Brutálisan nagyot bukhatsz, ha nem euróban hirdeted meg ingatlanodat!

A forint folyamatos gyengülése okán nagyon rosszul járhatnak azok, akik ingatlanukat csak hosszú hónapok után tudják eladni. Különösen igaz ez az exkluzív ingatlanokra, amik jellemzően hosszú ideig maradnak a piacon, és éppen a nagy értékük miatt még nagyobb az árfolyam veszteség, mint egy teljesen átlagos ingatlan esetében. Akik a közeljövőben szeretnék eladni, esetleg már hirdetik is prémium kategóriás ingatlanukat, azok számára van egy jó hírünk!

Igen, megőrizheti ingatlana értékét, hiszen az Ingatlantájolón euróban is hirdethet!

Sőt jelenleg az Ingatlantájoló az egyetlen olyan ingatlanhirdetési portál, ahol euróban hirdetheti eladó vagy kiadó ingatlanát, így a vételárat/bérleti díjat is euróban realizálhatja, elkerülve ezzel az árfolyamkockázatot.

Eurós ár feltüntetésével több külföldi vevőt is elérhet!

De nemcsak ezért jó euróban hirdetni! Bizonyos ingatlanokat azért is érdemes euróban áruba bocsátani,  mert elhelyezkedése, vagy értéke, exkluzivitása okán számíthatunk arra, hogy elsősorban külföldiek fognak iránta érdeklődni. Ez kiemelten igaz Budapest belső kerületeinek prémium kategóriás lakásaira, a Balaton-parti ingatlanokra és egyes, főként osztrák határ mentén, vagy más, felkapott nyugat-magyarországi régiókban elhelyezkedő ingatlanokra is.

Ingatlant hirdetne akár Forintban, akár Euróban?

Próbálja ki most egyedülálló szolgáltatásainkat!

Amennyiben az Ingatlantájolón hirdet, igény szerint, a 120 napos csomagunk részeként, szerkesztőségünk cikket is ír ingatlanáról, amely hat partneroldalunkon is megjelenhet, így még gyorsabban értékesítheti ingatlanát!

Könnyű ár-összehasonlítás!

Azért aggódik, hogyan fogják majd az érdeklődők az Ön euróban megadott árát más forintban megadott ingatlanok árával összehasonlítani? Ezen egyáltalán nem kell gondolkodnia ugyanis a rendszer automatikusan átváltja az eurós árat az MNB legfrissebb árfolyama alapján forintra. És az ár szerinti sorba rendezésnél rendszer pénznemtől függetlenül rendezi sorba a találatokat.

Nemcsak ezért érdemes az Ingatlantájolón hirdetni!

Természetesen nemcsak ezért érdemes, és akiknek teljesen átlagos ingatlanjuk van, azoknak is megéri az Ingatlantájolón hirdetni, akár forintban is. Mutatjuk az okokat!

Rendkívül gyors és egyszerű a hirdetésfeladás!

Az Ingatlantájoló Magyarország egyik leggyorsabban betöltődő ingatlan hirdetési oldala, ahol ráadásul még hirdetni is rendkívül egyszerű, hirdetésünket mindössze pár lépésben, 1 perc alatt feltölthetjük, majd választhatunk a különböző kiemelési csomagok közül.

Ingatlana itt mindig szem előtt lehet!

Az Ingatlantájoló 3 szintű licit-rendszerének köszönhetően hirdetése mindig a listaoldalak élén maradhat! Az Ingatlantájoló nemzetközi szinten is ritkaságnak számító, 3 szintű licitrendszert vezetett be, amelynek köszönhetően Ön a helyi és a különböző szűréseknek megfelelően megjelenő listaoldalakon is a lehető legjobb helyre pozícionálhatja hirdetését kreditjeinek segítségével. A licitrendszer további előnye ezen felül, hogy a nagyobb és kisebb irodák, illetve a magánszemélyek között teljesen egyenlő feltételeket teremt.

Az első helyre szeretne kerülni a találati listán, amikor egy vevő új otthont keres?


Most kedvezményesen licitálhat az első helyekre
az Ingatlanájoló forradalmi és kiváló ár-érték arányú licit szolgáltatására.


Most még a sokat hirdető ingatlanirodákat is könnyen megelőzheti!

Ingatlanáról igény szerint akár cikket is írunk!

Amennyiben Ön olyan kiemelési csomagot választ, amely a cikkírást is tartalmazza, felvesszük Önnel a kapcsolatot, egyedi cikket írunk eladó ingatlanáról, amit Ön természetesen még a megjelenés előtt átolvashat, és a cikket megjelentetjük az Otthontérkép Magazinban és partneroldalainkon (pl.: Mfor, Privátbankár, Infostart) is megjelenik, és ezzel Önnek mindössze maximum 20 percet kell foglalkoznia.

Többféle kiemelési lehetőség is várja!

Attól függően, hogy melyik kiemelési csomagot választja, választhat social média kiemelést, mellyel további több ezer érdeklődőt érhet el, illetve hirdetése partneroldalainkon, ingatlan ajánlódobozokban is megjelenhet.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Papíron gazdagabbak lettünk, de Ön is így érzi?

Papíron gazdagabbak lettünk, de Ön is így érzi?

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) reálkereset 9,9 százalékkal nőtt a fogyasztói árak előző év azonos időszakához mért, 3,7 százalékos növekedése mellett. 

Orbán Viktor az éjjel hozzányúlt a rezsipénzünkhöz

Orbán Viktor az éjjel hozzányúlt a rezsipénzünkhöz

A miniszterelnök Lantos Csaba energiaügyi miniszterrel befizetteti a gáz- és villanyszámlát.

Lázár János tett róla, hogy titokban maradjanak a NER építkezéseinek részletei

Lázár János tett róla, hogy titokban maradjanak a NER építkezéseinek részletei

Eltüntethető lesz az eddigi kötelező tájékoztatási felület az építési hatóságnál.

Összeomlás előtt az egészségügy?

Összeomlás előtt az egészségügy?

A kórházi adósságok az egekben, a beszállítók óriási bajban.

© 2024 (v2.202102)