Igazi gyöngyszemet találtunk a Zemplén kapujában!

Nem mindennapi ingatlant találtunk, a Zemplén kapujában fekvő Boldogkőváralja melletti településen, Arkán. A festői kis 40 fős zsáktelepülésre aszfaltozott úton, a fák ölelésében egy szelíden csordogáló patak vezet minket. Itt, a Boldogkői Vár alatt örökpanorámás családi házak kerültek eladó sorba. A gyönyörű környezet és a különleges fekvés mellett az ingatlan legnagyobb előnye, hogy rengeteg lehetőséget rejt magában! Keressen akár vendéglátásra alkalmas befektetési lehetőséget, vagy hangulatos családi birtokot, ezek a kőből épült házak biztosan elbűvölik majd.

Magyarország egyik legszebb vidékén, a Zemplén kapujában fekvő Boldogkőváralja környékére látogatunk el mai cikkünkben. A vár mellett fekvő kis falu, egy igazi gyöngyszeme a vidéknek, kihagyhatatlan program az idelátogató turistáknak. Itt halad át az Országos Kék-túra útvonal is, de önmagában a sziklára épített romantikus lovagvár is sokakat vonz a településre. Éppen ezért a környéken található ingatlanok kiváló befektetési lehetőséget kínálnak, főleg, ha egy olyan kuriózumról van szó, mint a mai cikkünkben bemutatott örökpanorámás házak.

A 3600 négyzetméteres telken jelenleg két épület található :, egy 110 négyzetméteres két lakóegységből álló ház, valamint egy 50 négyzetméteres kisebb ház. Mindkét ház kőből épült, és statikus segítségével megkezdődtek a felújítási munkálatok. A kisebb épület kőfalazatát kifugázták, megerősítették és előkészítették a víz- és szennyvíz kiállásokat. Ezeket a munkálatokat a nagyobb épületen is elvégezték, amelyet további munkálatok követtek. Az ingatlan 1 méter mélyen víz szigetelést kapott, valamint a teljes tető bontását követően betonkoszorút és új tetőszerkezetet.

A telket az utcafronton új építésű kőfal veszi körül. A kőből készült boltívek tökéletesen illeszkednek a vár és a település hangulatához. A telekről lenyűgöző panoráma nyílik a dombok ölelésében fekvő kis falura, valamint a 734m magasan fekvő Magoskára és környezetére. Az ingatlan kiváló befektetési lehetőségként szolgál.  Kivételes fekvésének köszönhetően tökéletes választás, ha vendégházat, vagy más vendéglátóegységet alakítana ki.  Egy romantikus családi birtoknak is kiváló helyszíne lehet, a lehetőségeknek csak a képzelet szab határt.  Ha szívesen foglalkozna vendéglátással, vagy olyan otthonra vágyik, ami nem mindennapi hangulatot és lenyűgöző kilátást nyújt, itt az alkalom!

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első három hónapjában.

Hibázott a TV2, csattant a bírság

Hibázott a TV2, csattant a bírság

A csatorna túltolta a promóciót egy decemberi adásban.

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Komoly hivatali látogatáson járt a köztársasági elnök.

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Magyarország újabb forrásokat kíván bevonni az energiaellátásba, márpedig ez leginkább délkeleti irányból lehetséges.

© 2024 (v2.202102)