Energiatakarékos otthont keres? Nézze, mi épül Újpest egyik legjobb környékén!

Ma már lakáskeresésnél elsődleges szempont az energiatakarékosság, de legalább ennyire fontos, hogy olyan környéken vásároljunk, ami frekventált elhelyezkedésű, mégis zöldövezeti. És ha mindemellett egy családias, összetartó lakóközösségben találjuk meg új otthonunkat, akkor igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Újpesten, az Istvántelki úton most épp ilyen lakások épülnek.

A IV. kerület Újpest-központ metrómegállóhoz közel eső részei rendkívül népszerűek nemcsak a kerületen belül, de még budapesti viszonylatban is, hiszen egy olyan környékről beszélünk, ami a 3-as metró révén közvetlen összeköttetésben áll a város nagy részével, ugyanakkor jelentős része zöldövezeti, családi házas. Itt, az Istvántelki út Árpád úthoz közelebb eső részén, épp a Stop Shoppal szemben épül most az István-Kert társasház, 18 lakással, kis, családias lakóközösséggel.

 

Ahogyan az elhelyezkedésből látható, a beruházás rendkívül frekventált helyen van, közvetlen közel található a bevásárlási lehetőség, bank, gyógyszertár, az Árpád úton közlekedő buszokkal mindössze 12 perc alatt elérhető az Újpest-központ metróállomás és bölcsőde, óvoda, iskola, játszótér is található a közelben. Ugyanakkor az Istvántelki út mégiscsak egy zöld utca, sok fával, családi házakkal és kisebb társasházakkal.

A projekt legnagyobb előnye azonban mindenképpen az energiatakarékossága. Az épület műszaki kialakításának és hőszivattyús fűtésrendszerének köszönhetően igazán zöld, nagyon alacsony rezsivel fenntartható otthonokba költözhetnek be a lakók.

Az ingatlanok további előnye, hogy minden lakáshoz nagy terasz tartozik, a földszinti lakások pedig kertkapcsolatosak lesznek. A nappali + 1 szobás kis lakástól a nappali + 4 szobás családi otthonokig pedig minden korosztály, fiatalok, idősebbek, párok, családok és befektetők is megtalálhatják a számukra ideális lakásméretet.

A lakások 2024-ben kerülnek átadásra, de az ingatlanok fele máris elkelt, így érdemes sietnie annak, aki ebben a kivételes projektben szeretne vásárolni, különösen, hogy most még lehetőség van a szaniterek, hideg/meleg burkolatok, beltéri ajtók kiválasztására, így otthonát minden lakó saját ízlésére szabhatja. Az ingatlanokhoz természetesen gépkocsibeállók is épülnek, melyek külön megvásárolhatóak, de megvásárlásuk nem kötelező, illetve a lakóknak lehetőségük van tárolót is vásárolni.

A beruházás kiváló minőségben épül, amire garancia, hogy a fejlesztő Társas Építő Kft. nemcsak a fejlesztést, de saját kivitelezői csapatával a kivitelezést is kézben tartja. A fizetési ütemezésben is rendkívül rugalmasak, az ingatlanok már 1 millió forinttal leköthetők és lehetőség van személyre szabott konstrukciót kérni, illetve a CSOK-ra alkalmas lakások esetében akár 9%-kal is lehetőség van az árat csökkenteni. Az építkezés már elindult, így a lakások akár már banki finanszírozással is leköthetőek.

A cikk megjelenését az István-Kert társasház fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A ProWein 2023 új fejezetet nyit a kiállítás történetében

A ProWein 2023 új fejezetet nyit a kiállítás történetében

A világ legnagyobb bor- és szeszesital-kínálata hagyományosan Düsseldorfban, Németországban mutatkozik be.

Már most baj van: semmit sem ér Orbán Viktorék nyugdíjemelése

Már most baj van: semmit sem ér Orbán Viktorék nyugdíjemelése

Még ha nem is szándékosan, de a jelek szerint spórolt az Orbán-kormány a nyugdíjemelésen.

Elképesztő hiányt mutat a magyar államháztartás

Elképesztő hiányt mutat a magyar államháztartás

November végéig az államháztartás önkormányzatok nélkül számolt úgynevezett központi alrendszere 3466,4 milliárd forintos hiánnyal zárt.

Miért van az egekben az infláció?

Miért van az egekben az infláció?

Az erősödő árnyomást tükrözi, hogy a maginfláció is igen meredeken, 24 százalékra ugrott.

© 2022 (v2.202102)