Örökpanorámás nyaraló a tengerparttól pár lépésre!

Ma megmutatjuk milyen egy tökéletes tengerparti nyaraló. Ha jövő nyáron már saját nyaralójában pihenne, esetleg jövedelmező befektetési lehetőséget keres, figyeljen! Kivételes lehetőséget találtunk a horvát tengerpart egyik legkedveltebb részén. Egyszerre kaphat örökpanorámás és strandközeli nyaralót.

A legtöbb tengerparti ingatlan esetében választani kell, hogy a strand közelsége vagy a szép panoráma mellett tesszük le a voksunkat, arra csak nagyon ritkán van lehetőség, hogy mindkettőt megkapjuk. Ebben az esetben azonban, nem kell kompromisszumokat kötni, a strandtól mindössze 150 méterre található apartmanból lenyűgöző panoráma tárul elénk. Valahogy éppen így képzeljük el a tökéletes nyaralót, azonban van még pár fontos szempont, amit érdemes alaposan megvizsgálni.

Ha jól kihasználható ingatlant keresünk, érdemes olyat választani, ami könnyen elérhető. Egy pár órás autóutat nem csak a család, hanem kiadás esetén bárki szívesen megtesz, hogy élvezhesse az itteni nyaralás örömeit. Ráadásul, ha kiadnánk inkább tengerparti nyaralónkat, nagyobb kereslet lesz egy olyan ingatlanra, ami könnyen megközelíthető. Budapesttől mindössze 5 és félóra alatt elérhető mai cikkünk főszereplője, a Starigrad- Paklenica nevű tengerparti városkában található lakás. A hangulatos kis település a Velebit-hegység lábánál fekszik Zadar megyében. Itt mindenki megtalálja a számitásait, ideérve csend és nyugalom fogadja, ugyanakkor könnyen megközelíthető Zadar, Vir vagy éppen a non-stop bulikról híres Pag-sziget.

Az apartmannak otthont adó kis városkában is minden elérhető, amire egy utazás alkalmával szükség lehet. A városközpont csupán 700 méterre van a társasháztól, valamint számos üzlet, éttermek, sőt posta és orvosi rendelő is sétatávolságon belül elérhető.  A helyszín tehát tökéletes, legyen szó akár nyugodt pihenésről vagy programokkal teli, aktív feltöltődésről.

Az apartman a társasház harmadik emeletén található.  A lakásban egy tágas, teraszkapcsolatos nappali, két hálószoba, konyha, fürdőszoba és közlekedő kapott helyet. A teraszról lenyűgöző kilátás nyílik az Adriai-tengerre, tökéletes helyszíne egy nyári vacsorának, vagy a reggeli kávé elfogyasztásának. A lakás tökéletes felszerelt, elegendő néhány személyes holmit hozni, amennyiben saját részre vásárolja meg. A konyhában tűzhely, mosogatógép, mikrohullámú sütő, kenyérpirító van. A zuhanykabinos fürdőszoba mosógéppel felszerelt.

A lakáshoz saját kültéri parkolóhely tartozik, igy kényelmes és biztonságos parkolási lehetőség biztosított a leendő tulajdonosoknak.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem fogja vissza magát az Orbán-kormány: 420 milliárdot tolt a sportba tavaly

Nem fogja vissza magát az Orbán-kormány: 420 milliárdot tolt a sportba tavaly

Vagyis a 2021-es év minden egyes napján - legyen szó ünnepnapról vagy hétvégéről - 1,15 milliárd forintot irányított a sport területére.

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

A hetek óta tartó diáktüntetések egyre erőteljesebb hangon szólnak. Közben országszerte sok tanár sztrájkol. A fiatalok elvándorlására is felhívják a figyelmet. Egyik olvasónk is aggódik, most ő következik.

Dől a dominó: korlátozzák a tankolást a hazai Shell-kutakon

Dől a dominó: korlátozzák a tankolást a hazai Shell-kutakon

Benzint legfeljebb 20 ezer, gázolajat maximum 50 ezerért forintért lehet vásárolni tankolásonként.

© 2022 (v2.202102)