Fókuszban a rezsicsökkentés: Újra nyitja kapuit a Portfolio Lakás Kiállítás!

Szeptember 23-án, pénteken újra megnyitja kapuit a Portfolio Lakás Kiállítás a MOMsport Uszoda és Rendezvényközpontban – olvashatjuk a Portfolio.hu oldalán. Az egész hétvégét felölelő rendezvény ingyenesen látogatható, és központi témája ezúttal az energiahatékonyság lesz.

Szeptember 23-án nyitja meg kapuit a MOMsport Uszoda és Rendezvényközpontban a Portfolio Lakás Kiállítás. Az egész hétvégén tartó, ingyenesen látogatható rendezvényen az érdeklődők a hazai ingatlanpiac legjelentősebb szereplőitől kaphatnak elsőkézből információkat a jelenlegi gazdasági helyzet piaci hatásairól, az energiahatékonyság és fenntarthatóság felértékelődéséről és a piaci trendekről.

Mindenki arra keresi a választ, hogy szabad-e most lakást venni, és ha igen, akkor milyet? A pénteken kezdődő kiállítás előadásain a legnagyobb hazai ingatlanfejlesztők, pénzügyi szakértők, energetikai szakemberek veszik számba, hogy még mindig az ingatlan-e a legjobb befektetés, és ha igen, akkor érdemes-e passzívház helyett egy okosházzá alakított Kádár kockát vásárolni?

 

Pénteken nyitja meg kapuit a Portfolio Lakás Kiállítás. A kiemelt szakmai esemény szeptember 23-tól a MOMsport Uszoda és Rendezvényközpontban várja mindazokat, akik a lakáspiachoz kapcsolódnak – legyenek ingatlanfejlesztők, vásárlók, befektetési lehetőséget vagy otthont kereső érdeklődők.

 

A RENDEZVÉNY LEGFŐBB ÉRTÉKE ÉVEK ÓTA AZ, HOGY MINDENKIRE SZÁMÍT, A TELJES SZEKTORT LEFEDI. ÖSSZEHOZZA A LAKÁSKÖZVETÍTŐ HÁLÓZATOKAT, A BANKOKAT, A LAKÁSTAKARÉK-PÉNZTÁRAKAT, A BIZTOSÍTÓKAT ÉS A SZOLGÁLTATÓKAT – ÉS TERMÉSZETESEN A POTENCIÁLIS VÁSÁRLÓKAT IS.


Mindenkit a rezsi érdekel – fókuszban az energiahatékonyság

A fenntarthatóság és energiahatékonyság kérdése a lakáspiacon is egyre jobban felértékelődik. Az új lakások szigorodó energiahatékonysági követelményei elsősorban a fejlesztőket érintik, az emelkedő energiaárak miatt azonban a vásárlók is egyre nagyobb jelentőséget tulajdonítanak mind a várható fenntartási költségek mind a kibocsátási értékek alakulásának. Felértékelődnek a legjobb energiabesorolású ingatlanok, a korszerűtlenebb lakások pedig sokat veszthetnek értékükből.

Az a célunk, hogy programjainkon a lakásfejlesztők mellett az energetikai szakértőktől kezdve az építőipari szakértőkön át a fenntarthatóságban jártas szakemberekig minden olyan terület képviseltesse magát, ami a következő években mind a lakásvásárlók, mind a lakásfejlesztők, mind az újlakáspiac életére nagy hatást fog gyakorolni.

Kérdezz-felelek

AZ ÖREG HÁZBAN LAKÓK SZÁMÁRA SINCS MINDEN VESZVE, SZÁMOS, KORSZERŰ ÉS RÖVID TÁVON MEGTÉRÜLŐ KORSZERŰSÍTÉSI MEGOLDÁS LEHETSÉGES, AMELYEKNEK KÜLÖN SZEKCIÓT IS SZÁN A KIÁLLÍTÁS.

Igyekszünk tanácsot adni az érdeklődőknek, hogy milyen ingatlant érdemes most venni, milyen megoldások érhetők el az energiahatékonyság növelésére, a rezsiköltségek csökkentésére, ezért pénteken, szombaton és vasárnap is tanácsadói pultokat állítunk fel, és több workshop-ot szervezünk. A tervezett témák között a lakások energiafogyasztása, a különböző fenntartható megoldások alkalmazása (hőszivattyú, napelemek, szigetelések stb.), az okosotthonok kialakítása és a lakás – e-mobilitás kapcsolata (elektromos járművek töltése) egyaránt szerepel.

A Portfolio Lakás Kiállításon a piaci szereplők mellett szakmai szervezetek is képviseltetik magukat, hogy a közönség tagjai a lehető legátfogóbb módon kaphassanak választ a lakhatással kapcsolatban felmerülő kérdéseikre.

 

 

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

© 2024 (v2.202102)