Budapest belvárosában családi ház? Igazi kincsre bukkantunk!

Ingatlanvásárláskor sok esetben kompromisszumokat kell kötni. Akik a belvárosban keresnek ingatlant, azoknak rendszerint le kell mondaniuk a csendről vagy a kertről, esetleg mindkettőről. Akik a külvárosban találnak lakóingatlant, azoknak le kell mondaniuk a belváros állandó közelségéről és sokszor ingázni is kell. Azonban nem kell mindig megalkudni, most találtunk egy családi házat Budapest szívében, a VII. kerületben, ami teljesíti a családi ház tulajdonságait, élvezheted a kert csendjét a madárcsicsergést.

Három szinten négy hálószobával és három fürdőszobával várja újdonsült tulajdonosait a ház, minden szinten egy-egy fürdőszoba található. Emellett tágas nappali, konyha és étkező biztosítja a család számára a közösen töltött idő helyszínét. A felesleges holmik számára praktikus tárolóhely helyezkedik el a tető alatti részen. Minden ablakból a gyönyörű kertre nyílik kilátás, aminek látványa olyan érzetet kelt, mintha egy másik világban lennél.


Az épület kívülről és belülről is vadiúj, teljesen felújított állapotban van. Háromrétegű üvegezés, passzív házakra jellemző hőszigetelés biztosítja a kellemes klímát, az alacsony fogyasztást és nem utolsó sorban a környezet védelmét is. A hűtést, fűtést és a meleg vizet hőszivattyú biztosítja, ennek és a továbbra is rendkívül kedvező GEO tarifás áramnak köszönhetően nagyon olcsó a rezsi még a téli hónapokban is. Nem csak az épület tervezésekor volt elsődleges szempont a környezet védelme, a konyhai és a háztartási berendezések is a legmodernebb energiatakarékos készülékek, amiket az új lakó vehet majd először birtokba.

A környék nyújtotta előnyökben nincs hiány, mivel a belváros közepén helyezkedik el az ingatlan, ezért mindent szinte azonnal el lehet érni, azonban a házból ezt egyáltalán nem lehet
érzékelni, nyugodt, csendes, zöld környezet vár az otthonba belépve. A keleti pályaudvar 6 perc sétára található, innen indul az M2-es és az M4-es metró is, amivel a város szinte bármely pontját pár perc alatt el lehet érni. Emellett innen indulnak Budapest legfontosabb busz- és trolijáratai is, valamint vonatok az ország több pontjára, de külföldre is. A 4-es 6-os villamos Erzsébet körúti megállója gyalogosan 8 percre van, de akár trolira szállva is elérhető még rövidebb időn belül.

Az összes fontos intézmény, bolt, gyógyszertár gyalogosan is csak karnyújtásnyi távolságra helyezkedik el a háztól. Kiváló éttermeket és cukrászdákat lehet felfedezni a környéken, nem véletlenül, hiszen Budapest egyik turista központjáról van szó, ahol lépten-nyomon fantasztikus ízekbe lehet belefutni. A Városliget csupán 9 perc sétára van, ahol gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt adottak kikapcsolódási lehetőségek. Sportolási lehetőségek, játszóterek, kutyafuttatók, minden szabadidős tevékenységhez tökéletes helyszín.

Ilyen ingatlan valóban csak egy van Budapesten. Teljesen egyedi lehetőség, amely megfelelő lehet kisgyermekes családok számára is, akik nem akarnak lemondani a belvárosról, de harmonikus, békés helyen szeretnének élni.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Többszázezer lőszert vesz a kormány az udvari beszállítójától

Többszázezer lőszert vesz a kormány az udvari beszállítójától

Az egy évvel ezelőtti 180 ezer helyett idén már 600 ezer darab lőszerre szólt a kiírás, azaz hatszor többet szán a magyar állam a projektre.

Szomorú fordulat: újra kilőnek az árak a benzinkutakon!

Szomorú fordulat: újra kilőnek az árak a benzinkutakon!

Szerdától a 95-ös oktánszámú benzinért bruttó 25, míg a gázolajért 18 forinttal kell többet fizetnie annak, akit nem véd a kormányzati ársapka.

Újabb szigorítás: betiltják a szabad orvosválasztást?

Újabb szigorítás: betiltják a szabad orvosválasztást?

Emellett a betegek látogatását is korlátozná a Belügyminisztériumnak az egészségügy átalakításáról szóló javaslata.

Újabb fontos mutatóban rontott Magyarország

Újabb fontos mutatóban rontott Magyarország

A részletes adatok is alátámasztják, hogy júliust az export csökkenése és az import növekedése jellemezte.

© 2022 (v2.202102)