Hegyvidéki luxus: minőség, lenyűgöző panoráma és elegáns budai miliő!

Minőségi kivitelezés, hegyvidéki környezet és lélegzetelállító panoráma… Mindez budai hegyvidék legelegánsabb részén épülő Diana Társasházban.  Ha valódi luxusra, minőségi lakókörnyezetre és időtálló, kényelmes otthonra vágyik, ne keressen tovább. Megtaláltuk a tökéleteset!

A budai hegyvidék ölelésében épül a Diana Társasház, amelynek szinte minden helyiségéből lélegzetelállító panoráma tárul elénk. A hegyvidék egyik zsákutcájának végén, a Diana közben épülő projekt elhelyezkedését tekintve is luxus színvonalú. A telek már az erdővel határos, így valóban zöld környezetet, friss levegőt és nyugalmat nyújt a környék. A közlekedési lehetőségek is kiválók a környéken. A 110-es, 112-es, 21-es és 21A-s busz megállóhelye mindössze 5 perc sétára található, de könnyen megközelíthető a belváros is, autóval mindössze 15 perc alatt. Az M1-es, M0-ás és M7-es autópálya pedig szintén nagyjából negyed órányi autóútra van, ami fontos lehet azoknak akik gyakran járnak pl. a Balaton irányába. A jó közlekedési kapcsolatok mellett más előnye is van a környéknek, például a közelben számos üzlet, étterem elérhető, emellett csodás panoráma nyílik a városra.  A páratlan kilátásban a Diana Társasház lakásainak szinte összes helyiségéből gyönyörködhet.

A Diana Társasház egy hatalmas, több mint 2000 négyzetméteres telken kapott helyet. A háromszintes épületben összesen 5 luxuslakást alakítottak ki.  A 2-4 szobás lakásokhoz hatalmas méretű teraszok és privát kertek társulnak.  Az épület egyedi kialakításának köszönhetően a földszinti és az emeleti lakások is vízszintes kertkapcsolattal rendelkeznek, a penthouse lakáshoz pedig zöldtető is kapcsolódik.  Az társasházhoz 10 darab parkoló is épül, melyek a lakásokhoz megvásárolhatók. A lakásokat egy 8 fős lifttel közelíthetjük meg.

Az épület hűtéséről és fűtéséről korszerű, hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, a vizes helyiségekben kiegészítő padlófűtéssel. A külső nyílászárók az egyik legigényesebb, úgynevezett alumínium profil rendszerből készülnek, háromrétegű üvegezéssel, a külső oldalon fakó fóliabevonattal, melynek így nagyszerű hővédő hatása van. Az épület fő homlokzatai pedig egyedi, a nyílászárók megjelenésével harmonizáló, fakó arany és szürke szálcement burkolatot kapnak, mely egyedi megjelenést biztosít az épületnek.

Válassza a minőséget, a budai miliőt és a panorámát! Nézzen szét a Diana Társasház kínálatában, mely egyedülálló életstílust kínál leendő lakói számára.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Egy év kellett hozzá, de hivatalosan is a Kreml mellé költözött vissza Budapestről a Nemzetközi Beruházási Bank.

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

© 2024 (v2.202102)