Az alacsony rezsiköltségű családi házakat országszerte megtaláljuk

A kormány által elrendelt energia-veszélyhelyzet és a drasztikusan emelkedő energiaárak aggodalomra adhatnak okot, azonban nem akkor, ha olyan ingatlanokba kezdünk befektetni, amik a megújuló energiaforrások használatára specializálódnak, ilyeneket pedig lassan országszerte mindenütt találunk. Olyan családi házakból hoztunk néhányat, amik a korszerűség és az energiatakarékosság jegyében épültek. 

Költséghatékony, gyönyörű és modern családi ház, Győrújbaráton 

A 100%-ban napelemes ellátású, újépítésű családi háznál igenis megvalósulhat, hogy a gáz- és villanyszámlák közel a 0-val egyenlőek. A ház energetikai besorolása AA+, amit a legkorszerűbb módon kialakított, meghatározott rétegrendű könnyű szerkezetének, modern anyagválasztásának és a napelemek telepítésének összessége által kapta meg. A tervezés során nem csak a praktikumot, de az élhetőséget is szem előtt tartották, így a nappali + 4 szoba olyan módon lett kialakítva, hogy az otthonosság mellett minden igénynek megfeleljen. A 108 + 15 m2-es teraszos ingatlan 618 m2 saját udvarral rendelkezik, ami tökéletes lehet kertipartik, kisebb-nagyobb összejövetelek szervezésekor, vagy csak a hétvégi, napozós-olvasós kikapcsolódáskor. A környék nyugodt, csendes, egy kisebb magánúton keresztül tudjuk megközelíteni a házat. Ennek ellenére egyszerűen tudunk eljutni a település főbb pontjaira és Győr is csak 15 perc autóútra található.

Letisztult formavilágú, napfényes ház Kecskeméten

Kecskemét fejlődő, kertvárosi részében található az a nappali + 2 szobával rendelkező, könnyűszerkezetes családi ház, ami napelemes kialakításának köszönhetően kiváló befektetés a jövőre való tekintettel. A 719 m2-es telekre épült 92 m2 alapterületű ingatlan minden helyiségében modern belsőépítészeti megoldások valósulnak meg. Ezt bizonyítja a 3 rétegű, hőszigetelt üvegezés és a résszellőző funkcióval ellátott, hangszigetelő nyílászárók. A ház összes térrésze világos, és kellemes, otthoni hangulatot áraszt, amit a kertre néző, teraszajtókkal és panoráma üveggel ellátott konyha, ebédlő és nappali csak tovább fokoz. Mesébe illő kert kapcsolódik a házhoz fákkal, amiknek a vízigényét a telken fúrt kút biztosítja. Biztonságos, barátságos környék egyre több fiatal családossal. A közlekedés is kifogástalan, hiszen Kecskemét belvárosa és a nagyobb bevásárlóközpontok 10 perc alatt megközelíthetőek.

Újépítésű, alacsony fenntartású ház Érden

Érd Fenyves-Parkváros részén épült az a 715 m2-es telken megtalálható, 97 m2-es családi ház, ahol a korszerű elemek ötvöződnek a jó megközelíthetőséggel és a természetközeli környezettel. A kizárólag minőségi alapanyagokból felépített ingatlan környezetbarát megoldásai közé tartoznak a 3 kW-os napelemes rendszer és a hőszivattyús fűtésrendszer, emellett pedig a szigetelés és a 3 rétegű nyílászárók kialakítása is a legmodernebb irányvonalat követik. A nappali + 3 szobához tartozik kert, terasz és garázs is, habár csak egy nyílászáró cseréjén múlik, hogy a garázs egy 4. szobára legyen átalakítva, ezáltal egy nagyméretű, 16 m2-es szobát tudunk létrehozni. A környék fiatalos, barátságos lakóközösséggel bír, minden szolgáltatás elérhető távolságban van, és az infrastruktúra is folyamatos fejlesztés alatt áll.

Belvárosi, fiatalos, családi ikerház Nyíregyházán

Nyíregyházán, az Orosi út elején 4 szoba-nappalis, friss építésű, tégla, családi ikerház várja az új lakóit. A 650 m2-es parkosított, fúrt kúttal rendelkező telken épült fel ez a 111 m2-es családi ház, ahol a modern szemléletmód uralkodik kívül és belül egyaránt. Az energiatakarékosságra figyelve az ingatlan fűtése napelem rendszerű padlófűtéssel és faelgázosító kazánnal működik. A 4 szoba + nappalin kívül amerikai konyha lett kialakítva, gardrób, mosókonyha, fürdő és wc egyben valamint wc + kézmosó külön is megtalálható, mindez pedig kiegészül egy 36 m2-es terasszal. Elektromos kapu és kamerarendszer biztosítja a maximális biztonságot. A belvárost alig pár perc alatt elérjük, ahol pedig már minden kisebb-nagyobb üzletet, éttermet és szórakozási lehetőséget megtalálunk.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb fontos mutatóban rontott Magyarország

Újabb fontos mutatóban rontott Magyarország

A részletes adatok is alátámasztják, hogy júliust az export csökkenése és az import növekedése jellemezte.

Vékonyodhat a budapestiek rezsiszámlája

Vékonyodhat a budapestiek rezsiszámlája

Mától lehet igényelni a megemelt összegű fővárosi rezsitámogatást.

Nagy verést kapott a kormánypárti jelölt az időközi választáson

Nagy verést kapott a kormánypárti jelölt az időközi választáson

A budapesti II. kerületi időközi választáson az ellenzéki pártok támogatásával induló Nagy Eszter a szavazatok közel 61 százalékát szerezte meg.

Továbbra sem csillapodik a Magyarországra tartó menekültáradat

Továbbra sem csillapodik a Magyarországra tartó menekültáradat

Mintegy 11 ezren érkeztek Ukrajnából vasárnap.

© 2022 (v2.202102)