Kertvárosi lakás, jó közlekedés mellett? Siess, ha nem akarsz lemaradni róla!

Ha a fővárosban élünk vagy éppen tervezzük a felköltözést, akkor mindig előttünk a dilemma, hogy vajon a belvárosban keressünk-e ingatlant, ahonnan mindent könnyűszerrel elérünk, ezáltal viszont lemondva a zöld környezetről, vagy inkább a külváros nyugodtságát válasszuk annak árán, hogy bevállaljuk a hosszabb tömegközlekedéssel való utazást vagy autózást. A XVI. kerületi, kertvárosi Rákosszentmihályon azonban még épp találunk olyan lakásokat a Zöldmező Lakóparkban, ahol sem a parkosított, nyugodt légkörről nem kell lemondani, sem pedig a jó közlekedésről, viszont sietnünk kell, a lakások 80%-a ugyanis már elkelt. Az 5 szintes, 128 lakással rendelkező társasház kivitelezési fázisa az utolsó szakaszába került. A belső kivitelezői munkák és burkolások zajlanak jelenleg, illetve a kertrendezés is megkezdődött. Az érdeklődők akár meg is tekinthetik az épülő lakásokat, hogy megbizonyosodjanak a minőségről, nem kell tehát tervezőasztalról vásárolni, és idén év végén, már át is vehetik új otthonukat. Jó hír, hogy egyelőre még minden lakástípusból tudunk választani, akár egy kisebb, 31 m2-es garzon iránt érdeklődnénk, akár családosan költöznénk be és több hálószobára lenne igény.

A Zöldmező Lakópark Rákosszentmihály egyik zöldövezeti, kertvárosias városrészében valósul meg az Iglói utcában. A környéken sok parkos terület vár, játszótereken tudunk kikapcsolódni akár egy nyugodt sétára vágyunk, akár a gyerekekkel játszanánk, és a Szilas-patak környékét is kényelmesen megközelíthetjük.

Az “L” alakú épületben belső kert található, ami fákkal és dísznövényekkel gazdagon lesz beültetve. Egy ilyen környezetbe öröm hazaérkezni, a megnyugvás egy kis szigete várja a lakókat. A lakások többségéhez terasz vagy erkély kapcsolódik, ahonnan vagy a kerthelyiségre vagy az utcára tekintve tudjuk meginni a délutáni teánkat vagy kávénkat. A minden lakásban felszerelt klíma és elektromos redőny biztosítja a maximális komfortérzetet.

A parkolás sem okozhat gondot, hiszen a mélygarázsban és a felszínen is kialakítanak beállóhelyeket, és a társasházon belül tárolók is vásárolhatók, ha a lakásban nem férne el minden tulajdonunk.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a János utcai Lidl csak pár perc sétára található, ahol könnyen elintézhetjük a bevásárlást, de kávézók, cukrászdák, szórakozási- és sportolási lehetőségek is könnyűszerrel felfedezhetők a közelben. A Pólus Center mindössze 2,5 km távolságra található és az M0-ás, M3-as autópályák bevezetője is személygépkocsival kényelmesen elérhető. Ha a tömegközlekedést választanánk, akkor a H8-as és H9-es HÉV-et is igénybe vehetjük vagy buszjáratok közlekednek a város több pontjára.

A minőségre pedig garancia a több évtizedes tapasztalattal rendelkező BAYER Construct, aki a fejlesztést és a generálkivitelezést is egy kézben tartja.

A cikk megjelenését a Zöldmező Lakópark fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tovább özönlenek a menekültek Magyarország felé

Tovább özönlenek a menekültek Magyarország felé

Vasárnap is több mint 9 ezren érkeztek.

Nem fogja vissza magát az Orbán-kormány: 420 milliárdot tolt a sportba tavaly

Nem fogja vissza magát az Orbán-kormány: 420 milliárdot tolt a sportba tavaly

Vagyis a 2021-es év minden egyes napján - legyen szó ünnepnapról vagy hétvégéről - 1,15 milliárd forintot irányított a sport területére.

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

A hetek óta tartó diáktüntetések egyre erőteljesebb hangon szólnak. Közben országszerte sok tanár sztrájkol. A fiatalok elvándorlására is felhívják a figyelmet. Egyik olvasónk is aggódik, most ő következik.

© 2022 (v2.202102)