Vásárolj új otthont ott, ahol garantáltan nem fog nőni a rezsid!

Bár a legtöbb új építésű projekt energiatakarékos, kevés van köztük, ahol a nagyobb lakások rezsije is alacsony. Mi most azonban találtunk egy olyan projektet, ahol mindez megvalósul, ráadásul az elhelyezkedése is remek, akár saját részre, akár befektetés céljára keres valaki lakást.

A X. kerületben, a Népligetnél járunk, ahol az Üllői út és a Könyves Kálmán körút kereszteződésének köszönhetően kiváló a közlekedés, gyorsan bent lehetünk a belvárosban, több felsőoktatási intézmény is található a közelben és a 3-as metrónak köszönhetően gyakorlatilag bárhová eljuthatunk. A Népliget hatalmas zöld felülete ugyanakkor lehetőséget biztosít arra, hogy kikapcsolódjunk, jó levegőn töltsük a szabadidőnket. A Népligettől pár perces sétára, az Üllői úttal párhuzamos, csendes Zágrábi utcában épül most a Balance Garden lakópark zöldövezetben, mégis mindenhez közel.

És bár kétségtelen, hogy a Balance Garden egyik legnagyobb előnye az elhelyezkedése, ennél még nagyobb előny, hogy ebben a lakóprojektben a napjainkban kialakult energiaválság miatt kiemelten nagy hangsúlyt fektettek az alacsony energiafogyasztásra. Így a kiváló hőszigetelés mellett a projekt műanyag tokszerkezetű, 3 rétegű, hő- és hangszigetelt üvegezésű nyílászárókat kap. De ennél még nagyobb előny, hogy a Főtáv biztosítja a fűtést, így itt a sajátkazános, gázt használó társasházakkal szemben egyáltalán nem fog emelkedni a fűtés költsége, hiszen a Főtáv hulladékhő felhasználásával

A kedvező fűtésköltséghez ezen felül még az is hozzájárul, hogy a lakások nyílászáróiról nem hiányozhatnak az elektromos redőnyök sem, amelyek további energiamegtakarítást eredményeznek. A lakások vételára ezen felül az inverteres hűtő-fűtő klímákat is tartalmazza, amelyek szükség esetén a fűtésre is rásegítenek, nyáron pedig biztosítják a kellemes hőérzetet. A kedvező fenntartási költségeknek köszönhetően a lakások közel nulla energetikai besorolásúak, így családosok számára is kedvezőek, akik természetesen CSOK-ra alkalmas otthonokat is találnak a lakáskínálatban, melyben zömében 2-3 szobás erkélyes, teraszos lakások szerepelnek. De a nagyobb családok 4 szobás lakásokat is találnak, a befektetők, egyedülálló fiatalok pedig egyszobás lakások között is válogathatnak.

A Balance Garden további előnye, hogy nemcsak a Zágrábi utca, de maga a lakópark is rendkívül zöld lesz, ugyanis a négy lépcsőházból álló, hétszintes épületek az első és második emeleteknél összeépülnek, majd a harmadik szinttől újra szétválnak, így a harmadik emeleten két gondozás mentes zöldtetőt is kialakítanak, és az épületek teteje is zöld tetőt kap. Ezen kívül a házat is nagy zöldterület veszi körbe, a földszinti lakások pedig nagyobbrészt kertkapcsolatosak lesznek.

A sok zöld felület és a CSOK-ra alkalmas lakások mellett a közelben található oktatási-, egészségügyi intézmények, játszóterek és bevásárlási lehetőségek miatt is ideális lehet családok számára a Balance Gardenben lakást vásárolni.

A lakásokat természetesen minden egyes lépcsőházban lifttel lehet majd megközelíteni, melyek a tágas, kényelmesen berendezett lobbykból indulnak, amelyek a lakók találkozásának és ezáltal egy összetartó lakóközösség kialakulásának a színterei is lehetnek.

A lakásokhoz összesen 257 autóbeálló épül a mélygarázsban, melyeket 42 felszíni parkoló egészít ki. A nagy érdeklődésre való tekintettel a mélygarázsban számos e-töltőhely is létesül, valamint motorparkolókat is kialakítanak és a lakásokhoz opcionálisan tárolókat is lehet vásárolni.

A lakásokat 2023. III. negyedévében vehetik át első tulajdonosaik, mégpedig kulcsrakész állapotban, így a festett, burkolt, szaniterekkel felszerelt lakásokban. A minőségre pedig garancia a több évtizedes tapasztalat, mellyel a Bayer Construct vállalatcsoport rendelkezik, akik a fejlesztést és a kivitelezést is egy kézben tartják.

A cikk megjelenését a Balance Garden fejlesztője támogatta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)