Soha nem látott mélyrepülésben a forint! Ezért éri meg euróban eladni ingatlanunkat!

Nap, mint nap a híreket olvasva, lassan már nem is értjük, hogy lehet történelmi mélyponton a forint, hisz tudjuk, hogy akár már néhány órán belül egy újabb történelmi mélypont jöhet. Hogy megáll-e valaha, vagy legalábbis mérséklődik-e ez a drasztikus értékcsökkenés, arról nehéz lenne bármit is jósolni. Ezért aki még menteni akarja a menthetőt, annak érdemes megtakarított pénzét devizában tartani, eladó ingatlanát pedig, ha lehet, eurós áron értékesíteni. Nézzük meg, miért jó, ha ingatlanunkat euróban tudjuk eladni vagy kiadni, és milyen ingatlanokat érdemes egyáltalán így hirdetni!

Külföldi vevő, külföldi ingatlan? Hirdessen euróban!

A nagy értékű ingatlanokra máskor is, de most különösen igaz, hogy hosszabb ideig vannak a piacon, mint a teljesen átlagos lakások, családi házak. A prémium kategóriás ingatlanokra ez pedig még inkább igaz. Mit jelent mindez a gyakorlatban? Azt, hogy a forint ilyen mértékű romlása mellett egy ingatlan rengeteget veszíthet reálértékéből, ha hosszú hónapokig a piacon marad, és természetesen minél nagyobb az ingatlan értéke, annál nagyobb a veszteség is. Ezt küszöbölhetjük ki azzal, ha ingatlanunkat eleve euróban hirdetjük meg, amire Magyarország egyik legnagyobb ingatlanhirdető portálja, az Ingatlantájoló.hu lehetőséget is kínál! Nézzük most, milyen ingatlanokat érdemes euróban hirdetni!

Euróban hirdetni, eladni és kiadni azokat az ingatlanokat érdemes, amelyeknek elhelyezkedése vagy exkluzivitása révén számíthatunk külföldi érdeklődőkre. Azaz Budapest legfelkapottabb belső kerületeiben, a főváros vagy más nagyvárosok egyetemeinek környékén, vagy kiemelt üdülőhelyeken, mint például a Balaton vagy Hévíz helyezkednek el. Ezen kívül érdemes lehet még euróban hirdetni az osztrák- vagy horvát-, szlovén határ mentén elhelyezkedő ingatlanokat, illetve a külföldi ingatlanokat is. Az Ingatlantájolón ugyanis egyedülálló módon, külföldön található ingatlanokat is hirdethetünk.

Ingatlant hirdetne akár Forintban, akár Euróban? Próbálja ki most egyedülálló szolgáltatásainkat!

Amennyiben az Ingatlantájolón hirdet, igény szerint szerkesztőségünk cikket is ír ingatlanáról, amely hat partneroldalunkon is megjelenhet, így még gyorsabban értékesítheti ingatlanát!

 

Összehasonlítható árak euróban és forintban is

Hogyan működik az eurós hirdetés a gyakorlatban? Nagyon egyszerűen! Az Ingatlantájolón a hirdetésünk feladásakor választhatjuk ki, hogy euróban szeretnék hirdetni, és itt adhatjuk meg az eurós árat. Ezután a hirdetésünk megjelenik, és az általunk megadott eurós ár alatt ott lesz az forintban is, melyet a rendszer automatikusan számol ki az MNB napi árfolyama alapján. Az érdeklődők pedig könnyen összehasonlíthatják a különböző pénznemben feladott hirdetések árait, ugyanis az ár szerinti listázásnál a rendszer attól függetlenül rendezi sorba a találatokat, hogy az árak euróban vagy forintban lettek-e megadva.

Miért érdemes még az Ingatlantájolón hirdetni?

Az eurós hirdetési lehetőségen kívül természetesen még számtalan oka van, amiért az Ingatlantájolón érdemes feladni hirdetésünket. Mutatjuk, melyek ezek!

  • egyszerű és gyors: az Ingatlantájoló hazánk egyik leggyorsabban betöltődő ingatlanhirdetési portálja, ahol a hirdetésfeladás is rendkívül egyszerűen, mindössze néhány lépésben történik, és nem vesz 1 percnél hosszabb időt igénybe. Ezután rögtön, ingyenesen megjelenik a hirdetésünk, majd választhatunk a különböző hirdetési csomagok közül.

Az első helyre szeretne kerülni a találati listán, amikor egy vevő új otthont keres?

Most kedvezményesen licitálhat az első helyekre az Ingatlanájoló forradalmian új

és kiváló ár-érték arányú licit szolgáltatására.

Most még a sokat hirdető ingatlanirodákat is könnyen megelőzheti! 

  • licittel a legjobb helyekért: az Ingatlantájolón hirdetésünk mindig az élmezőnyben maradhat, az Ingatlantájoló nemzetközileg is ritkaságnak számító 3 szintű licitrendszerén keresztül ugyanis kreditjeinkkel licitálhatunk a listaoldalak legelőkelőbb helyeiért.
  • ingatlana akár magazinban is szerepelhet: amennyiben olyan kiemelési csomagot választ, amely a cikkírást is tartalmazza, profi újságíró csapatuk cikket ír az ingatlanról, amely megjelenik az Otthontérkép Magazinban és partneroldalainkon (Infostart, Mfor, Privátbankár) is.
  • még számos kiemelési lehetőség: az Ingatlantájolón a felsoroltakon kívül még további kiemelési lehetőségek is várják, így például attól függően, hogy milyen kiemelési csomagot választ, választhat social média kiemelést, illetve hirdetése partneroldalainkon ingatlan ajánlódobozokban is megjelenhet.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Értelmetlen az Orbán-kormány érvelése Brüsszel szerint

Értelmetlen az Orbán-kormány érvelése Brüsszel szerint

Mármint amit az üzemanyaghiány ügyében állított a magyar kormány.

Kétszer jön a családi pótlék decemberben

Kétszer jön a családi pótlék decemberben

Korábban érkeznek a januárban esedékes családtámogatási ellátások - tudatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára.

A nap száma: 102,9 százalék

A nap száma: 102,9 százalék

Kivételesen ez egy olyan nap, amikor több szám közül kellett választanunk nap számát.

Nagy a bizonytalanság a külkereskedelem teljesítményét illetően

Nagy a bizonytalanság a külkereskedelem teljesítményét illetően

A várakozásoknál kisebb, 1009 millió euró hiány keletkezett a külkereskedelemben októberben.

© 2022 (v2.202102)