Budapest belvárosában családi ház? Igazi kincsre bukkantunk!

Ingatlanvásárláskor sok esetben kompromisszumokat kell kötni. Akik a belvárosban keresnek ingatlant, azoknak rendszerint le kell mondaniuk a csendről vagy a kertről, esetleg mindkettőről. Akik a külvárosban találnak lakóingatlant, azoknak le kell mondaniuk a belváros állandó közelségéről és sokszor ingázni is kell. Azonban nem kell mindig megalkudni, most találtunk egy családi házat Budapest szívében, a VII. kerületben, ami teljesíti a családi ház tulajdonságait, élvezheted a kert csendjét a madárcsicsergést.

Három szinten négy hálószobával és három fürdőszobával várja újdonsült tulajdonosait a ház, minden szinten egy-egy fürdőszoba található. Emellett tágas nappali, konyha és étkező biztosítja a család számára a közösen töltött idő helyszínét. A felesleges holmik számára praktikus tárolóhely helyezkedik el a tető alatti részen. Minden ablakból a gyönyörű kertre nyílik kilátás, aminek látványa olyan érzetet kelt, mintha egy másik világban lennél.


Az épület kívülről és belülről is vadiúj, teljesen felújított állapotban van. Háromrétegű üvegezés, passzív házakra jellemző hőszigetelés biztosítja a kellemes klímát, az alacsony fogyasztást és nem utolsó sorban a környezet védelmét is. A hűtést, fűtést és a meleg vizet hőszivattyú biztosítja, ennek és a továbbra is rendkívül kedvező GEO tarifás áramnak köszönhetően nagyon olcsó a rezsi még a téli hónapokban is. Nem csak az épület tervezésekor volt elsődleges szempont a környezet védelme, a konyhai és a háztartási berendezések is a legmodernebb energiatakarékos készülékek, amiket az új lakó vehet majd először birtokba.

A környék nyújtotta előnyökben nincs hiány, mivel a belváros közepén helyezkedik el az ingatlan, ezért mindent szinte azonnal el lehet érni, azonban a házból ezt egyáltalán nem lehet
érzékelni, nyugodt, csendes, zöld környezet vár az otthonba belépve. A keleti pályaudvar 6 perc sétára található, innen indul az M2-es és az M4-es metró is, amivel a város szinte bármely pontját pár perc alatt el lehet érni. Emellett innen indulnak Budapest legfontosabb busz- és trolijáratai is, valamint vonatok az ország több pontjára, de külföldre is. A 4-es 6-os villamos Erzsébet körúti megállója gyalogosan 8 percre van, de akár trolira szállva is elérhető még rövidebb időn belül.

Az összes fontos intézmény, bolt, gyógyszertár gyalogosan is csak karnyújtásnyi távolságra helyezkedik el a háztól. Kiváló éttermeket és cukrászdákat lehet felfedezni a környéken, nem véletlenül, hiszen Budapest egyik turista központjáról van szó, ahol lépten-nyomon fantasztikus ízekbe lehet belefutni. A Városliget csupán 9 perc sétára van, ahol gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt adottak kikapcsolódási lehetőségek. Sportolási lehetőségek, játszóterek, kutyafuttatók, minden szabadidős tevékenységhez tökéletes helyszín.

Ilyen ingatlan valóban csak egy van Budapesten. Teljesen egyedi lehetőség, amely megfelelő lehet kisgyermekes családok számára is, akik nem akarnak lemondani a belvárosról, de harmonikus, békés helyen szeretnének élni.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem bírt a FoxPost a Vinted akciójával 

Nem bírt a FoxPost a Vinted akciójával 

Szökőárszerű terhelés érte a csomagküldő rendszert.

Mit lehet kiolvasni a legújabb kamatdöntésből?

Mit lehet kiolvasni a legújabb kamatdöntésből?

50 bázisponttal, 7,75 százalékra csökkentették az alapkamatot.

Még nagyobb lesz a gödi Samsung-gyár?

Még nagyobb lesz a gödi Samsung-gyár?

Mintegy 43 ezer négyzetméterrel bővül, ennek engedélyezése már el is indult. 

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Az Európai Parlament jóváhagyta ennek meghosszabbítását.

© 2024 (v2.202102)