Várunk a Lakás Kiállításon! Most óriási kedvezménnyel adhatod fel hirdetésed!

A Portfolio Lakás Kiállítás mindig nagy esemény Magyarország ingatlannal foglalkozó szakemberei számára, de legalább ennyire izgalmas azoknak is, akik egyszerűen csak lakás vásárlást/eladást terveznek a közeljövőben. Az idei őszi esemény szeptember 23-25. között kerül megrendezésre a MOMSportban, ahol az Ingatlantájoló csapatát is megtaláljátok. Gyertek, óriási kedvezménnyel várunk!

Az idén ősszel megrendezésre kerülő Portfolio Lakás Kiállítás központi témája az energiahatékonyság lesz. Az Ingatlantájoló csapat természetesen most is, mint minden évben képviselteti magát a rendezvényen. Azoknak, akik még nem ismerik, most hadd mutassuk be néhány szóban az Ingatlantájoló.hu ingatlanhirdetési portált.

Egyszerű és gyors számtalan extrával

Az Ingatlantájoló.hu Magyarország egyik legnagyobb és leggyorsabban betöltődő ingatlanhirdetési oldala, ahol rendkívül gyorsan és egyszerűen, mindössze néhány lépésben, 1 perc alatt feladhatod hirdetésedet. A hirdetésed azonnal meg is jelenik ingyen az oldalunkon, ezután választhatsz a különböző kiemelési csomagok közül.

Az Ingatlantájolón számtalan olyan szolgáltatást megtalálsz, amit csak mi vagy rajtunk kívül csak 1-2 hirdetési portál tud nyújtani. Az egyik ilyen extra szolgáltatásunk, hogy az Ingatlantájolón hirdetésedet már euróban is feladhatod, ami különösen indokolt, ha az ingatlan elhelyezkedéséből vagy exkluzivitásából adódóan külföldi vevők/bérlők érdeklődésére is számíthatsz. A jó hír, hogy ha euróban adod fel a hirdetésed, az érdeklődők akkor is látni fogják az épp aktuális árat forintban is, hiszen azt rendszerünk az MNB napi árfolyama alapján automatikusan átszámolja. Ugyanakkor az ár így is összehasonlítható lesz, ugyanis az árra vonatkozó szűréssel beállított listaoldalon a rendszer pénznemtől függetlenül, ár szerint sorba rendezi a találatokat.

Az Ingatlantájolón ezen kívül cikket is írunk eladó ingatlanodról, amennyiben olyan kiemelési csomagot választasz, amely a cikkírást is tartalmazza. A cikk megjelenik az Otthontérkép Magazinon és partneroldalainkon (Infostart, Mfor, Privátbankár) is.

További extra szolgáltatásunk a nemzetközi szinten is ritkaságnak számító 3 szintű licitrendszer, amellyel hirdetésedet – kreditjeiddel licitálva – a különböző keresési paraméterekkel beállított listaoldalakon a lehető legkedvezőbb helyre pozícionálhatod. Így hirdetésed biztos, hogy sokáig a listaoldalak élén marad majd.

Fókuszban az energiahatékonyság

Gyere el a Portfolio Lakás Kiállításra szeptember 23-25-e között a MOMSportba, ahol többet is megtudhatsz rólunk. Várunk a C1-es stand mellett, ahol megismerheted oldalunkat, a nálunk hirdetett használt és új építésű lakásokat, illetve meghirdetheted eladó/kiadó ingatlanodat, most óriási kedvezménnyel!

A rendezvényre természetesen a programok miatt is érdemes kilátogatni, melyek fókuszában most az energiahatékonyság szerepel. A programok részletes listáját itt találod: https://portfoliolakas.hu/programok

Kiemelt kép forrása: Portfolio.hu


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már nem sokáig menekülhetnek az orosz besorozottak a vágóhíd elől

Már nem sokáig menekülhetnek az orosz besorozottak a vágóhíd elől

Aki tud, az próbál elmenekülni az elől, hogy vágóhídra vigyék, sőt egy sorozóbizottságban fegyveres konfliktus is volt. Ugyanakkor egyre valószínűbb, hogy lezárják a határokat.

Aki lehozza nékünk a csillagokat is az égről – Két éven belül nő is utazik a Holdra

Aki lehozza nékünk a csillagokat is az égről – Két éven belül nő is utazik a Holdra

A görög mitológiában Artemisz a Hold istennője – és Apollón ikertestvére. Tökéletes névválasztás egy olyan űrhajóhoz, amely az első nőt fogja a Holdra repíteni.

Lehet-e ma valahogy pozitív reálkamatot elérni?

Lehet-e ma valahogy pozitív reálkamatot elérni?

Utolérhető-e az infláció magyar állampapírral, lehet-e pozitív reálkamatot elérni? Nehéz, mert az eddigi inflációkövető kötvények késéssel követték az inflációt.

Soha nem látott számban adnak el elektromos autókat

Soha nem látott számban adnak el elektromos autókat

Rekordszámú elektromos autót adhatnak el világszerte az idén - áll a Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) jelentésében.

© 2022 (v2.202102)