Csak rád vár a budai hegyvidék egyik legimpozánsabb társasháza!

Ha a vágyaid között szerepelt, hogy valaha a főváros egy olyan pontján élj ahol természet vesz körbe, viszont az is fontos, hogy a város bármely részét könnyűszerrel elérd, akkor ezt társasházat a Te igényeidre szabták! Mindezt ráadásul egy modern, impozáns villalakásban találod, Buda egyik legelegánsabb részén.  A XII. kerületi hegyvidéken, egy zsák utca végén épül a Diana Társasház, amelynek  nem csak környezete, hanem építészeti megoldásai is lenyűgözőek.

A 2248 négyzetméteres telken található háromszintes társasházban csupán 5 luxuslakás került kialakításra. Minden lakásból  elbűvölő budai panoráma nyílik, ha  nem lenne elég, akkor a néhány lépésre található erdő kínál kikapcsolódási lehetőséget egy hosszú nap után. Itt a csend és a nyugalom biztosított, a város zajától távol, friss levegőn tölthetjük mindennapjainkat. A környezethez illően természetesen a társasház minden pontját prémium minőség és kifinomult elegancia jellemzi.

A Diana Társasház hegyoldali elhelyezkedése ellenére a földszinti és az emeleti lakások is vízszintes kertkapcsolattal rendelkeznek, a penthouse lakáshoz pedig zöldtető tartozik. A 2-4 szobás lakások belső stílusát egyéni igényeinknek megfelelően alakíthatjuk ki, a hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer és a vizes helyiségekben a kiegészítő padlófűtés azonban minden lakásban biztosított.

Ahogy azt a bevezetőben is említettük, az egyedei építészeti sajátosságok teszik különlegessé az épületet. A külső nyílászárókat alumínium profil rendszerből alakították ki, az üvegezés pedig háromrétegű, külső oldalán fóliabevonatot kapott, ezáltal garantálva a maximális magánszférát. A társasház fő homlokzatának burkolata speciális fakó arany és szürke szálcement, ami tökéletes egységben van a nyílászárók megjelenésével. A kényelmet fokozza, hogy az épületen belül helyet kapott egy 8 fős lift, így ha a harmadik szinten lévő luxuslakás mellett döntenénk, sem kell napi szinten a lépcsőzéssel fáradnunk.

A társasház megközelíthetősége szintén újabb pozitívuma a projektnek, hiszen sétával csak 5 percre található a buszmegálló és autóval közlekedve is negyed óra alatt elérhetjük a belvárost.  Az M1-es és M7-es autópályák is kényelmesen elérhető távolságban vannak, a Balatonra tervezett hétvégi kiruccanások is komfortosan megvalósíthatók. A teremgarázs kényelmes parkolási lehetőséget kínál, a fűtött kocsifelhajtó pedig biztosítja, hogy a téli időszakban se okozzon gondot az elindulás.

Ha Ön is ilyen helyen képzeli el az életét, csapjon le a szabad lakások valamelyikére!

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meglepő helyekre látogat el Putyin, újabb drónok csapódtak be Ukrajnában

Meglepő helyekre látogat el Putyin, újabb drónok csapódtak be Ukrajnában

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

A kamatplafon sem hozta meg a kedvet a lakáshitelekhez

A kamatplafon sem hozta meg a kedvet a lakáshitelekhez

Egyelőre nem hozta el a remélt fellendülést a lakáshitelek piacán a kamatplafon bevezetése.

Válság ide vagy oda, a köztévé mindig megkapja a maga százmilliárdját

Válság ide vagy oda, a köztévé mindig megkapja a maga százmilliárdját

Annyi pénzt kap a közmédia, hogy alig bírja elkölteni. A válogatott sikerének gazdasági haszna lehet. Erről beszélt újságírónk, Vég Márton a Trend FM műsorában.

Virgácsot kaphat a forint Mikulásra, ha így folytatja

Virgácsot kaphat a forint Mikulásra, ha így folytatja

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére reggelhez képest a bankközi devizapiacon.

© 2023 (v2.202102)