Örökpanorámás nyaraló a tengerparttól pár lépésre!

Ma megmutatjuk milyen egy tökéletes tengerparti nyaraló. Ha jövő nyáron már saját nyaralójában pihenne, esetleg jövedelmező befektetési lehetőséget keres, figyeljen! Kivételes lehetőséget találtunk a horvát tengerpart egyik legkedveltebb részén. Egyszerre kaphat örökpanorámás és strandközeli nyaralót.

A legtöbb tengerparti ingatlan esetében választani kell, hogy a strand közelsége vagy a szép panoráma mellett tesszük le a voksunkat, arra csak nagyon ritkán van lehetőség, hogy mindkettőt megkapjuk. Ebben az esetben azonban, nem kell kompromisszumokat kötni, a strandtól mindössze 150 méterre található apartmanból lenyűgöző panoráma tárul elénk. Valahogy éppen így képzeljük el a tökéletes nyaralót, azonban van még pár fontos szempont, amit érdemes alaposan megvizsgálni.

Ha jól kihasználható ingatlant keresünk, érdemes olyat választani, ami könnyen elérhető. Egy pár órás autóutat nem csak a család, hanem kiadás esetén bárki szívesen megtesz, hogy élvezhesse az itteni nyaralás örömeit. Ráadásul, ha kiadnánk inkább tengerparti nyaralónkat, nagyobb kereslet lesz egy olyan ingatlanra, ami könnyen megközelíthető. Budapesttől mindössze 5 és félóra alatt elérhető mai cikkünk főszereplője, a Starigrad- Paklenica nevű tengerparti városkában található lakás. A hangulatos kis település a Velebit-hegység lábánál fekszik Zadar megyében. Itt mindenki megtalálja a számitásait, ideérve csend és nyugalom fogadja, ugyanakkor könnyen megközelíthető Zadar, Vir vagy éppen a non-stop bulikról híres Pag-sziget.

Az apartmannak otthont adó kis városkában is minden elérhető, amire egy utazás alkalmával szükség lehet. A városközpont csupán 700 méterre van a társasháztól, valamint számos üzlet, éttermek, sőt posta és orvosi rendelő is sétatávolságon belül elérhető.  A helyszín tehát tökéletes, legyen szó akár nyugodt pihenésről vagy programokkal teli, aktív feltöltődésről.

Az apartman a társasház harmadik emeletén található.  A lakásban egy tágas, teraszkapcsolatos nappali, két hálószoba, konyha, fürdőszoba és közlekedő kapott helyet. A teraszról lenyűgöző kilátás nyílik az Adriai-tengerre, tökéletes helyszíne egy nyári vacsorának, vagy a reggeli kávé elfogyasztásának. A lakás tökéletes felszerelt, elegendő néhány személyes holmit hozni, amennyiben saját részre vásárolja meg. A konyhában tűzhely, mosogatógép, mikrohullámú sütő, kenyérpirító van. A zuhanykabinos fürdőszoba mosógéppel felszerelt.

A lakáshoz saját kültéri parkolóhely tartozik, igy kényelmes és biztonságos parkolási lehetőség biztosított a leendő tulajdonosoknak.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)