Az alacsony rezsiköltségű családi házakat országszerte megtaláljuk

A kormány által elrendelt energia-veszélyhelyzet és a drasztikusan emelkedő energiaárak aggodalomra adhatnak okot, azonban nem akkor, ha olyan ingatlanokba kezdünk befektetni, amik a megújuló energiaforrások használatára specializálódnak, ilyeneket pedig lassan országszerte mindenütt találunk. Olyan családi házakból hoztunk néhányat, amik a korszerűség és az energiatakarékosság jegyében épültek. 

Költséghatékony, gyönyörű és modern családi ház, Győrújbaráton 

A 100%-ban napelemes ellátású, újépítésű családi háznál igenis megvalósulhat, hogy a gáz- és villanyszámlák közel a 0-val egyenlőek. A ház energetikai besorolása AA+, amit a legkorszerűbb módon kialakított, meghatározott rétegrendű könnyű szerkezetének, modern anyagválasztásának és a napelemek telepítésének összessége által kapta meg. A tervezés során nem csak a praktikumot, de az élhetőséget is szem előtt tartották, így a nappali + 4 szoba olyan módon lett kialakítva, hogy az otthonosság mellett minden igénynek megfeleljen. A 108 + 15 m2-es teraszos ingatlan 618 m2 saját udvarral rendelkezik, ami tökéletes lehet kertipartik, kisebb-nagyobb összejövetelek szervezésekor, vagy csak a hétvégi, napozós-olvasós kikapcsolódáskor. A környék nyugodt, csendes, egy kisebb magánúton keresztül tudjuk megközelíteni a házat. Ennek ellenére egyszerűen tudunk eljutni a település főbb pontjaira és Győr is csak 15 perc autóútra található.

Letisztult formavilágú, napfényes ház Kecskeméten

Kecskemét fejlődő, kertvárosi részében található az a nappali + 2 szobával rendelkező, könnyűszerkezetes családi ház, ami napelemes kialakításának köszönhetően kiváló befektetés a jövőre való tekintettel. A 719 m2-es telekre épült 92 m2 alapterületű ingatlan minden helyiségében modern belsőépítészeti megoldások valósulnak meg. Ezt bizonyítja a 3 rétegű, hőszigetelt üvegezés és a résszellőző funkcióval ellátott, hangszigetelő nyílászárók. A ház összes térrésze világos, és kellemes, otthoni hangulatot áraszt, amit a kertre néző, teraszajtókkal és panoráma üveggel ellátott konyha, ebédlő és nappali csak tovább fokoz. Mesébe illő kert kapcsolódik a házhoz fákkal, amiknek a vízigényét a telken fúrt kút biztosítja. Biztonságos, barátságos környék egyre több fiatal családossal. A közlekedés is kifogástalan, hiszen Kecskemét belvárosa és a nagyobb bevásárlóközpontok 10 perc alatt megközelíthetőek.

Újépítésű, alacsony fenntartású ház Érden

Érd Fenyves-Parkváros részén épült az a 715 m2-es telken megtalálható, 97 m2-es családi ház, ahol a korszerű elemek ötvöződnek a jó megközelíthetőséggel és a természetközeli környezettel. A kizárólag minőségi alapanyagokból felépített ingatlan környezetbarát megoldásai közé tartoznak a 3 kW-os napelemes rendszer és a hőszivattyús fűtésrendszer, emellett pedig a szigetelés és a 3 rétegű nyílászárók kialakítása is a legmodernebb irányvonalat követik. A nappali + 3 szobához tartozik kert, terasz és garázs is, habár csak egy nyílászáró cseréjén múlik, hogy a garázs egy 4. szobára legyen átalakítva, ezáltal egy nagyméretű, 16 m2-es szobát tudunk létrehozni. A környék fiatalos, barátságos lakóközösséggel bír, minden szolgáltatás elérhető távolságban van, és az infrastruktúra is folyamatos fejlesztés alatt áll.

Belvárosi, fiatalos, családi ikerház Nyíregyházán

Nyíregyházán, az Orosi út elején 4 szoba-nappalis, friss építésű, tégla, családi ikerház várja az új lakóit. A 650 m2-es parkosított, fúrt kúttal rendelkező telken épült fel ez a 111 m2-es családi ház, ahol a modern szemléletmód uralkodik kívül és belül egyaránt. Az energiatakarékosságra figyelve az ingatlan fűtése napelem rendszerű padlófűtéssel és faelgázosító kazánnal működik. A 4 szoba + nappalin kívül amerikai konyha lett kialakítva, gardrób, mosókonyha, fürdő és wc egyben valamint wc + kézmosó külön is megtalálható, mindez pedig kiegészül egy 36 m2-es terasszal. Elektromos kapu és kamerarendszer biztosítja a maximális biztonságot. A belvárost alig pár perc alatt elérjük, ahol pedig már minden kisebb-nagyobb üzletet, éttermet és szórakozási lehetőséget megtalálunk.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mészáros Lőrincék hivatalosan is újabb bankkal bővültek

Mészáros Lőrincék hivatalosan is újabb bankkal bővültek

AZ MBH Csoport ismét növekedett.

A fenyegetésnél többre lenne szükség, hogy csökkenjenek az üzemanyagárak

A fenyegetésnél többre lenne szükség, hogy csökkenjenek az üzemanyagárak

A kérdés, hogy a tavaly már megbukott ársapka jön vissza, vagy van más eszköz a magyar politikusok tarsolyában?

Közbeszerzést írt ki a BKK

Közbeszerzést írt ki a BKK

Több szerződés is lejár, ezek helyére keresnek újakat.

Új korszak kezdődik januárban az üvegvisszaváltásban

Új korszak kezdődik januárban az üvegvisszaváltásban

Közeledik a 2024-es év, vele pedig az új kötelező visszaváltási rendszer is.

© 2023 (v2.202102)