lakóközösség szülessen, érdemes azonban sietni, ugyanis mindössze már csak 13 lakás szabad, melyek mindegyike azonnal költözhető, hiszen a projekt már a használatbavételi engedélyt is megkapta, az első lakók már be is költöztek.

A 13 szabad lakás között mindenki megtalálhatja a számára ideális otthont, hiszen 1-3 hálószobás lakások, illetve amerikai konyhás és külön konyhás lakások is szerepelnek a lakáskínálatban. Sőt, mivel az épület egy plusz szintet is kapott és tetőterét is beépítették, a legfelső szinten még teraszos és loft jellegű, duplex lakások között is válogathatunk.

A cikk megjelenését a Magnólia Ház értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)